ceylin ebrarın değil fundaaksunun bebişleri ikiz..
amaan ebrarım yaa..ikiz oldugu kesin demek.rabbim saglık sıhhat versin inşallah ıkısınede..
Anacım benimde gobik basladı cıkmaya..
ebrarcım ikiz mi canımcım bebişlerin hayırlı uğurlu olsun canımmm allahım hepinize sağlık sıhhat versin
kız allah seni va yaa alemsin hahımm ben yanlış anladım o zaman allahım ona ve bebişlerine sağlık sıhhat versin canım
slm kzılar ya neden kimse yokkkkkk şimdi diyeceniz bizi begen miyonmu diye amaaaaa sizide begeniyorum kalabalıkta dedikodu daha güzel oluyooo :)))
ooo eflalim nasıın görüşmeyeli bebiş nasıl..varmı havadis senden
Kızlar dün akşam ki anımı anlatam size ben kayınvalide de kalıyom ya 10 gündür bi türlü adamla baş başa kalamadık adamın canına tak demiş gari kaynanaya diyo sen bi aşadakilere git dedi gitmediiii bizimki durdu durdu duşa girecektin anne sen diyo oda diyo yok az sonra abin gelir o gelsin öyle girerim diyo durdu bizim ki anne ama az sonra öylebir geçer zamanki var dedi yetişemssin başlamadan girde çık dedi kaynana aaaaa dimi diyo hemen kalktı gitti bizde hemen odaya koştu tabi acele acele işi gördük çıktık hemen ayyyy çok güldüm varyaaaa işte tüm fırsatları degerlendirmeye çalışıyozzzz
ay çok hoşsunuz canım yaYa madem kışın ordasınız sizde bir düzene oturtun kış boyunca hep böylemi olacaksınız odanız yok mu gece yapın gitsin günah değilya.
uuu masallah senin bebişin herşeyi hazır..bizde baslıcaz bakalım yavas yavas bıseyler almaya.bana erkenmıs gıbı gelıyor.şubat gibi baslıım dıorum.ama annem saolsun herseyi alıyor ..
gece yacazda nasıl duşa girecegim sabah girsem anlarlar ayıp olurrrr ben utanırımmmm
Hiç kimse bana slm vermiyor küsücem bende zaten ders çalışmam gerekiyor sizi özledim kısa bir süreliğine girdim nete
okuyunca bende çok güldüm yukardakilere...benim kayınvalide yumurtlama günlerimi benden iyi biliyor...bazen yazlıkta beraber olsak bile yanımıza gelmiyor, ama malesef eşimin varikoselden sonraki sperm sayısı bile 16 milyon, hızlı ilerisi yüzde 35, bilmiyorum ne olacak, şu an ilaç kullanıyor altı ay kullacakmış ama benim pek ümidim yok açıkçası,,, 16 milyon az diyorlar, ya onun biri yeter bize ama yaa...:95:
Canım ya bugün sohbet yok nasılsın açıköğretime mi çalışıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?