Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşgeldin kuşummmm maşallah ne hamarat karısın yavvv

Dünürümmmmmmm kepeklimmmmmmmm günaydın hoşgeldinizzzzzzzzzzz dünür valla yeni bi havadis yok ya işte gül abla ben haldır haldır çalışıyoz başka bi şey yokkkk geçen akşam kaynanayı zorla evden göndermeye uğraştık gitmedi adamcagızım dedi anne hani duşa girecektin girmedin diyo neymiş abimi bklermiş neyse sonra duşa girdi benim adam tuttu kolumdan çabuk gel diyo kaynana çıkana kadar hemen işimizi gördük bu günde akşam gezmeye gidecekmiş bu akşamda çalışacagız işte bakalım nasip tutarsa tutarrr

off bu eflalin düzenine tertibine hayranım...Allahım ne olur bırazda bana versen..
evet karar verdım cumartesı cook cılgın bı temızlık yapıcam..kızlar hadı temızlık ıcın motıve olalım.
dolap ıclerı düzenleyelım,,,yatak altları sılelım supurelım,,,vitrinin içinin tozunu alalıımm...

beni gaza getirin noluuuuuurrr..

aynı gazdan banada lazımmmm hasır koca sakat evden çıkamıyoz bari evde iş yapıym

ohooooo sabah sabah bu ne enerji maşallah gez gez:)

Ay napıyım canım ben kırk yılda bir çıkıyorum dışarı kaç gündür kolum tadımı kaçırdı bugün hafifledi zaten eşimde gıcık etti 10 gün sürebilirmiş dedi ney dedim ebe dediya duymadın mı dedi bende banane ya ben ikinciyi vurunmuycam diye tepindim ay dün akşam doğumu konuştuk eşimle ya dedim bir kol ağrısna bile dayanamıyorum benim ağrı eşiğim düşük heralde doğum nasıl dayanıcam dedim o da gaz veriyor olur mu canım o kadar iğneleri yiyorsun kan aldırıyorsun gıkın çıkmıyor dayanırsın diyor sanki ikisi bir

aynı gazdan banada lazımmmm hasır koca sakat evden çıkamıyoz bari evde iş yapıym

Bende gazlıyım ama yapmama müsade etmiyorlar:) Cumartesi annem yengemler teyzemler falan temizliğe gelecekler bana:) Dün neyi farkettim biliyonuz mu ben kocama uzun zamandır şöleeeeeeeeeee mükellef bir sofra hazırlamadım bari pazar bi yere gitmeyemde adama güzel yemekler pişirem diyom:)

hoşgeldin kuşummmm maşallah ne hamarat karısın yavvv

Hoşbuldum kuşum geçmiş olsun eşine tabi en büyük geçmiş olsun sana çünkü adamlar hasta olunca biz daha çok hasta oluyoruz nasılsın?

slmlar dıdoş görüşemedik kactık işler coktu valla..tıngır mıngır gidioruz şükür.senden naber.dun tesaduf onume bı tac magazası cıktı nevresımlere baktım sen geldın aklıma.yenı ultra mega organık nevresımler cıkarmıslarmışmış..bileee tema vakfı tipli bi kutudaa..62 gayme dedi...dedim dıdoşa bi soriim görmüşmü fabrika satışta.orda kacaydı acaba didim..

afr kusum dün okudum süper kaynananı...koaly gelsin bacım valla.ne guzel hayatınız heyecan dolu :)))

he heeeeeeee ben adama aylardır öyle sofra hazırlamıyorum

Aman canım bişi olmaz bebeğine kavuşma fikriyle bi çırpıda doğurursun:)

Günaydın ya hamaratımdır ay kız artık yine mi iş diyorum bıkkınlıkla yapıyorum:86:

Offf bende iş yapmak istiyorum balkonlarımı 1 ayı geçkindir yıkamadım düşünün artık

Hoşbuldum kuşum geçmiş olsun eşine tabi en büyük geçmiş olsun sana çünkü adamlar hasta olunca biz daha çok hasta oluyoruz nasılsın?

abooo sorma kuşum ya kolunun ağrısı tutunca kendide sabahlıyo benide sabahlatıyo valla durumum zor evdeki bütün iş başıma kaldı ayyy ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…