hoşbuldummmmm canlar biz iyiyiz siz nasılsınız bakimmmmm
huu huu hanımlaaarrr ...napıosunuuzz..
bizde iyiyiz kuşum sabah zeyzey biraz delirmişti kendine getirdik şimdik
Günaydın hanımlar bizde geldik nasılsınız? Ben hemen özet geçiyim sabah kahvaltı eş uğurlama bulaşık yıkama çamaşır toplama ve yemek yapmayla başladık güne birazdan duş alıcam sonra hazırlanıcam arkadaşta mevlüt var oraya gidicem :)
huu huu hanımlaaarrr ...napıosunuuzz..
off bu eflalin düzenine tertibine hayranım...Allahım ne olur bırazda bana versen..
evet karar verdım cumartesı cook cılgın bı temızlık yapıcam..kızlar hadı temızlık ıcın motıve olalım.
dolap ıclerı düzenleyelım,,,yatak altları sılelım supurelım,,,vitrinin içinin tozunu alalıımm...
beni gaza getirin noluuuuuurrr..
ohooooo sabah sabah bu ne enerji maşallah gez gez:)
zeynep niye sıyırttın kızzzzz delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
günaydın canım maşallahkızımızda pek hamarat bütün işlerini bitirmiş
Hamile gibi hissetmedim bugün kendimi:) Bu karılarda beni evirip çevirip dövmeyle tehdit ettiler düzeldim:)
off bu eflalin düzenine tertibine hayranım...Allahım ne olur bırazda bana versen..
evet karar verdım cumartesı cook cılgın bı temızlık yapıcam..kızlar hadı temızlık ıcın motıve olalım.
dolap ıclerı düzenleyelım,,,yatak altları sılelım supurelım,,,vitrinin içinin tozunu alalıımm...
beni gaza getirin noluuuuuurrr..
aynı gazdan banada lazımmmm hasır koca sakat evden çıkamıyoz bari evde iş yapıym
hoşgeldin kuşummmm maşallah ne hamarat karısın yavvv
Bende gazlıyım ama yapmama müsade etmiyorlar:) Cumartesi annem yengemler teyzemler falan temizliğe gelecekler bana:) Dün neyi farkettim biliyonuz mu ben kocama uzun zamandır şöleeeeeeeeeee mükellef bir sofra hazırlamadım bari pazar bi yere gitmeyemde adama güzel yemekler pişirem diyom:)
Ay napıyım canım ben kırk yılda bir çıkıyorum dışarı kaç gündür kolum tadımı kaçırdı bugün hafifledi zaten eşimde gıcık etti 10 gün sürebilirmiş dedi ney dedim ebe dediya duymadın mı dedi bende banane ya ben ikinciyi vurunmuycam diye tepindimay dün akşam doğumu konuştuk eşimle ya dedim bir kol ağrısna bile dayanamıyorum benim ağrı eşiğim düşük heralde doğum nasıl dayanıcam dedim o da gaz veriyor olur mu canım o kadar iğneleri yiyorsun kan aldırıyorsun gıkın çıkmıyor dayanırsın diyor sanki ikisi bir
Günaydın ya hamaratımdır ay kız artık yine mi iş diyorum bıkkınlıkla yapıyorum:86:
Hoşbuldum kuşum geçmiş olsun eşine tabi en büyük geçmiş olsun sana çünkü adamlar hasta olunca biz daha çok hasta oluyoruznasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?