işte buyrun nedenmiş anlarsınızzzzz
Selamınaleyküm bacılar biz geldik, reyyan tam açarken aklıma geldin ne yaptı taşınma işini yavaş yavaş başlamıştır dedim:)
başladım anam başladımm... ilk defa taşınmanın da tecrübesizliği ile,bakalım elime yüzüme bulaştırmadan halledebilecek miyim:))
Canım biz geçen sene eşim askere gitmeden önce öyle bir tecrübe yaşadık ama yarım kaldıbu arkadaşın bütün evi bir güzel topladı herşeyi ayakkabılara varanaca evde bulduk neyse tam anlaştık ertesi gün taşıncaz bizim ev sahibi yok sizin gibi kiracı bulamam kirayı düşüreyim askerden gelenece dedi kombili istiyordukta biz neyse ikna oldu benim adam bulduğumuz eve haber verdik vazgeçtik diye ertesi gün ev sahibi kazık attı bize geri 20-30 liraydı sanırm artırdı kirayı eşim tabi eli oldu böyle yapacağını bilsem çıkardım senin yüzünden bulduğumuz evi kaçırdık diye tabi ben eşyaları topladığımla kaldım ay çok zor değil yavaş yavaş toplanıyor ha birde yakıt paarsınıda artırdılar oldu eski hesap herşey
gülsem mi ağlasam mı hesabı olmuş seninkide yaa
şimdi o evdemisiniz hala
Hoşbuldum ebrar, didem şimdide sen geçtin aklımdan nerde bu gacı diye bugün aklımdan kim geçse çıkıyor karşıma ay kimni düşünsem ki :97: :
Bu arada zart diye girdim topiğe slmlar kızlarrrrrrrrrrrr
ben çok yoğunum malum yıl sonu
siz nasılsınız
didem sana yazmıştım bak görmedin heralde sonra küsüyonuz anacım kimse görmedi diye:86: Benim başım çatlıyor asabım bozukta sorma sabah yazdıydım yine lüzumsuz mevzular
didoş hoşgeldin ama geç geldin
ben çıkacam şimdi
Nerdesiniz bacılar başım ağrıyor ya dünden beri gerginim birde gece kötü rüya gördüm dünün iyi haberi kardeşim kpss ye girmişti iyi puan almış çok sevindim bir senedir çalışıyordu sıpa, kötüsüde yine kaynanam, annemle görüştük netten annem aramış bunu nasılsınız diye ay nasıl olalım çeyiz yıkayıp ütülüyoz diyormuş deli olacam kadına ya altı ayı geçti nişan olalı altı aydır çeyiz yıkıyorlar gıcık annem sormuş sen napıyosun diye annemde torunlara hazırlık yapıyorum napıyım demiş aman kendini yorma dinlen diyormuş manyak ya ne demek yorma kendi yapmıyor utanmıyor annemede öyle demiş annemde ne yorulması olur mu tabi hazırlık yapılacak demiş ama yok ben delirecem bunlar yüzünden cadı
iyiyim kuşum sen nasılsınhoşbuldum kuşum bende kalamıycam zaten yaa yoğunum biraz
nasılsın
mevzu buydu didem sabahkini kopyaladım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?