Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Selamınaleyküm bacılar biz geldik, reyyan tam açarken aklıma geldin ne yaptı taşınma işini yavaş yavaş başlamıştır dedim:)

handan bu kadar sinir olacağına neden kendin almıyosun randevumu benim koca hiç uğraşmaz öyle işlerle

Hoşbuldum ebrar, didem şimdide sen geçtin aklımdan nerde bu gacı diye bugün aklımdan kim geçse çıkıyor karşıma ay kimni düşünsem ki :97: :

Son düzenleme:
Selamınaleyküm bacılar biz geldik, reyyan tam açarken aklıma geldin ne yaptı taşınma işini yavaş yavaş başlamıştır dedim:)

VE ALEYKÜMM SELAMMM başladım anam başladımm... ilk defa taşınmanın da tecrübesizliği ile,bakalım elime yüzüme bulaştırmadan halledebilecek miyim:))

Son düzenleme:
başladım anam başladımm... ilk defa taşınmanın da tecrübesizliği ile,bakalım elime yüzüme bulaştırmadan halledebilecek miyim:))

Canım biz geçen sene eşim askere gitmeden önce öyle bir tecrübe yaşadık ama yarım kaldı bu arkadaşın bütün evi bir güzel topladı herşeyi ayakkabılara varanaca evde bulduk neyse tam anlaştık ertesi gün taşıncaz bizim ev sahibi yok sizin gibi kiracı bulamam kirayı düşüreyim askerden gelenece dedi kombili istiyordukta biz neyse ikna oldu benim adam bulduğumuz eve haber verdik vazgeçtik diye ertesi gün ev sahibi kazık attı bize geri 20-30 liraydı sanırm artırdı kirayı eşim tabi eli oldu böyle yapacağını bilsem çıkardım senin yüzünden bulduğumuz evi kaçırdık diye tabi ben eşyaları topladığımla kaldım ay çok zor değil yavaş yavaş toplanıyor ha birde yakıt paarsınıda artırdılar oldu eski hesap herşey

Bu arada zart diye girdim topiğe slmlar kızlarrrrrrrrrrrr
ben çok yoğunum malum yıl sonu
siz nasılsınız

gülsem mi ağlasam mı hesabı olmuş seninkide yaa
şimdi o evdemisiniz hala

gülsem mi ağlasam mı hesabı olmuş seninkide yaa
şimdi o evdemisiniz hala

Evet canım maalesef komşular iyi ama ev hem küçük hem kirası aidatı çok ve dökülüyor içi bulamadık kafamıza göre ev ben beğenmiyorum hiçbiryeri eşime diyorum bu evide görseydim beğenmezdim iyiki ben yokmuşum evi tutarken

Hoşbuldum ebrar, didem şimdide sen geçtin aklımdan nerde bu gacı diye bugün aklımdan kim geçse çıkıyor karşıma ay kimni düşünsem ki :97: :

Bu arada zart diye girdim topiğe slmlar kızlarrrrrrrrrrrr
ben çok yoğunum malum yıl sonu
siz nasılsınız

Didem sana yazmıştım bak görmedin heralde sonra küsüyonuz anacım kimse görmedi diye:86: benim başım çatlıyor asabım bozukta sorma sabah yazdıydım yine lüzumsuz mevzular

didem sana yazmıştım bak görmedin heralde sonra küsüyonuz anacım kimse görmedi diye:86: Benim başım çatlıyor asabım bozukta sorma sabah yazdıydım yine lüzumsuz mevzular

gördüm tatlım fazla cvp veremiyorum yanım kalabalık
sana ne oldu başın niye çatlıyo yine neyi sinir yaptın

Mevzu buydu didem sabahkini kopyaladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…