Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Hayırlısı canım inşallah ama senin adet yeni bitmedi miydi ayyyy olsa süper süpriz olur valla:)

SANIRIM BİTTİİİİ..

idrak edebilmiş değilim ama işim bitti sanırım...olleeeeyyy...

eeee.. kim var kim yok..

Ben az önce gelmiştim gittim şimdi gene geldim akşam olsada evimize gitsek:)

rondinacımm inşallah bebeişdendir bacımmm dikkat et kendine
kepeklim bende bekliyom birileri gelse diye

Ben geldiiiim:)

inşallah yeni yılda bebişlerimiz gelir....

Amin canım inşallah yeni yılın ilk müjdeleri haftaya gelsin senden gülden zuhalden afrden ceylinden esradan süngerden heee bu arada o nerelerde yaa? Ve ismini hatırlayamadığım diğer kızlardan müjdeler alalım 2011de:)

dort bucukda biter mesai giderim evime inşallah..
aksam ıcınde valla bırı bızı davet etse hazır yemek cay olsa dıye cok nıyetlendım.kımse alo demedı..esimde biz cagıralım arkadaslardan dedı ama..inan mısafır agırlamak deıl agırlanmak ıstedım ben..bu sebeple evde bi koroglu bı ayvaz oturacaz evde..

ohhhh olsun karı koca oturun dinlenirsin. bende 4,30 da gidicem
Yaaaa beni niye görmüyonuz laaaaaaaaaaaaan

sen görülmüycek karımısınnnnnnn laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tam yazcam sana kaynanam aradıııı yazamadım

ohhhh olsun karı koca oturun dinlenirsin. bende 4,30 da gidicem

sen görülmüycek karımısınnnnnnn laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tam yazcam sana kaynanam aradıııı yazamadım

Bana kaynana deme bu akşamki planım ne biliyonmu? Köyden gelen kaynanam ve görümcemle yeni yılı kutlamak:)

hee ii barii ziii seninde işini bitirdigine sevindim valla yogunluk olduruyor adamı...
kız planın cok iiymiş aksam için.. cok sevındıım senın adına

kıız Güle de fit verme onun Masallah kayınvalıdesıylen arası pek ii...Allah bozmasın...

Güll bacım yaslı mı kız kayınvalıden..

kıız Güle de fit verme onun Masallah kayınvalıdesıylen arası pek ii...Allah bozmasın...

Güll bacım yaslı mı kız kayınvalıden..

Kız benimde hiç problemim yoktur kaynanamla, eltim ve bi görümcem dışında herkes süperdir onlar çok bilmiştir benim kaynana 73 yaşında:)

Kız benimde hiç problemim yoktur kaynanamla, eltim ve bi görümcem dışında herkes süperdir onlar çok bilmiştir benim kaynana 73 yaşında:)
ohhhh maşalllah baya yaşlıymış işde yapamaz bu kdın.
benimki her iş yapar bana yaptırmaz
hee masallah gencmısde kadın..
fff aksama ne yemek yapak yawww..

vall ben düşünmüyommm. dışarda yicez.

ayy biz iki gundur dısardan yıyozzz..benım bulantılar geldı yıne..bugunde evde yemek ıstıom ama yemek yapmak ıstemıom..beni anlıomusunuzzzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…