Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Benim çıkmam lazım hoşçakalın

Evet canım bu hafta basi çalışmaya başladim ama 4kitabı bitirdim kolaylar bitti şimdi zorlar da yani ıngilizce tarih ve matematik zor olanlar

canım açıköğretimin verdigi kitaplardan mı çalışıyorsun yardımcı kitapmı aldın

kızlar slm.
benim adetimin 35. günü.
normalde 35-45 arasında değişiyor siklusum.
dünden beri gelen kahverengi azıcık lekeyi adetten saymayıp implantasyon kanaması olabilir mi diye ümitlendim.
kan testim 4,52 çıktı
sizce bu değer yükselir mi?
daha önce negatif olduğunda hep 1'in altında çıkıyodu.
yarın tekrar baktırsam mı yada beklesem mi bilemedim.
buna benzer olup sonra değeri yükselen var mı?
noooolur paylaşın, umutsuzum

slm tebrikler hamilesin 3ün üstünde olduğunda gebelik oluyor sen o testi yaptırdıktan 2 3 gün sonra tekrar yaptır ve muhtemelen ortalama sonuç 10 çıkar

slm genelde bu durumlarda bi hafta daha bekleyip ondan sonra tekrar bi kan testti yaptırman daha iyi olurrr degerin yüksele bilir dün bi ark. kanda baktırdı 0,40 falan çıkmıştı hamilelik varsa haftada iki katına çıkıyor ona göre tekrar degerlendiririrsin.

SLM HANIMLAR NASSINIZ BUGÜN BAKEM,BENİMDE ŞUAN PC BAŞINDA OLMAMIN SEBEBİ İLAÇ İÇTİMDE ONDAN AYAKTAYIM YANİ YOKSA BÖĞÜRÜP DURUYORUM,duşa giricem şimdi çocukları okula yolladım az önce sizlere bi bakiym dedim,esraaa açık öğretimdemi okuyosun cnm bende okuyrum açık öğretimde,hatta kaydımı yenilemem gerekiyoda mide bulantısına ona bile gidemedim.

Slm kızlarr nabersiniz
esracım yanlış biliyorsun tatlım 0-5 arası gebelik yok demektir
ben ilk korunmayı bırkatığım ay baktırmıştım bende de onun gibi işey çıkmıştı gebelik yok dediler ve gerçekten olmadı
canım derslerin içinde allah kolaylık versin
melisim naber kuşum inş. çabuk atlatırsın bulantıları
afr kuzucum sen bak işine be napcan yani hep orda kalıyorsan mecburen yapcaksınız

slm tebrikler hamilesin 3ün üstünde olduğunda gebelik oluyor sen o testi yaptırdıktan 2 3 gün sonra tekrar yaptır ve muhtemelen ortalama sonuç 10 çıkar

moral olmuştun ama ebrar üzdüyani gerçekleri söyledi.
yarın bakcaktım 1 hafta sabredeyim.
olmazsa yaptırırım adet olursamda yapacak bişey yok off

slm kıslar yemek yıdım de geldım..
melisaa napıosun cicim gorusmeyelııı.anaam bulantıların mı oluyor.Allah kurtarsın canım benım.saglıklı sıhhatlı gecır ınsallah.ne kaaa zor bılırım..

ebrraım sana da afıyet olsun canım..yaww ben su aralar cok acıkıyorum yaa..sımdı geldım bak yemekten ne yesem ne atıstırsam acaba dıye dolanıyorum.. yuuh bana

moral olmuştun ama ebrar üzdüyani gerçekleri söyledi.
Yarın bakcaktım 1 hafta sabredeyim.
Olmazsa yaptırırım adet olursamda yapacak bişey yok off

tatlım ben seni üzmek için söylemedim
üzdüysem kusura bakma ama fazla ümitlenmeni istemedim
ama bekle adet olmazsan ki inş. Olmazsın o zaman tekrar baktır

saolasın kuşum sana da afiyet olsun
ee artık büyüyor ufaklık doymuyor demekkiye kuşum yee
yanında meyve falan bulundur onları ye bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…