Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşgeldin kız bende bu kız nereye kayboldu diyom
iyi olmana sevindim canım inş. daha da iyi olursun
bebişin gelir daha bi iyi olursun inş.

evt çok dikka etmeliler ya oğlanda olduydu zatürre oda 3 aylıkken fln yattıydı. ama bu çok küçük atlatamaz die korktum. allahım şifa versin yapıcak başka bişi yok.
zey zeyyyyyyy sende başladın hamişlik terettütlerine haaaa. korkma bişi olmaz allahın izniyle bacımmmm hapşırınca bişi olcak olsa rabbim rahim perdesini koymazdı. bebişi dışardan korusun die perde içinde duruyo bebek.

cnmmm hayrolsunn hamileleri korkutmak amacıyla sürekli uğraşırlar korkuturlar. rüyanın bir anlamı yok ama devamlı okuyun yatın kıslar. felak nas ayetel kürsi okuyun.

hoşgeldin kız bende bu kız nereye kayboldu diyom
iyi olmana sevindim canım inş. daha da iyi olursun
bebişin gelir daha bi iyi olursun inş.
tişikkir ederim... yeni yıla daha kafayı takmadan girmek istiyorum.. yeni yumurtlama haftama girdik.. değerlendirmeye devam ediyoruz inşalalah bu ay sonuna doğru eşim ve benim yaşgünlerimizde güzel hediye olur bize olmazsada sağlık olsun kökü bizde nasıl olsa :))))

Gene kimin peşşine takılcan kızım hastayım diyon millete de desene hastayım diye
sen hamile kalınca napcaklar?

Gene kimin peşşine takılcan kızım hastayım diyon millete de desene hastayım diye
sen hamile kalınca napcaklar?
merak etme hamileykende çok koştum... halayı dişçiye götürecem ya gelirkende eltim hasta ona bakacağım :))) yılbaşı eğlancesine gittiler ahım tuttu herhalde midesinde bişi tutuamıyor bide üstüne regl olmuş yatak döşek pazar pazar gittim bi ilgilendim şimdi yine uğrarım :))9

Sorma gül yaaa acayip korkular sardı beni düşünmek istemiyorum ama kafam rahat olamıyor bak rahim perdesi olayını senden duydum Yaradam Mevlam düşünmüştür her güzelliği:)

Hahh şöyleee takma kşum takmayınca geliyorlar:) Kökü sizde nasıl olsa:)

günaydın kızlar hepinize yeni yıl sağlık mutluluk bol para ve bebişler getirsinnnnn biraz geç oldu ama son haberler nedir cumadan beri yok güllllllll abla sende durum ne

günaydın kızlar hepinize yeni yıl sağlık mutluluk bol para ve bebişler getirsinnnnn biraz geç oldu ama son haberler nedir cumadan beri yok güllllllll abla sende durum ne

slmm cnmm nbaer iyimisn.. bende durum beklemedeyim yarın yada öbürgün reglii. bakalımm nasipde varsa olur.

günaydın canımm....bendede değişik bir durum yok beklemedeyiz...

Son düzenleme:
zey zeyyyy senin gönüslerin acıdımıydı hamişliği öğrenmeden önce kıssssss
ay kimse yazmıyo yine yaaa. bak laınganlığım üstümde ağlarım haaaaaaaa

hamile kaldığın dönemdemi cnmmmmm. herkesin değişiyo yaaaaa artık belirtilerde değişken oldu.
evet canım ramazanın son günlerine doğruydu adettendir demiştim.... ama bebiş çıktı....

günaydın hanımlar nasılsınızz ne var ne yokk kızzzlarrrr
günaydın canım.... güzel bir hafta olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…