zey zeyyyy senin gönüslerin acıdımıydı hamişliği öğrenmeden önce kıssssss
ay kimse yazmıyo yine yaaa.bak laınganlığım üstümde ağlarım haaaaaaaa
günaydın hanımlar nasılsınızz ne var ne yokk kızzzlarrrr
gülüm dün telde söylemiştin canım çok çok geçmiş olsunn hayatımmm
merhaba kızlar
şşşş sana bişi sormuştumm bacummmmmmm gönüslerin acımışmıydı hamiş kaldığın ayy adet günü öncesi
Gülüüüüüm benim gögüsler adetten 15 gğn önce başladı hala devam ediyor 7. haftada olmamıza rağmen:) Ayrıca her sabah adet oldum diye kalkıp kontrol ediyordum bişi yoktu bekle bakalım ama bence var bişicikler:)
Şu çiş denemesini yapaydın ya:)
valamııı umuttum yaaaaa sana sölediğimi. unutkanlık çok varrrr hele buay adet öncesi saf salak gibi oldummm resmenn dalgın konsantrasyon bozukluğu dikkat eksikliği var buayy patron bile noluyo sana diyo.
hayırdır inşş canımm benimmm
evet canım ramazanın son günlerine doğruydu adettendir demiştim.... ama bebiş çıktı....
günaydın canım.... güzel bir hafta olsun...
hmmm benim gönüsleer aşırı büyük ağırlaştı ama acı yokk.. çiş denemesini denedim tortu dibine çöktü bacımmmm çok bulanıkdı hemde idrarrr sonra baktım dibe çökmüş. ama ben bundan bişi çıkarmam yaaaaa.ben sanmıyom cnmmm bebek olduğunaaaa ama yinede soruyom belirtileri.
cuma günü doktor banada gebelik belirtileri gibi çarşamba gel kan testi yapalım dedi ama ağrım sızım kalmadı karın ağrısı dışında...anladım cnmmmm herkesin farklı oluyo işdeeeee. bende geçen ay erkenden acıyınca çok umutlanmıştım bu ay acı yok umutlu da deilim.
şu sıcaklık olayı bende bu aralar çok akşamları özellikle sanki ateşim 38 gibi ama ölçüyoruz 36,6 civarında hep....idrarda koyu ve hep köpüklü...bu aralar günde 6-7 kes tuvalete çıktığında oluyor ama yinede ben hiç ihtimal vermiyorum....Canım benim prl yüksek ya ağrılar ondan olabilir. dibe çöken tortu bendede çoktu hemde bulanık kokulu ve koyu renkliydi benim kuyruk sokumu kemiğim boynuma kadar ağrı yapıyordu
birde çok sıcaklıyordum:)
anladım cnmm benim hormonlar normal herhaldeee .kokusuna bakmadım rengi sarıı koyu deil. sıcaklığı test etmedim genelde üşüdüğümden. aman yarın belli olur anya konyaaaa.Canım benim prl yüksek ya ağrılar ondan olabilir. dibe çöken tortu bendede çoktu hemde bulanık kokulu ve koyu renkliydi benim kuyruk sokumu kemiğim boynuma kadar ağrı yapıyordu
birde çok sıcaklıyordum:)
cnmmm karın ağrısı idrar yolundanda oluyo geçen ay bende çoktu meeğer enfeksiyon varmış.cuma günü doktor banada gebelik belirtileri gibi çarşamba gel kan testi yapalım dedi ama ağrım sızım kalmadı karın ağrısı dışında...
şu sıcaklık olayı bende bu aralar çok akşamları özellikle sanki ateşim 38 gibi ama ölçüyoruz 36,6 civarında hep....idrarda koyu ve hep köpüklü...bu aralar günde 6-7 kes tuvalete çıktığında oluyor ama yinede ben hiç ihtimal vermiyorum....
şu sıcaklık olayı bende bu aralar çok akşamları özellikle sanki ateşim 38 gibi ama ölçüyoruz 36,6 civarında hep....idrarda koyu ve hep köpüklü...bu aralar günde 6-7 kes tuvalete çıktığında oluyor ama yinede ben hiç ihtimal vermiyorum....
anladım cnmm benim hormonlar normal herhaldeee .kokusuna bakmadım rengi sarıı koyu deil. sıcaklığı test etmedim genelde üşüdüğümden. aman yarın belli olur anya konyaaaa.
cnmmm karın ağrısı idrar yolundanda oluyo geçen ay bende çoktu meeğer enfeksiyon varmış.
buay bende kasık batmaları çok. dün sabah kasık ağrısı ve bulantıyla uyandım. yürürken fln batıyo acıyo gibi bişiler.
inşallah vardır cnmm sendede doktora git bakalım ne çıkıcak beli olurmu bu kadan erken gebelik.
kızlar ben kaçar...zeyzey adetime daha çok var 20sinde bugün yumurtlama günüm gece değerlendirdik bugecede dicem eşime....
Hadi bakalım nimet çarşamba bende doktora gidecem inşallah iyi haberler alırız:)
Gül ümitlenmeni istemiyorum ama şu son yazdıkların baya baya bebiş belirtisidir ama maalesef salak vucutlarımız psikolojik yapıp kandırıyolar bizi
evt cnmm geçen aya göre buay farklı belirti veriyo vücudummm içimden ben bile bazen acaba diyorum bu kasıklardaki hareketlilik farklı buay. nasip bakalım 2 gün içinde belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?