Aynen öyle canım sabretmek lazım ama hatırlarsın dimi ben adet beklerken size içimde kazı çalışması var diyordum ilk defa öyle olmuştum:) HAyırlısı dualarım seninle:)
geldim kızlarrrrrrrrrr
ferdaa eflal hoşgeldiniz yawrular nasılsınız
sagol canım iyi olmaya çalışıyorum bugün bulantım var. inşallah bebekten dir. sen nasılsın canım
OLSUN CNMM sorun deill evt çok alınganımm safımmm dikkat bozukluğum var konsantrasyon bozukluğum var herşey var bu aralar bende.gülüm sen bu aralar çok alıngan oldun ha
rabbim hayra çıkarsın inş. bizim şefin eşi geldi oturdu yanıma kalkmak bilmedi kadın
o yüzden cevap veremedim gülüm kusura bakma
sagol canım iyi olmaya çalışıyorum bugün bulantım var. inşallah bebekten dir. sen nasılsın canım
evt hatırladımm benim 10 gündür var bu çalışmalar son 2 gündür daha azdı. beklicez artık cnmmmm nasipde varsa gelmiştir. buay ilk defa her denememizde yastıkla çalıştık. belki faydası olmuştur.
ferdacımm hoşgeldin sanada iyi seneler cnmm. dikkat et kendine bi dr. sor istersen ağrılarını ama her hamişde oluyo böyle merak etme bebişin iyidir.
bizim bebişde inşallah dualarınızla kısa zamanda iyileşir inşallah.
bende iyiyim canım saolasın
kız tabi bebiştendir merak etme başka neden olcak bulantı
bu çocuklar doğana kadar biz iyice paranoyak olcaz walla
gülüm inş. sonu iyi olur bu kadar farklılığın
inş. gönlümüzden geçen olur
abbbooooooooooooooooParanoyakmı dedi biri işte o benim:) İyi bir anne olabilecekmiyim? Bütçemiz bebişimize yetecekmi? onun isteklerine karşılık verebilecekmiyim? Acaba eli yüzü gözü tüm uzuvları düzgünmü? Çok kilo alacakmıyım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy daha böyle bir sürü soruyla boğuşuyorum yazık bana yaaa
Selam kızlar nasılsınız geçmişi okudumda geldim:)
slm hoşgeldin biz iyiyiz canım sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız geçmişi okudumda geldim:)
hahaha demekki bi ben deli deilmişimmm benden bitane daha varParanoyakmı dedi biri işte o benim:) İyi bir anne olabilecekmiyim? Bütçemiz bebişimize yetecekmi? onun isteklerine karşılık verebilecekmiyim? Acaba eli yüzü gözü tüm uzuvları düzgünmü? Çok kilo alacakmıyım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy daha böyle bir sürü soruyla boğuşuyorum yazık bana yaaa
Paranoyakmı dedi biri işte o benim:) İyi bir anne olabilecekmiyim? Bütçemiz bebişimize yetecekmi? onun isteklerine karşılık verebilecekmiyim? Acaba eli yüzü gözü tüm uzuvları düzgünmü? Çok kilo alacakmıyım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy daha böyle bir sürü soruyla boğuşuyorum yazık bana yaaa
slm hoşgeldin biz iyiyiz canım sen nasılsın
hahaha demekki bi ben deli deilmişimmm benden bitane daha var
inşalllllllllllllllllllllllllllllllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.nebilim canım yaaaa heray bişi çıkıyoo korkuyom artık şu var bu var demeye.bu sefer kimseye sölemeden test yapıcam gelmesseeeee. doktoruda aradımm regli olunca randevu vercek hemen gitcemm.
hoşgeldin cnmmmm aleyküm selammm eeee varmı bişi geçmişdeeeeeazcık esprik yapim dedim
naber nasılsın canım
slm hoşgeldin biz iyiyiz canım sen nasılsın
aaaa cnmm sen önceliklisin ceylinden bile önce duymasınn.bana söyle kız nolurr çatlarım meraktan
ay inş. olmazsın gebelik için gidersin inş.
Olmazmı canım sizin yazdıklarınız önemli benim için herkes iyimi bir sorun var mı diye bakmam lazım rahat edemem yoksa:)
Hoşbuldum canım hamdolsun iyiyim baş ağrılarım geçmiyor artık sadece.
Rahat ol kuşum akşam ağladım bilem ben iyi bir anne olamıycammı diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?