Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Oooof cumartesi yaaa gelemedi şu cumartesi valla Yaaa akşam adet olduğumu gördüm rtüyamda ondan korktum sanırım
dur daha yeni başladın neler göreceksin.. ama şunu unutma sancın ağrın olursa mutlaka doktoruna yada aile hekimine görün ben gitmedim belki erken gitseydim kaybetmezdim bebişimi....

dur daha yeni başladın neler göreceksin.. ama şunu unutma sancın ağrın olursa mutlaka doktoruna yada aile hekimine görün ben gitmedim belki erken gitseydim kaybetmezdim bebişimi....

Bugün hiç sancım yok kız neden acaba? :) Yaa veren Rabbim hayırlıysa bende kalmasınıda nasip eder nede olsa hayırlısı Allahtan:)

günaydın kuşlarımm nasılsınız
zeyzey noluyo kuşum sana sakın aklına kötü şeyler getirme bak
allahın izniyle hiçbişey olmaz bebeğine

Bugün hiç sancım yok kız neden acaba? :) Yaa veren Rabbim hayırlıysa bende kalmasınıda nasip eder nede olsa hayırlısı Allahtan:)
aynen öylee.. kızım hergün sancın olacak diye bişi yokki... sancında olmasın zaten.. ilk 3 ay çok dikkat etmen lazım ama bukadarda yapma... doktorunada gidince aklındaki tüm soruları sor.. hatta unuturum diyorsan yaz bi kenara unutmamış olursun...

heey ziii gelmiş gunaydın kuzuuum...
sen hic moralını bozma bazı zamanlar evham gelıyor ıste..sen sakın uzme sıkma canını..hersey hayırlısıyla ıı gıdecek ınsallah.oyle dusun

günaydın kuşlarımm nasılsınız
zeyzey noluyo kuşum sana sakın aklına kötü şeyler getirme bak
allahın izniyle hiçbişey olmaz bebeğine

İnşallah canım yaaa:)

Tamam canım dinlemiycem kendimi cumartesi anlaşılacak nede olsa ben ne kadar dövünsemde faydası yok Rabbim yardımcımız olsun cümlemizin:)

heey ziii gelmiş gunaydın kuzuuum...
sen hic moralını bozma bazı zamanlar evham gelıyor ıste..sen sakın uzme sıkma canını..hersey hayırlısıyla ıı gıdecek ınsallah.oyle dusun

İnşallah canım yaaa Rabbim bize acısın:) Hoşbuldum:)

günaydın canımm... ebrar kız şu kıza takılı kalıyor bişeye cevirebilene aşkolsun...

günaydın kuşum
ben o kızı evire çevire bi dövimde takılı kalmasın bi daha

Sanırım o takılan da evire çevire dayak yiyecek olanda benim:) Kızlar biliyorum sizlerinde canını çok sıkıyorum ama bu bebeği ne kadar çok istediğimi biliyorsunuz ve çevremde o kadar çok olumsuz gebelik yaşandı ki dış gebelik, bebek ölümleri, boş gebelik falan filan doğal olarak takılıp kalıyorum valla:)

canım haklısın ama dua etmekten başka elimizden hiçbişey gelmiyor bunu da unutma
ben nimet ferda ve daha bir sürü insan düşük yaparken ne yapabildik elimizden ne geldi hiçbişey
sadece hayırlı olanı istedik rabbimizden
o yüzden şimdiden kendini bu kadar üzme olacak olana engel olamıyorsun
sen hergün duanı oku gerisini allaha bırak rabbim korur inş. senin ve tüm hamilelerin bebeklerini

ya sorma sabah uyandım zaten sağ tarafında ya iyice toplanmış sağıma
tamamı elime geliyordu bende duşa girdim suya girince bi kaçtı

Anaaaam teyzesi yer onu maşallah Allah bizlere de bebeklerimizi hissetmeyi nasip etsin Nimete ikiz bana üçüz isteyen herkese bebek nasip etsin. Hayırlı evlat olduklarını görelim sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah:)

Tamam canım şimdi biraz daha iyiyim hem lekelenmem yok ağrım sızım yok endişelenmek için çok erken sadece hamile olduğumu öğrendim Rabbim hayırlısını nasip etsin:)

Tamam canım şimdi biraz daha iyiyim hem lekelenmem yok ağrım sızım yok endişelenmek için çok erken sadece hamile olduğumu öğrendim Rabbim hayırlısını nasip etsin:)
ha şöyle ya aferin kuzuma

Günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmm
günaydın kuşum biz iyiyiz sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…