Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

selma canım naberrrrr ben iyim dişeti yaram var ve yorgunluk var. sonuçta yaşıyoruz işde.
şafak 3-4 canımmmm az kaldı. heyecan başladı.

Hayırlısı canım benim tabiki önce güle versin rabbim ama benide unutmasın bekliyoruz ışte bu benim 10 ayim olucak ben en geç 12.denemede olur diye düşünüyorum ama tabiki nasip kısmet canım

allahım senide benide tüm isteyenleri bekletmesin.
sevindim esracım hormonların düzelmiş kısa zamanda klomenle hamiş kalırsın cnm inşallah.

canım yaptım yemek ama bulantıdan yiyemedim... başımın ağrısını geçirsem yeter....

esracııım işallah sen şimdi doktor kontrolunede gıdıyorsun ya işallah tez zamnda alırsın bebegını kucagına..masallah kac zamandır hep umutlu goruyorum senı sevınıyorum..

reyyan benım kuzumda hop hop oynuo..bazen kıpırdamasında yoruldugum oluyor cok komıkk :)) Rabbım saglık sıhhat versın hepsıne...

meliiisciiim nassın..bulantıların sakınlestı mı bıraz..

Güüüüüll selma kım allasen.. :44:

kızzzzz hızlı yazcam die selam yerine selma demişim sende maşallahh gözden kaçırmıyon öbür yazdıklarıma yorum yazmıyon selmayı soruyon delüüüüüüüüüüüüüüüü:92::92::92:

ARADA GEÇER GİBİ OLUYO ama sonra yine ben burdayım diyo yani heleki dün çıkartmaktan boğazımdan kan geldi yani.
sen nasılsın gül abla.
aman cnmmm geçicek elbet. bende iyim şafak sayıyom bakalım hayırlısı. diş etlerim yara onla uğraşıyom.

Son düzenleme:

canım iyileşmeye çalışıyorum sen nasılsın özledim seni ya ne zamandır bi denk gelemedik seninle,dün dr gittik teyzesi çok şükür haftasıyla uyumlu sorun yok dedi,ama 2li test istedi ona takıldım biraz siz yaptırdınızmı.

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ yeniyıl'da★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*herşey*★ 。*
˛. (´• ̮&#8226*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥gönlünüzce olsun♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ♥....handanevrimsedef

inş geçicek tabi hayırlısı kayın validem aradı dün geliyimmi kızım yardıma diye vallahi çok mutlu oldum yemek derdim olmicak en azından,eşimde gerek yok gelmesin ben akşamları istediklerinizi alıyorum geçene kadarda alır gelirim yemekle sen uğraşma oda gelmesin diyo ama olmaz dedim hep hazırmı yicek çocukları sıcak çorba yapan olsun evde dedim,hem çocuklarla ilgilenir biraz benim onlarla konuşmaya bile halim yok.
inş seninde iyi haberini alıcaz yeni yılda gül abla.

cnmmm ne güsel yapmışsın ellerine sağlık seninde yen yılın kutlu olsun bebişinle ailenle güsel bir sene geçirirsin inşallah

canım bende yaptırmıştım testiiiiiii şükür rabbime bişey çıkmadııııııııı

aslında iyi olur tabi gündüzde sana bakar çocuklarına bakar ama eşinde istemiysa dicek bişi yok.
nasip artık cnmmm inşallah bend ekısa zamanda alırım haber.

:
ayy çok hoşsun vallahi handancım bravo sana nasıl uğraştın ay,bütün iyi dilekler hepimizin olsun inş.
yeni yıl sağlık huzur m utluluk başarı anlayış ve aşk getirmesi temennisiyle kızlar.yeni yılımız kutlu ve mutlu olsunnnnnnnnnnnnnn

cnmmm ne güsel yapmışsın ellerine sağlık seninde yen yılın kutlu olsun bebişinle ailenle güsel bir sene geçirirsin inşallah

kız ben yapmadım bende nerde o yetenekkkk:)

:26:
kız ben yapmadım bende nerde bunu yapabilecek yetenek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…