Sanada hayırlı günler reyyanım iyiyiz sen nasılsın
herşeyden nefret ediyorum işte dr a da gitmicem kızımıda görmicemmmmmmmm
bu ne ardaşım.........
herşeyden nefret ediyorum işte dr a da gitmicem kızımıda görmicemmmmmmmm
Allah iyiliğinizi artırsın canım.şükür bende iyiyim diyeyim daha iyi olayım inşaalalh.oğlumun tekmeleriyle günleri geçiriyoz işte:)
yavaş yavaş eşya toparlanmasına da başladım,2 haftamız var sanırım,ancak toplanır koca ev
herkese slmm.dün falcıya gittim.2 ay sonra hamileymişim kızlarr.kadın diyoki eger 2 ay sonra hamile kalmassan ben birdaha fal bakmam diyor.say adım gibi eminim dedi.etkilendim ne yalan söyleyeyim.hemde erkek olcakmıs.bende hep erkek evledım olsun isterim.işalalh olurum.subat sonu mart bası yazarım size dogruımu degilmi diye
sağol canım,valla yorduğum zaman oğluşum uyarıyor beni zaten hemen:)nasılsın reyyancım kendini fazla yorma canım yavaş yavaş gör işlerini
herkese slmm.dün falcıya gittim.2 ay sonra hamileymişim kızlarr.kadın diyoki eger 2 ay sonra hamile kalmassan ben birdaha fal bakmam diyor.say adım gibi eminim dedi.etkilendim ne yalan söyleyeyim.hemde erkek olcakmıs.bende hep erkek evledım olsun isterim.işalalh olurum.subat sonu mart bası yazarım size dogruımu degilmi diye
güzelim gaybı rabbimden başkası bilemez
inş. hakkında hayırlısı olur öyle fala falanda inanma derim ben
amin tatlım ya zaten gitmicem sanırım eşimle papaz oldum oaramla rezil oluyom ya ben özel has.neye gidiyorum eşime kaç kere diyorum erkenden al diye randevuyu o sağolsun hallederiz kadir gibi hallederim deyip geçiyomuş benim bugündü günüm adımı silmişler orqanın şefi arkadaşı saat 3buçukta gelsin araya sıkıştırılar demiş buneyaaaaa saat 6da anca alırlar artık zaten 1 saat rötar oluyo hepppppp neysee yaaa tatlım ya boşverrr
reyyancım biri gelip yardım etse sana annen falan iyi olurdu
işte buyrun nedenmiş anlarsınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?