Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bacılar ben bu ayda tututuramadım yok bu işe bi çare acep varda anlatmıyosanız kaynananız ölsün emiiiiii

geldim bacım geldim gitmez olaydım tam bi kabus kaynana kabusu

Kız kaynanan ne yaptı sana anlat bacım:)

Amiiiin:) Canılarım:)

Son düzenleme:
iyi diyonda bacım ben nasıl tuzsuz yerim sabah botlarımı zor giydim bileklerim filan feci şişti bide parmaklarım tombik tombik yüzüğüm dar geliyor

bir yüzük çıkacak doğum sonrası takılacak iki senin neyine bot rahat bi ayakkabı alınacak ve o giyilecek yok öyle bebişe rahatsızlık vermek yolarım seni

slm kızlar..burda yeniyim bi türlü çözemedim hala siteyi..her yeri gezip bişiler soruyorum..:) reglm gecikti, geçen ay düşük yapmıştım. şimdi yine belirtiler var ama 2 gün önce test yaptım negatif çıktı... yarın doktora gidicem ama dua ediyorum test yanlış olsun diye...heycandan ve korkudan ölücem

didoş o şişliklerin yüzde 70i tuzdan oluo bacım..az sabretsen dişini sıksan bikaç ay rahat edersin..yoksam son aylarda hele davul gıbım oluruz emın ol.ben korkumdan bişeye koyamıom tuz..şu 37.haftaya kadar calısma muhabbeti varya.şişer kalırsam calısamam dıye tırs tırs saman gıbı yıyom herseyi..

bir yüzük çıkacak doğum sonrası takılacak iki senin neyine bot rahat bi ayakkabı alınacak ve o giyilecek yok öyle bebişe rahatsızlık vermek yolarım seni

alyansımı çıkaramam ben imkanı yok valla kendimi garip hissederim
sonraaaa hava soğuk ayaklarımı üşütmüym diye dünya para verip cat aldım ayağıma nasıl giymem onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım hoşgeldin düşükten sonra neden hiç korunmadın ki
hem düşükten sonra adetin düzeni değişebilir
ama inş. hakkında hayırlısı olur canım

valla aklınıza geldimmi çok mutlu oldum leeeeeen

Heralde kızım:) Hiçbirinizi unutmuyorum tatlım her namazdan sonra dua ediyorum adını bilmediğim için herkesi söylüyom Süngere de bebek ver diyorum:) Bi gün evdeki süngerin bebeği olursa çok gülecem:)

offfffffffffff offfffffffffffffffffffffffff turşudamı yiyemiycem şimdi ben ama hayat çekilmezki böleeeee

alyansımı çıkaramam ben imkanı yok valla kendimi garip hissederim
sonraaaa hava soğuk ayaklarımı üşütmüym diye dünya para verip cat aldım ayağıma nasıl giymem onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

o zaman tuzu kes lan karı adamı sinir etme beee tamam mı

Heralde kızım:) Hiçbirinizi unutmuyorum tatlım her namazdan sonra dua ediyorum adını bilmediğim için herkesi söylüyom Süngere de bebek ver diyorum:) Bi gün evdeki süngerin bebeği olursa çok gülecem:)

allah razı olsun bacım adım serap bende seninkini bılmiyom benim duam kabul olursa kime tutar bilmem artık

olsun ben size güveniyom bacım siz anlatırsınız her şeye rağmen ne yapsam aceb bu ay dr gel dediydi ama gidesim yok bu ayda öyle bekleyeyim diyom ne yapayım
walla tatlım sen bilirsin ne için gel demişti dr tedaviye falan mı başlıcak

çok hoş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…