Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar yaprak dökümünün sonunu seyreden varmıı sonuna kadan izledim reklam verdi bitişini göremedim yaaaa. trene binip geri dönüyolardı memelekete orda kaldım

kızlar yaprak dökümünün sonunu seyreden varmıı sonuna kadan izledim reklam verdi bitişini göremedim yaaaa. trene binip geri dönüyolardı memelekete orda kaldım

canım öylede kesti zatennnnn bişey kaybetmedin yaniiiiii zaten bu halimle ağla ağla ölmüştüm yaniii

Selam hanımlar biz geldik

Kızlar bugün sohbete niyetiniz yok anlaşılan bari gidiyimde örgümü örüyüm sonra görüşrüz hoşçakalın

kızlar günaydın anamdan emdiğim süt burnumdan geldi bugün veeee devam ediyo çoook işim var Sizler ne alemdesiniz öpüyom hepinizi:)

Yarın burda olamayacağım herkese mutlu seneler dilerim:)

Kızlar ben geldim başağrım geçmedi yyyaa. doktora gittim gebelik olabilir çarşamba gel test yapalım dedi.. dedim umutlanmak istemiyorum olsun dedi biz bakalım ona göre bu bulantı ve ağrıların sebebine bakarız dedi.....

rondinacımm inşallah bebeişdendir bacımmm dikkat et kendine
kepeklim bende bekliyom birileri gelse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…