Günaydın ya hamaratımdır ay kız artık yine mi iş diyorum bıkkınlıkla yapıyorum:86:
off bu eflalin düzenine tertibine hayranım...Allahım ne olur bırazda bana versen..
evet karar verdım cumartesı cook cılgın bı temızlık yapıcam..kızlar hadı temızlık ıcın motıve olalım.
dolap ıclerı düzenleyelım,,,yatak altları sılelım supurelım,,,vitrinin içinin tozunu alalıımm...
beni gaza getirin noluuuuuurrr..
slmlar dıdoş görüşemedik kactık işler coktu valla..tıngır mıngır gidioruz şükür.senden naber.dun tesaduf onume bı tac magazası cıktı nevresımlere baktım sen geldın aklıma.yenı ultra mega organık nevresımler cıkarmıslarmışmış..bileee tema vakfı tipli bi kutudaa..62 gayme dedi...dedim dıdoşa bi soriim görmüşmü fabrika satışta.orda kacaydı acaba didim..
afr kusum dün okudum süper kaynananı...koaly gelsin bacım valla.ne guzel hayatınız heyecan dolu :)))
Dünürümmmmmmm kepeklimmmmmmmm günaydın hoşgeldinizzzzzzzzzzz dünür valla yeni bi havadis yok ya işte gül abla ben haldır haldır çalışıyoz başka bi şey yokkkk geçen akşam kaynanayı zorla evden göndermeye uğraştık gitmedi adamcagızım dedi anne hani duşa girecektin girmedin diyo neymiş abimi bklermiş neyse sonra duşa girdi benim adam tuttu kolumdan çabuk gel diyo kaynana çıkana kadar hemen işimizi gördük bu günde akşam gezmeye gidecekmiş bu akşamda çalışacagız işte bakalım nasip tutarsa tutarrr
Ay napıyım canım ben kırk yılda bir çıkıyorum dışarı kaç gündür kolum tadımı kaçırdı bugün hafifledi zaten eşimde gıcık etti 10 gün sürebilirmiş dedi ney dedim ebe dediya duymadın mı dedi bende banane ya ben ikinciyi vurunmuycam diye tepindimay dün akşam doğumu konuştuk eşimle ya dedim bir kol ağrısna bile dayanamıyorum benim ağrı eşiğim düşük heralde doğum nasıl dayanıcam dedim o da gaz veriyor olur mu canım o kadar iğneleri yiyorsun kan aldırıyorsun gıkın çıkmıyor dayanırsın diyor sanki ikisi bir
didoş noldu kız kocana ..konusa konusa çürüttün adamı tabii..geçmiş olsun bacım..
bak temızlık konusunda ebrar konusuyo mu hatun hamarat.sessız sessız dınlıyooo ordan.arada daa ıyy ne pısler bı aydır balkon mu yıkanmazmıs dıye kınıo bızı halbukı bılse benım balkonum yagmur dısında hıc su gormus muu
ziii kıymetını bıl haa bu gunlerın..ılk baslarda banada kımse ayy sen temızlık yapma yorulma dıorlardı..bende sozlerını dınledım bıraktım yapmayıı..ee ama ben yapmıom baska kımsede gelıp yapmıoo..ole oturuoz.
ay alemsin yaa
Ewet her hafta balkonlarımı yıkıyorum hatta yazın her akşam yıkıyordum
ama geçen hafta tembellik ettim birini yıkadım öteki kaldı diye içim gidiyoo
Aman canım bişi olmaz bebeğine kavuşma fikriyle bi çırpıda doğurursun:)
Offf bende iş yapmak istiyorum balkonlarımı 1 ayı geçkindir yıkamadım düşünün artık
ben sana dün teldede söylemedimmi rahat ol diye ben dövecem seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay alemsin yaa
ewet her hafta balkonlarımı yıkıyorum hatta yazın her akşam yıkıyordum
ama geçen hafta tembellik ettim birini yıkadım öteki kaldı diye içim gidiyoo
kıız eflaal senın kolun tetenosdan mı agrıyo...
gecen bende gıttım ya ıgneye korka korka sen bana dedıydın korkma agrımaz hıc dıye..ben alıskınım ıgneye korkmuom dedın nazar degmıs anam sana..cok sukur benımkı ıkı sızladı gectı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?