Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Ay canım ya bu benim dağılmış halim hamilelik çok sarstı beni çok halsizleştirdi artık bezginlikle yapıyorum ama yapmayıncada içimi kemiriyor iş düşüncesi yapıp kurtuluyorum bak gaz veriyorum sana düşün evini temizlemişsin güzele bir terapi gibi sonra ohh mis gibi bir çay demlemişsin temiz mis gibi evinde ayaklarını uzatıp çay yudumlarken tv izliyorsun hatta koymuşsun bir filim izliyorsun:81:

ay evet tatlım ya görüşemiyoz hiççç benim koca kolunu kırdı onunla uğraşıyoz :82: :82:
taçta organik nevresim gördüm ama fiyatı aklımda kalmamış benim aldığım disney seriside güyaaa organikmiş 45 tl ye aldım winnie the poohlu

hoşbuldum kuşum vay vay son hız çalışıyonuz yani e hadi hayırlı haberlerle gelin

hahaha benimkide sordu gecen korkuyormusun dogum yapmaktan diye. evet dedim. yani ilk oldugu icin insan bilemiyor nasil olacak. nasil oluyor neyle karislasacaksin ne yapacaksin. bilmedigimden korkuyorum birdeheyecanda var dedim. ayyy canim kiyamam diyo. ama bak ben cok gördüm programlarda diyo tutunacaksin yatagin kenarlarina diyo, sonra ikinacasin diyo biraz bagiracaksin diyo. sonra al bebegin kocaginda diyo :) ondan sonrada hersey gececek diyo. valla komigime gitti ya :) bu arada kizlar sizin esleriniz doguma girecek mi? ben pek istemiyorum.

didoş noldu kız kocana ..konusa konusa çürüttün adamı tabii..geçmiş olsun bacım..

bak temızlık konusunda ebrar konusuyo mu hatun hamarat.sessız sessız dınlıyooo ordan.arada daa ıyy ne pısler bı aydır balkon mu yıkanmazmıs dıye kınıo bızı halbukı bılse benım balkonum yagmur dısında hıc su gormus muu

ziii kıymetını bıl haa bu gunlerın..ılk baslarda banada kımse ayy sen temızlık yapma yorulma dıorlardı..bende sozlerını dınledım bıraktım yapmayıı..ee ama ben yapmıom baska kımsede gelıp yapmıoo..ole oturuoz.

Kızlar şimdi ne fark ettim şu anda sitede olanlardan sadece benim çizelgemde bebiş yokkkkkkkk ama ben de en afillisinden yapacagımmmmmm

ay alemsin yaa
ewet her hafta balkonlarımı yıkıyorum hatta yazın her akşam yıkıyordum
ama geçen hafta tembellik ettim birini yıkadım öteki kaldı diye içim gidiyoo

Eyyyy valla ben bu halimli temizligi hiç sevmem bide hamiş olsam hayatta yapmam annem yapar kaynana yapar kadın tutarımmm

ay alemsin yaa
Ewet her hafta balkonlarımı yıkıyorum hatta yazın her akşam yıkıyordum

ebrara valla bu kadar hamaratsam sen elinden bize bi su içirde bizede bulaşsınn o temizlik hevesi istegi

Aman canım bişi olmaz bebeğine kavuşma fikriyle bi çırpıda doğurursun:)

Offf bende iş yapmak istiyorum balkonlarımı 1 ayı geçkindir yıkamadım düşünün artık

Ay öyle canım aslında çok korkuyordum doğumdan sonra güzel hikayeler okuyunca iyi gaza geldim hatta her fırsatta okuyorum okurken ağlıyorum ama işte ne bileyim bazende ya herşey yolunda
gitmezse diye soru işareti oluyor kafamda birde eşim geçen gün ablasıyla konuşuyor ben kapının önünde bekleyemem girerim doğuma dedi ney dedim bağırdım sonra teli kapatınca saçmalama
giremezsin sancıyla seni parçalarım dedim ben nasıl dayanıyım beceremezsen yardım ederim diyor:86: birde sancı odasında yalnız oluyormuşsun onu dedim eşime mantıklı dedi nasıl mantıklı kaç saat süreceği belli olmayan sancıyı tek başıma mı çekicem dedim o zaman mantıksız mış diyor:86:

kıız eflaal senın kolun tetenosdan mı agrıyo...
gecen bende gıttım ya ıgneye korka korka sen bana dedıydın korkma agrımaz hıc dıye..ben alıskınım ıgneye korkmuom dedın nazar degmıs anam sana..cok sukur benımkı ıkı sızladı gectı..

ben sana dün teldede söylemedimmi rahat ol diye ben dövecem seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay alemsin yaa
ewet her hafta balkonlarımı yıkıyorum hatta yazın her akşam yıkıyordum

Benim balkonlar ev kadar bacım yıkamaya değmiyo ki çıkılmıyo nede olsa diye bişi yapmıyom ev dandini zaten hallılar geldi temizlikten fakat evi temizleyip yerleştiren yok:) annemler sağolsun ne yapayım ben biraz tembelmiyim neyim:)

Ay gerçekten mi iğneden korkmuyorum hala pazartesi vurundum ve hala ağrıyor kolum gece ağrısına uyanıyorum düşün çok fena oldu benimki

kepekli tatlım kocam çok şık bir düşüşle kolunu be bileğini kırdı :82: :82: :82: :82:

Kızlar benim balkonları eşim yıkar beni çıkarmazda balkona camları bile o siliyordu millet seni mi ilziycek diye yeni yeni siliyorum kendim kışında balkon yıkanmaz yani çünkü burası çok pis bugün yıkasan yarın simsiyah ne uğraşıcam:) zaten kullanmıyoruz biz balkon.

benim sadece balkon değil tüm evi pok götürüyor kızlar ben artık yavaş yavaş tüm işlerimi devretmeye başladım kızlara bu hafta itibari ile iş yerinde boş boş oturucam ama kızlara bu raporları öğretene kadar beni çatlatırlar herhalde offffffffffffff offfffffffffffffffffffffff

Kızlar buyrun size gzüel doğum hikayeleri ben bunları okuyup gaza geldim gerçekten ne yapacağını bilmek çok önemli insan bilmediğinden korkar ve burdakiler çok güzel anlatmış ne yaparsan kolay oluru tavsiye ederim kesin okuyun ve sakın biri ay benim doğumum şöyle oldu diye konuşmaya kötü deneyimini anlatmaya başlarsa dinlemeyin anlattırmayın ben hemen susturuyorum her doğum aynı değil dinlemek istemiyorum diyorum yoksa çok etkilenirsiniz.

Hikâyeler « Pozitif Doğum Hikâyeleri

almayı düşündüğüm beşiğin falann resmini koyuyumda kaçıyım ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…