Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

gülüm dün telde söylemiştin canım çok çok geçmiş olsunn hayatımmm
merhaba kızlar

zey zeyyyy senin gönüslerin acıdımıydı hamişliği öğrenmeden önce kıssssss
ay kimse yazmıyo yine yaaa. bak laınganlığım üstümde ağlarım haaaaaaaa

Gülüüüüüm benim gögüsler adetten 15 gğn önce başladı hala devam ediyor 7. haftada olmamıza rağmen:) Ayrıca her sabah adet oldum diye kalkıp kontrol ediyordum bişi yoktu bekle bakalım ama bence var bişicikler:)
Şu çiş denemesini yapaydın ya:)

günaydın hanımlar nasılsınızz ne var ne yokk kızzzlarrrr

Ceylin hoşgeldin nasılsın?

gülüm dün telde söylemiştin canım çok çok geçmiş olsunn hayatımmm
merhaba kızlar

valamııı umuttum yaaaaa sana sölediğimi. unutkanlık çok varrrr hele buay adet öncesi saf salak gibi oldummm resmenn dalgın konsantrasyon bozukluğu dikkat eksikliği var buayy patron bile noluyo sana diyo.

neyse kızlar ben duşa girip geliyorum derse gidene kadar azıcık kurusun saçlarım

hmmm benim gönüsleer aşırı büyük ağırlaştı ama acı yokk.. çiş denemesini denedim tortu dibine çöktü bacımmmm çok bulanıkdı hemde idrarrr sonra baktım dibe çökmüş. ama ben bundan bişi çıkarmam yaaaaa.ben sanmıyom cnmmm bebek olduğunaaaa ama yinede soruyom belirtileri.

valamııı umuttum yaaaaa sana sölediğimi. unutkanlık çok varrrr hele buay adet öncesi saf salak gibi oldummm resmenn dalgın konsantrasyon bozukluğu dikkat eksikliği var buayy patron bile noluyo sana diyo.

hayırdır inşş canımm benimmm

evet canım ramazanın son günlerine doğruydu adettendir demiştim.... ama bebiş çıktı....

günaydın canım.... güzel bir hafta olsun...

anladım cnmmmm herkesin farklı oluyo işdeeeee. bende geçen ay erkenden acıyınca çok umutlanmıştım bu ay acı yok umutlu da deilim.

Canım benim prl yüksek ya ağrılar ondan olabilir. dibe çöken tortu bendede çoktu hemde bulanık kokulu ve koyu renkliydi benim kuyruk sokumu kemiğim boynuma kadar ağrı yapıyordu
birde çok sıcaklıyordum:)

anladım cnmmmm herkesin farklı oluyo işdeeeee. bende geçen ay erkenden acıyınca çok umutlanmıştım bu ay acı yok umutlu da deilim.
cuma günü doktor banada gebelik belirtileri gibi çarşamba gel kan testi yapalım dedi ama ağrım sızım kalmadı karın ağrısı dışında...

Canım benim prl yüksek ya ağrılar ondan olabilir. dibe çöken tortu bendede çoktu hemde bulanık kokulu ve koyu renkliydi benim kuyruk sokumu kemiğim boynuma kadar ağrı yapıyordu
şu sıcaklık olayı bende bu aralar çok akşamları özellikle sanki ateşim 38 gibi ama ölçüyoruz 36,6 civarında hep....idrarda koyu ve hep köpüklü...bu aralar günde 6-7 kes tuvalete çıktığında oluyor ama yinede ben hiç ihtimal vermiyorum....

anladım cnmm benim hormonlar normal herhaldeee .kokusuna bakmadım rengi sarıı koyu deil. sıcaklığı test etmedim genelde üşüdüğümden. aman yarın belli olur anya konyaaaa.

cuma günü doktor banada gebelik belirtileri gibi çarşamba gel kan testi yapalım dedi ama ağrım sızım kalmadı karın ağrısı dışında...
cnmmm karın ağrısı idrar yolundanda oluyo geçen ay bende çoktu meeğer enfeksiyon varmış.
buay bende kasık batmaları çok. dün sabah kasık ağrısı ve bulantıyla uyandım. yürürken fln batıyo acıyo gibi bişiler.

inşallah vardır cnmm sendede doktora git bakalım ne çıkıcak beli olurmu bu kadan erken gebelik.

Ya benim belirtilerde böyleydi ama benim adetime 10-15 gün kala olmuştu bu belirtiler ateş ölçmeye inanmıyorum test yaptığım gün ateşim 35,5ti çok düşüktü adet olurum demiştim ama bebek varmış:) Canım senin belirtiler bebişe benziyo adete ne kadar kaldı? Beklenmeyen gün ne zaman? Benim en belirgin belirtim kemik ağrılarımdı birde damarlar normalden daha çok belirginleşiyor:)

Hadi bakalım nimet çarşamba bende doktora gidecem inşallah iyi haberler alırız:)

Gül ümitlenmeni istemiyorum ama şu son yazdıkların baya baya bebiş belirtisidir ama maalesef salak vucutlarımız psikolojik yapıp kandırıyolar bizi

Son düzenleme:
kızlar ben kaçar...zeyzey adetime daha çok var 20sinde bugün yumurtlama günüm gece değerlendirdik bugecede dicem eşime....

evt cnmm geçen aya göre buay farklı belirti veriyo vücudummm içimden ben bile bazen acaba diyorum bu kasıklardaki hareketlilik farklı buay. nasip bakalım 2 gün içinde belli olur.

günaydın canım arkadaşılarım hasta olana arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum özelliklede gülümün yegenine. iyi olanlarıda allah daha daha iyi etsin. bende bugün bir tuhafım. migdem çok kötü bulantı desem degil yanma desem degil. birşeyler kaynıyor sanki. soda içiyorum sabah sabah belki düzelir diye. birde karnımda bir acı var allah hayırlara yorsun. kortugumuz şeylere ugratmasın inşallah. sumru canım inşallah bebegin iyidir ama eger fırsat bulabilirsen bir doktora git derim dbende içimiz rahat olsun. ben taaaa haftaya çarşamba gidicem nasıl dayanıcam bilmiyorum. bu arada yeni yılımız hepimize önce bolca saglık sonra huzur ve hayırlı kazanaç getirsin amin.

evt cnmm geçen aya göre buay farklı belirti veriyo vücudummm içimden ben bile bazen acaba diyorum bu kasıklardaki hareketlilik farklı buay. nasip bakalım 2 gün içinde belli olur.

Aynen öyle canım sabretmek lazım ama hatırlarsın dimi ben adet beklerken size içimde kazı çalışması var diyordum ilk defa öyle olmuştum:) HAyırlısı dualarım seninle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…