Olmazmı canım sizin yazdıklarınız önemli benim için herkes iyimi bir sorun var mı diye bakmam lazım rahat edemem yoksa:)
Hoşbuldum canım hamdolsun iyiyim baş ağrılarım geçmiyor artık sadece.
aaaa cnmm sen önceliklisin ceylinden bile önce duymasınn.sana sölerimm. sende ilk bana sölediydin. doktora baya hevesliyim tedavi için ama rabbim belkim bebiş görmeye giderir inşallah.
ayyy canım benimmm bende genelde okurum geçmişi vaktim varsa. tabiki benim içinde herkes çok değerli.
baş ağrıların migrenmi var cnmm ondanda ağrır.
aaaa cnmm sen önceliklisin ceylinden bile önce duymasınn.sana sölerimm. sende ilk bana sölediydin. doktora baya hevesliyim tedavi için ama rabbim belkim bebiş görmeye giderir inşallah.
ayyy canım benimmm bende genelde okurum geçmişi vaktim varsa. tabiki benim içinde herkes çok değerli.
baş ağrıların migrenmi var cnmm ondanda ağrır.
Bilmiyorum canım var mı doktor ilaç yazmıştı minoset geçen gün içtim bir tane pek içmek istemiyorum ama içince geçti şimdi bekliycem bakalım gerçi geçmezde.Hamilelikte olurmuş.
artık hiçbir konuda kendimi düşünemez hale geldim inan
hep bebeği düşünüyorum aman masraf yapmayayım aman şunun acelesi yok
deyip duruyom nasıl olcak nasıl doğacak masrafları nasıl karşılanacak ben bakabilecekmiyim...........................ayyyy neyse başlamayayım yine
delüüüüüüüüüüüüüüüüü taktığı şeye bakk
ebrarımmm didem nerde kaldııııı merak ettim hasta fln deildir umarımm.
Bizim patronda dün üzmirden geldi uyanamadı herhal aramıyomBende işime böylesi geliyoo. Nezaman gelirse gelsin sizlerleyim ya ona bakarım
Ayyyy nolcaz böyle acep:)
Sorma gül akşam eşim telkin veriyodu bana ayyyy evde kaynamla görümcem var dünde annem gelmişti ayağa kaldırmıyolar tabak bile kaldırmıyorum yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer diycem ama bakalım ne zaman:)
hehehyyt delirik kadınlar napıosunuz...
minoseti kullanabilirsin tabi ama içmamak en güseli dayanabiliyosan içme bencede. yat dinlen karanlık bir ortamda yum gözlerini geçer belki.
ay ben karanlık ortamda tek başıma yatamamki ben yalnızken uyuyamam üç senedir alışamadım tv açık olur yatsam bile:86:
Ayyyy nolcaz böyle acep:)
Sorma gül akşam eşim telkin veriyodu bana ayyyy evde kaynamla görümcem var dünde annem gelmişti ayağa kaldırmıyolar tabak bile kaldırmıyorum yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer diycem ama bakalım ne zaman:)
hehehyyt delirik kadınlar napıosunuz...
oyy oyy Gülümde küsermiş anam benim işleri bilmion mu bi varım bi yoook..bana kızma..bebişinizede geçmiş olsun.Allahım saglık sıhhat versin..
reyyan sabahda geldi ama bişey yazmadı bende merak ettim..
REYYANNN sabah geldim sohbet ediyodu sizle ben geldim gitti. şimdide altta görünüyo geldi baktı ben varım yine gittti.... haha dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış. napimmmm
ahh ahh olmamı ebrarım yaww..ben herkeşden delirikim...
kızlar bizim sünger insanı nerde...
REYYANNN sabah geldim sohbet ediyodu sizle ben geldim gitti. şimdide altta görünüyo geldi baktı ben varım yine gittti.... haha dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış. napimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?