canım hoşgeldin düşükten sonra neden hiç korunmadın ki
hem düşükten sonra adetin düzeni değişebilir
ama inş. hakkında hayırlısı olur canım
dış gebelikti ve erken düştü 5 haftalıktı ama gelişememişti hiç..vücut attı kendiliğinden yani..doktor böle durumlarda korunmayı önermiyoruz çok hazır vücut hemen kalırsın demişti..adet tarihi oynasa bile peki bu 15 gündür süren kasık ve bel ağrıları neyin nesi ki?? gaz var..yani geçen seferkinden biliyorum bu belirtileri..hayırlısı olsun diyo dilim ama içim inşallah hamileyimdir diyo..allahım hayırlısını versin..yarını iple çkiyorum.bugün benim doğum günüm aynı zamanda keşke bi doğum günü hediyesi olsa :)
walla tatlım sen bilirsin ne için gel demişti dr tedaviye falan mı başlıcak
çok hoş yaa
slm kızlar..burda yeniyim bi türlü çözemedim hala siteyi..her yeri gezip bişiler soruyorum..:) reglm gecikti, geçen ay düşük yapmıştım. şimdi yine belirtiler var ama 2 gün önce test yaptım negatif çıktı...yarın doktora gidicem ama dua ediyorum test yanlış olsun diye...heycandan ve korkudan ölücem
dış gebelikti ve erken düştü 5 haftalıktı ama gelişememişti hiç..vücut attı kendiliğinden yani..doktor böle durumlarda korunmayı önermiyoruz çok hazır vücut hemen kalırsın demişti..adet tarihi oynasa bile peki bu 15 gündür süren kasık ve bel ağrıları neyin nesi ki?? gaz var..yani geçen seferkinden biliyorum bu belirtileri..hayırlısı olsun diyo dilim ama içim inşallah hamileyimdir diyo..allahım hayırlısını versin..yarını iple çkiyorum.bugün benim doğum günüm aynı zamanda keşke bi doğum günü hediyesi olsa :)
heyyyy nörüyonuz sesiniz kesildi getirtmeyin len garılar beni oraya konuşun
ssanırım ama enson aşılama demişti çok korkuyom ya bundada tutmazsa çok üzülürüm ben yaaaaa
kızım böyle dersen bildiğimiz varsa da anlatmayız kii
offfffffffffff offfffffffffffffffffffffffff turşudamı yiyemiycem şimdi ben ama hayat çekilmezki böleeeee
uyuz zeyneppppppppppppppppp görmedinmi beni
allah razı olsun bacım adım serap bende seninkini bılmiyom benim duam kabul olursa kime tutar bilmem artık
ssanırım ama enson aşılama demişti çok korkuyom ya bundada tutmazsa çok üzülürüm ben yaaaaa
o zeynep karısı beni, görmedi ahanda ben küstüm onaaaaaaaaaaaaaaaa
tabi sen kendini daha iyi bilirsin o zaman belki küçük diye hemen çıkmamıştır testte
doğum gününde kutlu olsun rabbim hayırlı ömür versin hediye olarakta bebiş versin
Hahahhaha ben anlatırım kız kaynanam ölmesin kocam üzülür:)
Ayyyyy evet yaaa turşusuz hayat çok bayat:)
Gördük laaaa hoşgeldin yazdık ama sen görmedin kıl karı bide arayıp nispet yaptı yıl başı akşamı
Amin canım cümlemizden Zeynep ben serap memnun oldum:)
Daha önce aşılaman oldumu senin? Durumun ne ?
teşekkürler canımm....yarın inşallah hayırlı haberlerimi paylaşayım burdan allahım göstersin yaşatsın o günleri bana
yok canım aşılama yaptırmadım dr dedi ama biz hep erteledik şimdi bana sanki onu yapınca olacak gibi geliyo bi doğum yaptım ya zaten eşimin sperm leri biraz yavaşmış ben hep ona bağlıyom aşılama yapınca loacak kesin gibi düşünüyom ozaman korkuyom işte yas o da tutmazsa
Alıntı dscopur kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
bebiş iyi teyzesiiii oturuyoz ya benim vucüdüm şişmeye başladı çok kötü oluyo parmaklarım filan
hoşgeldin kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu arada oyacam seni pis karı
Ulan bak bakim yazmamışmıyım uyuzmu ne yaaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?