Kızlar ben geldim başağrım geçmedi yyyaa. doktora gittim gebelik olabilir çarşamba gel test yapalım dedi.. dedim umutlanmak istemiyorum olsun dedi biz bakalım ona göre bu bulantı ve ağrıların sebebine bakarız dedi.....
SANIRIM BİTTİİİİ..
idrak edebilmiş değilim ama işim bitti sanırım...olleeeeyyy...
eeee.. kim var kim yok..
rondinacımm inşallah bebeişdendir bacımmm dikkat et kendine
kepeklim bende bekliyom birileri gelse diye
inşallah yeni yılda bebişlerimiz gelir....
evet cok sukur bıttı cicim..
amma velakın masamda cok zorlukla yazı yazıyorum ..buralarıda bir ara toplamam lazım..
sen ne zaman yola cıkacaksın Gülüüm..
sende erken cıksaydın bırazcık
ohhhh olsun karı koca oturun dinlenirsin. bende 4,30 da gidicemdort bucukda biter mesai giderim evime inşallah..
aksam ıcınde valla bırı bızı davet etse hazır yemek cay olsa dıye cok nıyetlendım.kımse alo demedı..esimde biz cagıralım arkadaslardan dedı ama..inan mısafır agırlamak deıl agırlanmak ıstedım ben..bu sebeple evde bi koroglu bı ayvaz oturacaz evde..
Yaaaa beni niye görmüyonuz laaaaaaaaaaaaan
aaaa duymadım gulum yaa.ben gideceksın sanıyorum...
neyse kısmet uzulme ...eşin evde olacak mı yanlızmısın yoksa
ohhhh olsun karı koca oturun dinlenirsin. bende 4,30 da gidicem
sen görülmüycek karımısınnnnnnn laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tam yazcam sana kaynanam aradıııı yazamadım
abuu ziiii sen burdamıydın ..ben yogunum dedın dıye bıse yazmadım dı sana.. napan hacııı..
Bana kaynana deme bu akşamki planım ne biliyonmu? Köyden gelen kaynanam ve görümcemle yeni yılı kutlamak:)
kıız Güle de fit verme onun Masallah kayınvalıdesıylen arası pek ii...Allah bozmasın...
Güll bacım yaslı mı kız kayınvalıden..
kıız Güle de fit verme onun Masallah kayınvalıdesıylen arası pek ii...Allah bozmasın...
Güll bacım yaslı mı kız kayınvalıden..
ohhhh maşalllah baya yaşlıymış işde yapamaz bu kdın.Kız benimde hiç problemim yoktur kaynanamla, eltim ve bi görümcem dışında herkes süperdir onlar çok bilmiştir benim kaynana 73 yaşında:)
hee masallah gencmısde kadın..
fff aksama ne yemek yapak yawww..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?