günaydın kuşummm evet negatif çıktı hakkımda hayırlısı olsun
gülümmm nerdesin kız gelsene hadii
iyidir canım ya gerçi ben hala hastayım hala geçmedi şu grip
sende ne var ne yok
gülümmmm canım dün yatmadan dua edip yattım rabbim negatif çıktı ama içimden bi ses var gibi diyor dedim varsa bi işaret ver allahım diye dua ettim ve rüyamda idrar testi yapıyorum ve çift çizgiyi görüyorum canım yorumlarsan sevinirim
cnmm psikolojik geçen ay bende çok gördüm öyle etkileniyo psikolojimiz bilinçaltı rüyası bunlar cnm.
gülüm napcan şimdi yaaaman çok zor bi durum bende gidemem su yokkencnmm patron evine gitti şincik gelir okuyodum öyle herkesi gördüm iyiler dedim içimden.
Bankaya gider öğlen ozaman yazarımm öptümmm. Suyumuz kesildi buarada vc gitmem lazım yandımyaaaaaa patron evine gitti ben napcam bilmomm.bide çok sinirli kalktım buıgün keyfim yok nidense.
canım geçmiş olsun ıhlamur içtin mi terlemen lzaımki atasın vücuttan, bende hamdolsun kolum geçmedi ya gece yine uyandım ağrısına.
Bebek ürünlerine bakıyordum eksik kalanlara eşim yine netten sipariş verelim dedi de ama civilde istediklerim yok bebefixe bakıyorum fiyatlarını yazıyorum bakalım ne tutacak.
gülüm napcan şimdi yaaaman çok zor bi durum bende gidemem su yokken
hayırdır niye sinirli kaktın kuşum
sana da geçmiş olsun kuşum inş. çabuk geçer ya hiç sevemem ki öyle ıhlamur nane türü şeyleri
bak canım bak bebişin eksiği kalmasın
canım sevmesende içmen lazım olmazki öyle ihmal etme bebeğe zararı var hastalıkların öyle düşün.
kızlar herkes nerdee
Günaydıın Kuzulaaar..
Nasılsınızhepiniz.bu haftaya yine yogun basladık gelemedım bıkac gundur.
Nasıl durumlar.herkesın keyfi yerinde mi.
slm nasılsınız kızlar ben yeni katılıyorum nbrsiniz
Figen senin durumun aynı benim gibi malum geçen sene bu zamanlar benimde eşim askerdeydi ve bizde çocuk düşünüyorduk ama bendeki kist geçmeyince doktor hap vermişti üç kutu kullanmıştım geçmemişti dördüncüyü yazmıştı ama ben karar vermiştim kullanmıycam dedim eşimde ilacı almıştı tedirgin oluyordu sancım olduğu için zararı olur diye korkuyordu neyse ilacı bırakmıştım ama askere gitmesine iki ay kalmıştı ve ben biliyordum ki ilacı bırakınca hemen hamile kalınmıyor umudum yoktu yani zaten tam anlamıyla istemiyordum çünkü eşim askerdeyen zor olacaktı ya zor bir gebelik geçirirsem hem evimdede olmayacaktım ilk hamileliğimde eşim yanımda olmayacaktı iki katı üzüntü yaşıyacaktım eşiminde pek gönlü yoktu ben laftan sözden bıktığım için istiyordum eşimde ben istiyorum sandığı için istiyordu:) neyse dua ettim hep Rabbim hakkımızda hayırlısıysa bebeği şimdi nasip et yoksa askerden dönünce diye Rabbim nasip etmedi ama yinede üzülüyordum ya olmazsa endişesi ve memleketteki dengesizlerin bitmek bilmeyen sözleri nerdeyse depresyona girecektim eşim öyle korkmuşki ayrılıcaz sanmış adakda bulunmuş çocuğumuz olsun diye, düşün ya defalarca biz askerden önce istemiyoruz dediğimiz halde ısrarla ay yapın ay olsaydı diyorlardı aynı insanlar ya yoooooook istemiyoruzzzzzzz anlamıyorlardı düşün askerdeyken bile hala diyorlardı nerdeyse çağırıyım eşimi bir tek atış yapsın diyesim geliyordu insanlara kaynanam bile sinir etmişti sonunda görümceme dedim sağolsun iyidir abla annem sürekli bu konuyu açıyor ben rahatsız oluyorum gerçekten üzülüyorum sürekli söyleyip durmasın herkesin yanıında dedim o da yinemi söylüyor ben demiştim dedi sağolsun söylemiş daha kaynanam ağzını açmadı, sonuç olarak eşim geldi ben üçüncü ayda hamile kaldım Rabbim hayırlısını nasip etti:)
selammmmmmmm patron bankaya gitti şimdilik yalnızım. siz ne kaynatıyonuz.
selammmmmmmm patron bankaya gitti şimdilik yalnızım. siz ne kaynatıyonuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?