kızlar hepiciğinize günaydınlar... sabah sabah temmizliğe giriştim amma ilerlemiş sayfa yetişemedim valla... ben bugün sadece karın ağrısı çekiyorum okadar... Artık takmıyorum iyiyim bugün... ama köle ısauralık bitmiyor bende....
heyy bu ne şimdi yaa sakın aklına kötü şeyler getirme gülüm
bak bende küçükken zatürre geçirdim ama bak şimdi hiçbişeyim yok
ama çok çabuk hastalanıyorum bundan sonra ona da çok dikkat etmeliler
çünkü ben grip bile olsam bronşite çevirir hemen
bronşite de dikkat etmesem zatürre olur sonumm
üzülme dua et hiçbişeycik olmıcak
çok geçmşş olsun gül... en dezanfekte olması gereken yerlerde böyle vakalar çıktıkça insan çocuk doğurmada korkuyor...evt yaaa izmirin göbeğinde çocuk hastanesi sadece çocuklara bakıyoo ama enfeksiyonluymuşş kimbilir kaç çocuk ağır hastalandı onların yüzünden. daha anne karnında dursaydı yeni doğmuş olcaktı. çok küçükk yani. bereket kilo alımı iyiymiş şuan 3 ,200 kg fln olmuş. yoksa atlatamazdı allah korusun.
gül abla ya. geceleri ben artik sik sik rüya görüyorum ya. hele su 4-5 gündür her gece rüya gördüm hicbiride nedense böyle rahatlatici, hayirli seyler degil. hamileligimin ilk basindada böyleydi simdi yine basladi insan yoruluyor ya. neyse dün gece rüyamda kulak mememde siyah nokta gibi birsey vardi, biraz büyüktü ama onu bi síktirdim birsürü iltihap cikti icinden. sadece bunu gördüm tuhaf ya. hayrolsun ne demek ki?
çok geçmşş olsun gül... en dezanfekte olması gereken yerlerde böyle vakalar çıktıkça insan çocuk doğurmada korkuyor...
saolll bacımmmm evt yaa kime emanet edicez çocukları. sen nasıl oldun iyiysin galiba biraz. temizlik yaparken yorma kendini fazla. dün bende yaptımm çok batmalar oldu kasıklarımda. yorma kendiniş bakk.
tişikkir ederim... yeni yıla daha kafayı takmadan girmek istiyorum.. yeni yumurtlama haftama girdik.. değerlendirmeye devam ediyoruz inşalalah bu ay sonuna doğru eşim ve benim yaşgünlerimizde güzel hediye olur bize olmazsada sağlık olsun kökü bizde nasıl olsa :))))hoşgeldin kız bende bu kız nereye kayboldu diyom
iyi olmana sevindim canım inş. daha da iyi olursun
bebişin gelir daha bi iyi olursun inş.
kızlar hepiciğinize günaydınlar... sabah sabah temmizliğe giriştim amma ilerlemiş sayfa yetişemedim valla... ben bugün sadece karın ağrısı çekiyorum okadar... Artık takmıyorum iyiyim bugün... ama köle ısauralık bitmiyor bende....
merak etme hamileykende çok koştum... halayı dişçiye götürecem ya gelirkende eltim hasta ona bakacağım :))) yılbaşı eğlancesine gittiler ahım tuttu herhalde midesinde bişi tutuamıyor bide üstüne regl olmuş yatak döşek pazar pazar gittim bi ilgilendim şimdi yine uğrarım :))9Gene kimin peşşine takılcan kızım hastayım diyon millete de desene hastayım diye
sen hamile kalınca napcaklar?
evt çok dikka etmeliler ya oğlanda olduydu zatürre oda 3 aylıkken fln yattıydı. ama bu çok küçük atlatamaz die korktum. allahım şifa versin yapıcak başka bişi yok.
zey zeyyyyyyy sende başladın hamişlik terettütlerine haaaa. korkma bişi olmaz allahın izniyle bacımmmm hapşırınca bişi olcak olsa rabbim rahim perdesini koymazdı. bebişi dışardan korusun die perde içinde duruyo bebek.
tişikkir ederim... yeni yıla daha kafayı takmadan girmek istiyorum.. yeni yumurtlama haftama girdik.. değerlendirmeye devam ediyoruz inşalalah bu ay sonuna doğru eşim ve benim yaşgünlerimizde güzel hediye olur bize olmazsada sağlık olsun kökü bizde nasıl olsa :))))
günaydın kızlar hepinize yeni yıl sağlık mutluluk bol para ve bebişler getirsinnnnn biraz geç oldu ama son haberler nedir cumadan beri yok güllllllll abla sende durum ne
günaydın canımm....bendede değişik bir durum yok beklemedeyiz...günaydın kızlar hepinize yeni yıl sağlık mutluluk bol para ve bebişler getirsinnnnn biraz geç oldu ama son haberler nedir cumadan beri yok güllllllll abla sende durum ne
benim regl bitmesine rağmen ağrısı geçmemişti... uzun bi süre ağrımıştı....zey zeyyyy senin gönüslerin acıdımıydı hamişliği öğrenmeden önce kıssssss
ay kimse yazmıyo yine yaaa.bak laınganlığım üstümde ağlarım haaaaaaaa
benim regl bitmesine rağmen ağrısı geçmemişti... uzun bi süre ağrımıştı....
günaydın hanımlar nasılsınızz ne var ne yokk kızzzlarrrr
günaydın kızlar hepinize yeni yıl sağlık mutluluk bol para ve bebişler getirsinnnnn biraz geç oldu ama son haberler nedir cumadan beri yok güllllllll abla sende durum ne
evet canım ramazanın son günlerine doğruydu adettendir demiştim.... ama bebiş çıktı....hamile kaldığın dönemdemi cnmmmmm. herkesin değişiyo yaaaaa artık belirtilerde değişken oldu.
günaydın canım.... güzel bir hafta olsun...günaydın hanımlar nasılsınızz ne var ne yokk kızzzlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?