Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Sanada hayırlı günler reyyanım iyiyiz sen nasılsın

Allah iyiliğinizi artırsın canım.şükür bende iyiyim diyeyim daha iyi olayım inşaalalh.oğlumun tekmeleriyle günleri geçiriyoz işte:)
yavaş yavaş eşya toparlanmasına da başladım,2 haftamız var sanırım,ancak toplanır koca ev

nasılsın reyyancım kendini fazla yorma canım yavaş yavaş gör işlerini

esracım klomenmi kullancan yine ee hadi hayırlısı olsun bakalım inş. bu ay son kez kullanırsın
sonra bebiş gelir

ferda ben ona baktım çok güzelmiş canım

herkese slmm.dün falcıya gittim.2 ay sonra hamileymişim kızlarr.kadın diyoki eger 2 ay sonra hamile kalmassan ben birdaha fal bakmam diyor.say adım gibi eminim dedi.etkilendim ne yalan söyleyeyim.hemde erkek olcakmıs.bende hep erkek evledım olsun isterim.işalalh olurum.subat sonu mart bası yazarım size dogruımu degilmi diye

güzelim gaybı rabbimden başkası bilemez
inş. hakkında hayırlısı olur öyle fala falanda inanma derim ben

nasılsın reyyancım kendini fazla yorma canım yavaş yavaş gör işlerini
sağol canım,valla yorduğum zaman oğluşum uyarıyor beni zaten hemen:)
gözüm korkuyor ay nasıl toplancak bu ev diye.

canım aleyküm selam,rabbim hayırlı evlatlar versin inşaallah,ama fal konusunda seni özzellikle uyarıyım derim...

katılıyorum canlarım sizee.çaresizlik sanirim etkiledi beni.önce allah dilemeli tabikii.

işte buyrun nedenmiş anlarsınızzzzz

işte buyrun nedenmiş anlarsınızzzzz

ay aynı sorunu bend eçok yaşarım canım,randevusuz gittiysem bide tama artık ilk zamanlar öyle olmuştu,düşün 5,30 da mesai bitiyor,sabahtan gittm ama 5 te girebildim ancak dr a.tam rezillik paramızla rezil oluyoz bide özel yani.
kendin alıve rcanım eşine bırakma randevuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…