canım hiç sorma bende hayatta tuzsuz yiyemem inş. dimezzay tatlım ya doktor tuzu kes derse ben naparım ben tuzsuz bişey yiyemem oy anam oyyyyy
kaynana ne eder sence tabiki gıcık ettiboş ver sende ne var ne yok
kız sen hala tuz mu yiyon şişen tabi sana dikkat et demedik mi
geldim bacım geldim gitmez olaydım tam bi kabus kaynana kabusu
bebiş iyi teyzesiiii oturuyoz ya benim vucüdüm şişmeye başladı çok kötü oluyo parmaklarım filan
hoşgeldin kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu arada oyacam seni pis karı
bendede var aynısı hatta bazı geceler uykuları kaybediyorum allahım bir avazda kurtarsın hepimizi
canım hiç sorma bende hayatta tuzsuz yiyemem inş. dimezz
bende aynıyım kuşum nolsun uğraş dur
bacılar ben bu ayda tututuramadım yok bu işe bi çare acep varda anlatmıyosanız kaynananız ölsün emiiiiii
iyi diyonda bacım ben nasıl tuzsuz yerim sabah botlarımı zor giydim bileklerim filan feci şişti bide parmaklarım tombik tombik yüzüğüm dar geliyor
kızım böyle dersen bildiğimiz varsa da anlatmayız kii
bir yüzük çıkacak doğum sonrası takılacak iki senin neyine bot rahat bi ayakkabı alınacak ve o giyilecek yok öyle bebişe rahatsızlık vermek yolarım seni
kızım böyle dersen bildiğimiz varsa da anlatmayız kii
slm kızlar..burda yeniyim bi türlü çözemedim hala siteyi..her yeri gezip bişiler soruyorum..:) reglm gecikti, geçen ay düşük yapmıştım. şimdi yine belirtiler var ama 2 gün önce test yaptım negatif çıktı...yarın doktora gidicem ama dua ediyorum test yanlış olsun diye...heycandan ve korkudan ölücem
valla aklınıza geldimmi çok mutlu oldum leeeeeen
didoş o şişliklerin yüzde 70i tuzdan oluo bacım..az sabretsen dişini sıksan bikaç ay rahat edersin..yoksam son aylarda hele davul gıbım oluruz emın ol.ben korkumdan bişeye koyamıom tuz..şu 37.haftaya kadar calısma muhabbeti varya.şişer kalırsam calısamam dıye tırs tırs saman gıbı yıyom herseyi..
alyansımı çıkaramam ben imkanı yok valla kendimi garip hissederim
sonraaaa hava soğuk ayaklarımı üşütmüym diye dünya para verip cat aldım ayağıma nasıl giymem onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o zaman tuzu kes lan karı adamı sinir etme beee tamam mı
Heralde kızım:) Hiçbirinizi unutmuyorum tatlım her namazdan sonra dua ediyorum adını bilmediğim için herkesi söylüyom Süngere de bebek ver diyorum:) Bi gün evdeki süngerin bebeği olursa çok gülecem:)
walla tatlım sen bilirsin ne için gel demişti dr tedaviye falan mı başlıcakolsun ben size güveniyom bacım siz anlatırsınız her şeye rağmen ne yapsam aceb bu ay dr gel dediydi ama gidesim yok bu ayda öyle bekleyeyim diyom ne yapayım
Heralde kızım:) Hiçbirinizi unutmuyorum tatlım her namazdan sonra dua ediyorum adını bilmediğim için herkesi söylüyom Süngere de bebek ver diyorum:) Bi gün evdeki süngerin bebeği olursa çok gülecem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?