selma canım naberrrrr ben iyim dişeti yaram var ve yorgunluk var. sonuçta yaşıyoruz işde.evhan hayırdır eşin nerde..
Gülüm senden naber.sende durumlar nasıl..safak kac oldu..
rodınıa sımdı soyle kendıne guzel yıyecek bıseyler hazırla.corba falan agzını acıtmayacak bısey sonra bı saat uyu.ogleden sonra gıdersın doktora..ii olursun ınsallah
Hayırlısı canım benim tabiki önce güle versin rabbim ama benide unutmasın bekliyoruz ışte bu benim 10 ayim olucak ben en geç 12.denemede olur diye düşünüyorum ama tabiki nasip kısmet canım
biz yine geldiiik.
canım yaptım yemek ama bulantıdan yiyemedim... başımın ağrısını geçirsem yeter....evhan hayırdır eşin nerde..
Gülüm senden naber.sende durumlar nasıl..safak kac oldu..
rodınıa sımdı soyle kendıne guzel yıyecek bıseyler hazırla.corba falan agzını acıtmayacak bısey sonra bı saat uyu.ogleden sonra gıdersın doktora..ii olursun ınsallah
naber meliscim nasıl bulantıların hafifledimi.
kızzzzzesracııım işallah sen şimdi doktor kontrolunede gıdıyorsun ya işallah tez zamnda alırsın bebegını kucagına..masallah kac zamandır hep umutlu goruyorum senı sevınıyorum..
reyyan benım kuzumda hop hop oynuo..bazen kıpırdamasında yoruldugum oluyor cok komıkk :)) Rabbım saglık sıhhat versın hepsıne...
meliiisciiim nassın..bulantıların sakınlestı mı bıraz..
Güüüüüll selma kım allasen.. :44:
aman cnmmm geçicek elbet. bende iyim şafak sayıyom bakalım hayırlısı. diş etlerim yara onla uğraşıyom.ARADA GEÇER GİBİ OLUYO ama sonra yine ben burdayım diyo yani heleki dün çıkartmaktan boğazımdan kan geldi yani.
sen nasılsın gül abla.
esracııım işallah sen şimdi doktor kontrolunede gıdıyorsun ya işallah tez zamnda alırsın bebegını kucagına..masallah kac zamandır hep umutlu goruyorum senı sevınıyorum..
reyyan benım kuzumda hop hop oynuo..bazen kıpırdamasında yoruldugum oluyor cok komıkk :)) Rabbım saglık sıhhat versın hepsıne...
meliiisciiim nassın..bulantıların sakınlestı mı bıraz..
Güüüüüll selma kım allasen.. :44:
kızzzzzhızlı yazcam die selam yerine selma demişim sende maşallahh gözden kaçırmıyon öbür yazdıklarıma yorum yazmıyon selmayı soruyon delüüüüüüüüüüüüüüüü:92::92::92:
aman cnmmm geçicek elbet. bende iyim şafak sayıyom bakalım hayırlısı. diş etlerim yara onla uğraşıyom.
★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ yeniyıl'da★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*herşey*★ 。*
˛. (´• ̮•*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥gönlünüzce olsun♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ♥....handanevrimsedef
canım iyileşmeye çalışıyorum sen nasılsın özledim seni ya ne zamandır bi denk gelemedik seninle,dün dr gittik teyzesi çok şükür haftasıyla uyumlu sorun yok dedi,ama 2li test istedi ona takıldım biraz siz yaptırdınızmı.
inş geçicek tabi hayırlısı kayın validem aradı dün geliyimmi kızım yardıma diye vallahi çok mutlu oldum yemek derdim olmicak en azından,eşimde gerek yok gelmesin ben akşamları istediklerinizi alıyorum geçene kadarda alır gelirim yemekle sen uğraşma oda gelmesin diyo ama olmaz dedim hep hazırmı yicek çocukları sıcak çorba yapan olsun evde dedim,hem çocuklarla ilgilenir biraz benim onlarla konuşmaya bile halim yok.
inş seninde iyi haberini alıcaz yeni yılda gül abla.
★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ yeniyıl'da★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*herşey*★ 。*
˛. (´• ̮•*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥gönlünüzce olsun♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ♥....handanevrimsedef
canım iyileşmeye çalışıyorum sen nasılsın özledim seni ya ne zamandır bi denk gelemedik seninle,dün dr gittik teyzesi çok şükür haftasıyla uyumlu sorun yok dedi,ama 2li test istedi ona takıldım biraz siz yaptırdınızmı.
cnmmm ne güsel yapmışsın ellerine sağlık seninde yen yılın kutlu olsun bebişinle ailenle güsel bir sene geçirirsin inşallah
kız ben yapmadım bende nerde o yetenekkkk:)
:
ayy çok hoşsun vallahi handancım bravo sana nasıl uğraştın ay,bütün iyi dilekler hepimizin olsun inş.
yeni yıl sağlık huzur m utluluk başarı anlayış ve aşk getirmesi temennisiyle kızlar.yeni yılımız kutlu ve mutlu olsunnnnnnnnnnnnnn
kız ben yapmadım bende nerde o yetenekkkk:)
:26:
kız ben yapmadım bende nerde bunu yapabilecek yetenek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?