hoşgeldin canım bende evimi toparlıyordum yarın götürecek olduklarımı ayarlıyorum ayyyy kocişimi görecem az kaldııı çok heyecanlıyım
kızlar doktordan geldim üşütmüşsün dedi ..bugün okula gidemeyeceğim ..çok kötüyüm yaaaa midem hem yanıyor hem bulanıyor
cok sükür bi sıkıntımız yok ebrarcım.işler yogun işte o yuzden giremedim.senden naber.nasılsın..kızın buyuyormu..
Fundaaa sen napıosun..bebeğin hayırlı olsun duyunca cok sevındık..Sağlıcakla kucagına al ınsallah.bi ara ıkız demıslerdı ama bellı oldumu..
Güll Kuzum nasılsın..yılbasında alemlere akacaksın yanii.ohh ne güzeel.
Ceylincan iyi yolculukla sımdıden sana..insanın içi içine sıgmaz valla..
cok sükür bi sıkıntımız yok ebrarcım.işler yogun işte o yuzden giremedim.senden naber.nasılsın..kızın buyuyormu..
Fundaaa sen napıosun..bebeğin hayırlı olsun duyunca cok sevındık..Sağlıcakla kucagına al ınsallah.bi ara ıkız demıslerdı ama bellı oldumu..
Güll Kuzum nasılsın..yılbasında alemlere akacaksın yanii.ohh ne güzeel.
Ceylincan iyi yolculukla sımdıden sana..insanın içi içine sıgmaz valla..
iyilik kepeklimmmmm merak ediyodum nezamandır seniiii......... ivetttt yeni yıla yollarda gircemmm 2011 de de bol bol gezicem demkki tam 2011 e girince izmirde olucam.
ebrarım ebru cmmm geçmişler olsun dikkat edin kendinize. bünyeniz zayıf hemen kapıyonuz tabi hamileler çabuk grip olur.
:2:
geçmiş olsun ebrucum bende grip oldum kaç gündür geçmek bilmiyor yaa
canım sanada çok geçmiş olsun . benim sonumda grip galiba çocuklar hapşurup duruyolar suratıma
ebruu geçmiş olsun yaa.ne kadar zor oluyor hamılelıkte hastalık.bir an once ıyılesırsın ınsallah.
Miden içinde belkı doktorun vermıstır.Gavıscon diye surup içer içmez etkili yanmayı refluyu kesiyor.bebegede zararı yokmus kullanmak ıstersen aklında olsun.
ebrarım ebru cmmm geçmişler olsun dikkat edin kendinize. bünyeniz zayıf hemen kapıyonuz tabi hamileler çabuk grip olur.
:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?