Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

çoook şükür çook iyiyyim artık kafaya takmıyorum sadce dua edip bekliorum bebek bekleyişini =))

sizlerede dua ediyorumm inş...

# afr+
# ebrar63+
# GÜL78
# kepekliekmek+ ve diğer karılar nasılsınız laaan özledim valla sizleri:)

selam kızlar napıyosunuz bakalım görüşmeyeli bende bi değişiklik yok mağlesef ama sizlerde var sanırım zkol hamilesin sanırım tebrik ederim varmı başka hamile kalanlar

selam kızlar napıyosunuz bakalım görüşmeyeli bende bi değişiklik yok mağlesef ama sizlerde var sanırım zkol hamilesin sanırım tebrik ederim varmı başka hamile kalanlar

Sonm hamiş benim:) Bekliyorum papucumu biri dama atsın diye:) Sağol canım Rabbim size de nasip etsin:)

hoşgeldin canım nasılsın
canlarım merhaba patronum yurtdışına gitti arkasında dünya kadar iş bıraktı bende onları bitirmeye çalışıyorum ama bitmiyor bu zıkkım işler. Nasılsınız canlar
ferdacım işleri sorma yaw bende yarın bitirirsem süper olcak walla

didem açmadı teli ferda geldi işte:)
neden açmadı acep:26::26:

Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim :) adetime 3 gün var çok sabırsızlanıyorum ama sanki olmayacak gibi acaba test yapsam çıkarmı kasıklarımda hafif ağrı var başkada hiç bişeyim yok Allahım hepimize nasip etsin uffffff beklemek ne zor

elacım hayırlı haberlerini alırız inşallah..
beklemek zor ama bı o kadarda guzel ınsallah bebegıne tez zamnda kavusursun..
ne kadar zamandır beklıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…