Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım hoşgeldin düşükten sonra neden hiç korunmadın ki
hem düşükten sonra adetin düzeni değişebilir
ama inş. hakkında hayırlısı olur canım

dış gebelikti ve erken düştü 5 haftalıktı ama gelişememişti hiç..vücut attı kendiliğinden yani..doktor böle durumlarda korunmayı önermiyoruz çok hazır vücut hemen kalırsın demişti..adet tarihi oynasa bile peki bu 15 gündür süren kasık ve bel ağrıları neyin nesi ki?? gaz var..yani geçen seferkinden biliyorum bu belirtileri..hayırlısı olsun diyo dilim ama içim inşallah hamileyimdir diyo..allahım hayırlısını versin..yarını iple çkiyorum.bugün benim doğum günüm aynı zamanda keşke bi doğum günü hediyesi olsa :)

geçmiş olsun allah nasib etsin nasib ettiğinide hayırlı eylesin inşallah

slm canim gecmis olsun ins allah herkeze bu yeni yil yeni umutlar ve diledikleri olur tabiki basta herseyin hayirlisi bende yeniyim sen gibi canim bu arada ismim aysegul bende cok gozemedim sayfalari bende bilgi almaya bazende bildiklerimi paylasmaya calisiyorum bende bu ay ovulasyon testi aldim bazi sorularim vardi nerden bilgi alabilirim yardimci olursaniz kizlar sevinirim simdiden tskklr cumlemize iyi sohbetler

tabi sen kendini daha iyi bilirsin o zaman belki küçük diye hemen çıkmamıştır testte
doğum gününde kutlu olsun rabbim hayırlı ömür versin hediye olarakta bebiş versin

heyyyy nörüyonuz sesiniz kesildi getirtmeyin len garılar beni oraya konuşun

kızım böyle dersen bildiğimiz varsa da anlatmayız kii

Hahahhaha ben anlatırım kız kaynanam ölmesin kocam üzülür:)

offfffffffffff offfffffffffffffffffffffffff turşudamı yiyemiycem şimdi ben ama hayat çekilmezki böleeeee

Ayyyyy evet yaaa turşusuz hayat çok bayat:)

uyuz zeyneppppppppppppppppp görmedinmi beni

Gördük laaaa hoşgeldin yazdık ama sen görmedin kıl karı bide arayıp nispet yaptı yıl başı akşamı

allah razı olsun bacım adım serap bende seninkini bılmiyom benim duam kabul olursa kime tutar bilmem artık

Amin canım cümlemizden Zeynep ben serap memnun oldum:)

ssanırım ama enson aşılama demişti çok korkuyom ya bundada tutmazsa çok üzülürüm ben yaaaaa

Daha önce aşılaman oldumu senin? Durumun ne ?

tabi sen kendini daha iyi bilirsin o zaman belki küçük diye hemen çıkmamıştır testte
doğum gününde kutlu olsun rabbim hayırlı ömür versin hediye olarakta bebiş versin

teşekkürler canımm....yarın inşallah hayırlı haberlerimi paylaşayım burdan allahım göstersin yaşatsın o günleri bana

Alıntı dscopur kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
bebiş iyi teyzesiiii oturuyoz ya benim vucüdüm şişmeye başladı çok kötü oluyo parmaklarım filan

hoşgeldin kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu arada oyacam seni pis karı

Ulan bak bakim yazmamışmıyım uyuzmu ne yaaaa:)

yok canım aşılama yaptırmadım dr dedi ama biz hep erteledik şimdi bana sanki onu yapınca olacak gibi geliyo bi doğum yaptım ya zaten eşimin sperm leri biraz yavaşmış ben hep ona bağlıyom aşılama yapınca loacak kesin gibi düşünüyom ozaman korkuyom işte yas o da tutmazsa

Kız dur bakalım ahan buda ben gibi bende doktora önerirdim şöylemi böylemi yapsak diye deli doktor bişi dememiş daha ama bence git en azından için rahat olur çok beklememiş olursun:)

abooooooooooo ben görmemişim
kızım tekrar arayacaktım senide yazık aramıym dedim anlattınmı kızlara yılbaşın nasıl geçti kaynanayla görümceyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…