Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Olmazmı canım sizin yazdıklarınız önemli benim için herkes iyimi bir sorun var mı diye bakmam lazım rahat edemem yoksa:)

Hoşbuldum canım hamdolsun iyiyim baş ağrılarım geçmiyor artık sadece.

canım başağrıların neden pekii

şşşşşş ceylin duymasın kızkulağıma söyle böyle şeyleri delüü

ebrarımmm didem nerde kaldııııı merak ettim hasta fln deildir umarımm.
bizim patronda dün üzmirden geldi uyanamadı herhal aramıyom bende işime böylesi geliyoo. nezaman gelirse gelsin sizlerleyim ya ona bakarım

Bilmiyorum canım var mı doktor ilaç yazmıştı minoset geçen gün içtim bir tane pek içmek istemiyorum ama içince geçti şimdi bekliycem bakalım gerçi geçmezde.Hamilelikte olurmuş.

Bilmiyorum canım var mı doktor ilaç yazmıştı minoset geçen gün içtim bir tane pek içmek istemiyorum ama içince geçti şimdi bekliycem bakalım gerçi geçmezde.Hamilelikte olurmuş.

minoseti kullanabilirsin tabi ama içmamak en güseli dayanabiliyosan içme bencede. yat dinlen karanlık bir ortamda yum gözlerini geçer belki.

Ayyyy nolcaz böyle acep:)

delüüüüüüüüüüüüüüüüü taktığı şeye bakk

Sorma gül akşam eşim telkin veriyodu bana ayyyy evde kaynamla görümcem var dünde annem gelmişti ayağa kaldırmıyolar tabak bile kaldırmıyorum yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer diycem ama bakalım ne zaman:)

canım walla bende demin baktım msn si de kapalı bende merak ettim
dur bakalım öğlene doğru gelir belkim

negüsel işdeeeeeeee ilgi alakaaa keyfini çıkar canımmmm. ben pek severim öyle ilgilenilmeyi.

tmm ebrarımm bekleyelim bakalım didemi. inşallah iyidir.

minoseti kullanabilirsin tabi ama içmamak en güseli dayanabiliyosan içme bencede. yat dinlen karanlık bir ortamda yum gözlerini geçer belki.

ay ben karanlık ortamda tek başıma yatamamki ben yalnızken uyuyamam üç senedir alışamadım tv açık olur yatsam bile:86:

REYYANNN sabah geldim sohbet ediyodu sizle ben geldim gitti. şimdide altta görünüyo geldi baktı ben varım yine gittti.... haha dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış. napimmmm

ay ben karanlık ortamda tek başıma yatamamki ben yalnızken uyuyamam üç senedir alışamadım tv açık olur yatsam bile:86:

bende sen gibiydim ammmmaaaaa eşim vardıyalı çalışıyo alıştım yanlızlığa ama zifiri karanlık deil cnmmm bende uyuyamam öyle. az ışık olur dene bak iyi gelicek baş ağrına.

canım walla bence doğurana kadarr böyle olcaz
anaaa keşke birileri bana beyle ilgi alaka gösterse bende ayağımı uzatıp keyfime baksam

oyy oyy Gülümde küsermiş anam benim işleri bilmion mu bi varım bi yoook..bana kızma..bebişinizede geçmiş olsun.Allahım saglık sıhhat versin..
reyyan sabahda geldi ama bişey yazmadı bende merak ettim..

oyy oyy Gülümde küsermiş anam benim işleri bilmion mu bi varım bi yoook..bana kızma..bebişinizede geçmiş olsun.Allahım saglık sıhhat versin..
reyyan sabahda geldi ama bişey yazmadı bende merak ettim..

bilom işerini cnmm bana denk geliyo sohbet ediyonuz tam geliyom sana yazıyom bi bakıyom gitmişin ama kasıtlı yapmadığını bilommm. saol cnmmm yiğenim inşallah iyileşir kısa zamanda. aniden izmire gidebilirim görmeye.

REYYANNN sabah geldim sohbet ediyodu sizle ben geldim gitti. şimdide altta görünüyo geldi baktı ben varım yine gittti.... haha dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış. napimmmm

Ne alakası varki sen varsın diye niye gitsin? Bişi mi oldu aranızda didemi arayım bari kızlar bende merak ettim

Kız reyyan sana küs değilki niye öyle dedin eşi geldiyse kapatmıştır bende eşim gelince çat diye kapatıyorum bişey yazamadan hoşlanmıyor böyle yazışmamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…