Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydin kizlar. bende gelebildim. merak etmissinizdir kusura bakmayin canlarim ya. gastrit olmusum. persembe günü bi basladi bulantiyla mide agrisi falan. cuma dayanamadim hastaneye gittik. pazarteside doktora. 3 gün raporluydum bugün geldim daha. bugün caliscam sadece yarin noel tatili burda. ay cok kötüydü ama gecti cok sükür. dünde kontrolümüz vardi. ayyyy esimde geldi bu kez cok sevindim bebegim masallah iyi teyzeleri dün jimnastik yapiyordu eli agizindaydi, ayaklarinida ta kafasina getirmis nerdeyse. tatlim benim... simdi ilac aliyorum bitkisel, pazartesi almamistim eczaneci dedi gebelikte ilac almak cok iyi olmaz falan dedi. bende almadim dünde doktorumdan bi güzel firca yedim. kötülesip sonra midenden ameliyat olman gerekirse daha mi iyi yani dedi kizdi valla. ona korkuma aliyorum bitkisel zaten gecene kladar alicam en fazlada bir hafta. bakalim.

kizlar annem dün türkiyeden döndü. ay babaannemiz bize ne ciciler örmüs bi görseniz ayyyyy minik minik esyalar ya. esim kiz bu bukadar kücük mü olacak diyo :) evet dedim gülüyo. kulakli kulakli havlusunu almis babaannesi. annemde birseyler almis ama göstermiyo simdi. sonra diyo. daha odasini almadik simdilik bizim dolapta ona yer ayirdim sirf bebegimizde. ay ne güzel oldu minik minik. hayirlisiyla bebegimde bi gelse :)

günaydın canım çokk geçmiş olsun dikkat et canım kendine
bi ara çok çektim gastrit ten bilirim nasıl olduğunu
bebişin iyi olmasına çok sevindim canım

yok canım yaaa bugün kendimi hamile gibi hissetmiyordum da bu karılar aklımı başıma getirdi iyiki varsınız yaaa:) afrcim sen nasılsın bacım?

canım ya valla bi an korktum kötü birşey var diye valla ne olsun bende iyiyim işte bu akşam kaynana yok evde akşam sonkez çalışma yapacagızzz adam caz özlemiş beni iyice bakalım bu ay tutturabilecekmiyizzz hayırlısıyla

güle güle giysin kuzucuk cicilerini

Hadi bakalım kuzum inşallah hep dua ediyorum sizler için:) Kötü bişi yok akşam adet olduğumu gördüm rüyamda ondan korktum sanırım:) Geçti şimdi:)

Yok canım yaaa bugün kendimi hamile gibi hissetmiyordum da bu karılar aklımı başıma getirdi iyiki varsınız yaaa:) Afrcim sen nasılsın bacım?

canim bulantilarin her zaman olacak diye birsey yok. merak etme bebegin kendini hatirlatir sana. surda 15 hafta sonra falan hissedeceksin zaten bebisini. cok güzel oluyo inanki. insan daha cok sabirsizlaniyo bi dogsada oynasak bebeisle diye :) Allahim hepimize saglikli bi hamilelik ve bebegimizi hayirlisiyla kucagimiza almayai nasip eder isallah. merak etme sen bebegin seninle hayatim

Canım hoşgeldin, geçmiş olsun dikkat et kendine bu arada bebişin sağsağlim gelip iciclerini giysin inşallah:)

Aminnnn inşallah canım cok sağolun kızlar neşem yerine geldi içimdeki kazı çalışması da tekrar başladı bebişim uyuyordu uyandı herhalde de şimdi kendine kalacak yer inşaa etmeye devam ediyor:)

abooo önemli bi gece desene kuzucum hadi görelim seni
şaka bi yana inş. tutar canım bu ay

Günaydın hanımlar bizde geldik nasılsınız? Ben hemen özet geçiyim sabah kahvaltı eş uğurlama bulaşık yıkama çamaşır toplama ve yemek yapmayla başladık güne birazdan duş alıcam sonra hazırlanıcam arkadaşta mevlüt var oraya gidicem :)

ohooooo sabah sabah bu ne enerji maşallah gez gez:)

günaydın canım maşallah kızımızda pek hamarat bütün işlerini bitirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…