Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşgeldiniz kızlarr yaa
bende kimse yok diyo çıkacaktım nabersiniz
didoş sende gelmeyeceksen bi haber ver be kuşum
merak ettik sabah

slm dıdos napıosun..
yoktun sabahtan..nasıldı haftasonu..çılgın eglendın mıı
ayyyy şekercim nasıl geçsin içtik içtik kendimizden geçtik dermişimmm hayatımda geçirdiğim en boş yılbaşıydı sen nasılsın bakimmm

hoşgeldiniz kızlarr yaa
bende kimse yok diyo çıkacaktım nabersiniz
didoş sende gelmeyeceksen bi haber ver be kuşum
merak ettik sabah
kuzum sabah net yoktu benimde işlerim vardı zaten kızma bi daha haber veriririm merkata bırakmam sizi

selam canlar nasılsınız ben geldim ama müjdem yok malesef bidaki aya umarım

nolsun valla ..beni bu aralar dogum korkusu sardı.korku demeyelımde ne yaparız.nasıl olur..telas yanı daha cok erken halbukı ama ..neyse kafa dagıtmaya calısıyorum

anladım didoşumm
ee nasılsın bebik napıyor
bebiş iyi teyzesiiii oturuyoz ya benim vucüdüm şişmeye başladı çok kötü oluyo parmaklarım filan

hoşgeldin kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nolsun valla ..beni bu aralar dogum korkusu sardı.korku demeyelımde ne yaparız.nasıl olur..telas yanı daha cok erken halbukı ama ..neyse kafa dagıtmaya calısıyorum
bendede var aynısı hatta bazı geceler uykuları kaybediyorum allahım bir avazda kurtarsın hepimizi

hoşgeldin kız
ee hadi hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakalım

kız dur ne acele ediyon şimdiden telaşlanma hele

zeynep kızzzzzzzzzzzzzzzzz napıyn nasıl geçti yılbaşı
ay ay seni tekrar arayacaktım o gece ama tuttum kendimi

geldim bacım geldim gitmez olaydım tam bi kabus kaynana kabusu

noldu kız netti sana kaynanan

ya bende sanki habire kilo alıyom
bide geceleri bacaklarım uyuşuyor sizdedei oluyor mu ya

haberleri verin bakem müjde ni varmi neler oldu anlatın len accıkkk çatladım valla konuşamamaktan allah ben geldim ben

haberleri verin bakem müjde ni varmi neler oldu anlatın len accıkkk çatladım valla konuşamamaktan allah ben geldim ben

sen en son nerde kaldıydın kızzzz müjde yok pek kızlar çalışmıyolar fazla sen anlat bakalım neler yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…