Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Aynen öyle canım sabretmek lazım ama hatırlarsın dimi ben adet beklerken size içimde kazı çalışması var diyordum ilk defa öyle olmuştum:) HAyırlısı dualarım seninle:)

evt hatırladımm benim 10 gündür var bu çalışmalar son 2 gündür daha azdı. beklicez artık cnmmmm nasipde varsa gelmiştir. buay ilk defa her denememizde yastıkla çalıştık. belki faydası olmuştur.

ferdacımm hoşgeldin sanada iyi seneler cnmm. dikkat et kendine bi dr. sor istersen ağrılarını ama her hamişde oluyo böyle merak etme bebişin iyidir.
bizim bebişde inşallah dualarınızla kısa zamanda iyileşir inşallah.

gülüm sen bu aralar çok alıngan oldun ha
rabbim hayra çıkarsın inş. bizim şefin eşi geldi oturdu yanıma kalkmak bilmedi kadın
o yüzden cevap veremedim gülüm kusura bakma

gülüm sen bu aralar çok alıngan oldun ha
rabbim hayra çıkarsın inş. bizim şefin eşi geldi oturdu yanıma kalkmak bilmedi kadın
o yüzden cevap veremedim gülüm kusura bakma
OLSUN CNMM sorun deill evt çok alınganımm safımmm dikkat bozukluğum var konsantrasyon bozukluğum var herşey var bu aralar bende.

sagol canım iyi olmaya çalışıyorum bugün bulantım var. inşallah bebekten dir. sen nasılsın canım

şşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bende sana yazdıydım nie bana cvp vermiyonnn

doktor bıktı benden artık utanıyorum ya . ama kasıklarım degilde karnım acıyor sanki kaslarımdan kaynaklarıyor gibi. kocaman bir göbegim var. ama bebekten degil canım şişkoluktan evde de dinlenemedim haliyle çamaşır yemek bulaşık filan derken. kaslarım sızlıyor şimdi. kıyamam ben senin yigenine minicek birşey zaten allah acil şifalar versin. kocaman hanım oldugunu görürsünüz inşallah. nazlı kızımız birazcık.

Selam kızlar nasılsınız geçmişi okudumda geldim:)

bende iyiyim canım saolasın
kız tabi bebiştendir merak etme başka neden olcak bulantı
bu çocuklar doğana kadar biz iyice paranoyak olcaz walla

Paranoyakmı dedi biri işte o benim:) İyi bir anne olabilecekmiyim? Bütçemiz bebişimize yetecekmi? onun isteklerine karşılık verebilecekmiyim? Acaba eli yüzü gözü tüm uzuvları düzgünmü? Çok kilo alacakmıyım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy daha böyle bir sürü soruyla boğuşuyorum yazık bana yaaa

gülüm inş. sonu iyi olur bu kadar farklılığın
inş. gönlümüzden geçen olur

inşalllllllllllllllllllllllllllllllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.nebilim canım yaaaa heray bişi çıkıyoo korkuyom artık şu var bu var demeye. bu sefer kimseye sölemeden test yapıcam gelmesseeeee. doktoruda aradımm regli olunca randevu vercek hemen gitcemm.

abbboooooooooooooooo ben sizden beter olurum merak etmeyin çok takarım herşeyi

hoşgeldin cnmmmm aleyküm selammm eeee varmı bişi geçmişdeeeee azcık esprik yapim dedim
naber nasılsın canım

slm hoşgeldin biz iyiyiz canım sen nasılsın

hahaha demekki bi ben deli deilmişimmm benden bitane daha var

Ooo aramıza hoşgeldin o dediklerin hepimizde var benim bir farkım var bebeğimin sağlığın konusunda hiç olumsuz düşünmüyorum hep Allah'ın izniyle iyi biliyorum diyorum başarabildiğim tek telkin o ve hamdolsun sıkıntımız olmadı şimdiyece ama maddi konularda bende sıkıntıdayım nelere heves ediyorumda en hesplısını aldırıyorum napıyım birde bu arlar doğum endişesi sardı yine gelip gidiyor üst komşumda doğurdu doğuracak onun telaşı var ay şimdi doğumu zor geçerse artık ballandıra ballandıra anlatırlar kadını ben teselli ediyorum ikinci bebeği niye korkuyorsun iyi düşün olumsuz düşünme diye:)

bana söyle kız nolurr çatlarım meraktan
ay inş. olmazsın gebelik için gidersin inş.

hoşgeldin cnmmmm aleyküm selammm eeee varmı bişi geçmişdeeeee azcık esprik yapim dedim
naber nasılsın canım

Olmazmı canım sizin yazdıklarınız önemli benim için herkes iyimi bir sorun var mı diye bakmam lazım rahat edemem yoksa:)

slm hoşgeldin biz iyiyiz canım sen nasılsın

Hoşbuldum canım hamdolsun iyiyim baş ağrılarım geçmiyor artık sadece.

bana söyle kız nolurr çatlarım meraktan
ay inş. olmazsın gebelik için gidersin inş.
aaaa cnmm sen önceliklisin ceylinden bile önce duymasınn. sana sölerimm. sende ilk bana sölediydin. doktora baya hevesliyim tedavi için ama rabbim belkim bebiş görmeye giderir inşallah.

Olmazmı canım sizin yazdıklarınız önemli benim için herkes iyimi bir sorun var mı diye bakmam lazım rahat edemem yoksa:)

Hoşbuldum canım hamdolsun iyiyim baş ağrılarım geçmiyor artık sadece.

ayyy canım benimmm bende genelde okurum geçmişi vaktim varsa. tabiki benim içinde herkes çok değerli.
baş ağrıların migrenmi var cnmm ondanda ağrır.

Rahat ol kuşum akşam ağladım bilem ben iyi bir anne olamıycammı diye?

artık hiçbir konuda kendimi düşünemez hale geldim inan
hep bebeği düşünüyorum aman masraf yapmayayım aman şunun acelesi yok
deyip duruyom nasıl olcak nasıl doğacak masrafları nasıl karşılanacak ben bakabilecekmiyim...........................ayyyy neyse başlamayayım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…