Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

walla tatlım kesin bişey yok yaa
hala belli deil bende çok istiyorum tatil olmasını
inş. Olur yaa

Canım sende hastanedesinya resmi tatil mi diye sana soruyum dedim benim adama öyle demişlerde bende ne alaka yılbaşının ertesi günü tatil olur o da haftasonuna geliyor zaten dedim.

canım sende hastanedesinya resmi tatil mi diye sana soruyum dedim benim adama öyle demişlerde bende ne alaka yılbaşının ertesi günü tatil olur o da haftasonuna geliyor zaten dedim.
canım işte kesin bişey demiyorlarki resmi yazı gelmemiş hala

keşke evde olsamda bende yatsamyaaaaa

Temizlicenmiiiiiiiiii

ivett gel temizlerim ben bacımıııııı

anladım ebrarım hayırlısı artık.

Bende kalkıyım yemeğimi koyuyum işimi gücümü yapıyım kızlar hoşçakalın.

çoook güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

allah kavuştursun bacım. iyi sabretmişsin 35 gün ben 15 gün dayanamıyorum

amin tatlım ya zaten gitmicem sanırım eşimle papaz oldum oaramla rezil oluyom ya ben özel has.neye gidiyorum eşime kaç kere diyorum erkenden al diye randevuyu o sağolsun hallederiz kadir gibi hallederim deyip geçiyomuş benim bugündü günüm adımı silmişler orqanın şefi arkadaşı saat 3buçukta gelsin araya sıkıştırılar demiş buneyaaaaa saat 6da anca alırlar artık zaten 1 saat rötar oluyo hepppppp neysee yaaa tatlım ya boşverrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…