Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşgeldin canım bende evimi toparlıyordum yarın götürecek olduklarımı ayarlıyorum ayyyy kocişimi görecem az kaldııı çok heyecanlıyım

topla cnmmmmm. okulaa 2 demi gitcennn. yarın akşam yolcusun haa sağ salim git gel cnm..özledinmi kocanı kızz
bende 31,12 yılbaşı günü izmire yer ayırttım. akşşam 5,30 da bincem.

kızlar doktordan geldim üşütmüşsün dedi ..bugün okula gidemeyeceğim ..çok kötüyüm yaaaa midem hem yanıyor hem bulanıyor

cok sükür bi sıkıntımız yok ebrarcım.işler yogun işte o yuzden giremedim.senden naber.nasılsın..kızın buyuyormu..

Fundaaa sen napıosun..bebeğin hayırlı olsun duyunca cok sevındık..Sağlıcakla kucagına al ınsallah.bi ara ıkız demıslerdı ama bellı oldumu..

Güll Kuzum nasılsın..yılbasında alemlere akacaksın yanii.ohh ne güzeel.

Ceylincan iyi yolculukla sımdıden sana..insanın içi içine sıgmaz valla..

ebruu geçmiş olsun yaa.ne kadar zor oluyor hamılelıkte hastalık.bir an once ıyılesırsın ınsallah.
Miden içinde belkı doktorun vermıstır.Gavıscon diye surup içer içmez etkili yanmayı refluyu kesiyor.bebegede zararı yokmus kullanmak ıstersen aklında olsun.

iyi teyzesi evet büyüyor artık çok şükür
ay iyi olunda işler önemli deil senin kuzuya da maşallah
göbiş çıkmadımı kız hala
bu arada fundanın ikiz canım ama biri tam tutunamamış hala ama iyiler şimdi

iyilik kepeklimmmmm merak ediyodum nezamandır seniiii......... ivetttt yeni yıla yollarda gircemmm 2011 de de bol bol gezicem demkki tam 2011 e girince izmirde olucam.

ebrarım ebru cmmm geçmişler olsun dikkat edin kendinize. bünyeniz zayıf hemen kapıyonuz tabi hamileler çabuk grip olur.
:2:

ya sorma canım çok zor valla hele de gurbette..şurup içiyorum canım rennie duo diye şurup ..geceleri aacı acı su geliyo ağzıma ..az kaldı 11 haftamızda geçseydi bi

saolun kızlar tşk ederim
gülüm sana da hayırlı yolculuklar canım özlemezmiyim kız çok çok özledim hemde

amaan ebrarım yaa..ikiz oldugu kesin demek.Rabbim saglık sıhhat versin inşallah ıkısınede..
anacım benimde gobik basladı cıkmaya..

Selam hanımlar sonunda teşrif ettiniz yani bekledim bekledim sohbet yok çıktım bende.

ebrarcım ikiz mi canımcım bebişlerin hayırlı uğurlu olsun canımmm allahım hepinize sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…