ayyyy şekercim nasıl geçsin içtik içtik kendimizden geçtik dermişimmm hayatımda geçirdiğim en boş yılbaşıydı sen nasılsın bakimmmslm dıdos napıosun..
yoktun sabahtan..nasıldı haftasonu..çılgın eglendın mıı
kuzum sabah net yoktu benimde işlerim vardı zaten kızma bi daha haber veriririm merkata bırakmam sizihoşgeldiniz kızlarr yaa
bende kimse yok diyo çıkacaktım nabersiniz
didoş sende gelmeyeceksen bi haber ver be kuşum
merak ettik sabah
aha singer karısı geldi nerdesin kız sen bi dönemedin memleketten
bebiş iyi teyzesiiii oturuyoz ya benim vucüdüm şişmeye başladı çok kötü oluyo parmaklarım filananladım didoşumm
ee nasılsın bebik napıyor
hoşgeldin kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmselam canlar nasılsınız ben geldim ama müjdem yok malesef bidaki aya umarım
bendede var aynısı hatta bazı geceler uykuları kaybediyorum allahım bir avazda kurtarsın hepimizinolsun valla ..beni bu aralar dogum korkusu sardı.korku demeyelımde ne yaparız.nasıl olur..telas yanı daha cok erken halbukı ama ..neyse kafa dagıtmaya calısıyorum
hoşgeldin kızselam canlar nasılsınız ben geldim ama müjdem yok malesef bidaki aya umarım
nolsun valla ..beni bu aralar dogum korkusu sardı.korku demeyelımde ne yaparız.nasıl olur..telas yanı daha cok erken halbukı ama ..neyse kafa dagıtmaya calısıyorum
selam canlar nasılsınız ben geldim ama müjdem yok malesef bidaki aya umarım
anaam sponcebob gelmıs..daha sabah aklıma geldın dı ...nerdeydın beyahuu yıllardır..
geldim bacım geldim gitmez olaydım tam bi kabus kaynana kabusu
bebiş iyi teyzesiiii oturuyoz ya benim vucüdüm şişmeye başladı çok kötü oluyo parmaklarım filan
hoşgeldin kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bendede var aynısı hatta bazı geceler uykuları kaybediyorum allahım bir avazda kurtarsın hepimizi
noldu kız netti sana kaynanan
ya bende sanki habire kilo alıyom
bide geceleri bacaklarım uyuşuyor sizdedei oluyor mu ya
noldu kız netti sana kaynanan
ya bende sanki habire kilo alıyom
bide geceleri bacaklarım uyuşuyor sizdedei oluyor mu ya
ay tatlım ya doktor tuzu kes derse ben naparım ben tuzsuz bişey yiyemem oy anam oyyyyy
haberleri verin bakem müjde ni varmi neler oldu anlatın len accıkkk çatladım valla konuşamamaktan allah ben geldim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?