Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Herkese merhaba....Ben 1sene 2 aylık evliliym.9 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.İkimizde de bi problem yok ama hamile kalamadım.en son hsg çekimide yaptırdım oda çok güzel çıktı.Yumurta geliştirici haplar kullanıyorum ama yine sonuç alamadık.En son aralık 28de çatlatma iğnesi vuruldum bir tane 20mmlik diğeri 18mmlik yumurtalarım vardı.29unda ilişki dedi doktor.üç gün üst üste ilişkiye girdik 2 doz vutuldum iğneyi.En son adetim 11inde gelmişti.şuanki bazı belirtilerim kasıklarımda batma oluyo özellikle sol kasık.Kasıkların hemen üstü alt karın dedikleri yer biraz şiş.Ağzımda metalimsi bir tad var acımsıda.karnımda şiş gögsümde batmalar var.kafayı yemek üzereyim bunlar psikolojik mi diye.Lütfen bu güzel olayı yaşayanlar,ya da bilgisi olanalar belirtilerinizi yazın

ulen beni bu kadar uğraştırmasalarda ben şu spermleri elim le güzelcene yerleştirsem de hamiş olsam olmamı acep hayal görüyom demi

canım sende hoşgeldin
inş. bebiş vardır
ama şunu söylemeliyim ki çatlatma iğneleri hcg hormonunu yani gebelikte salgılanan hormonu yükseltiyor ve tüm gebelik belirtilerini yaşıyorsun o yüzden acele etme derim bekle bakalım inş. hayırlı olur senin için

canım selam hoş geldin ben bi doğum yaptım anlattıklarının bazıları çok ayrın tı kasıklarındaki şişli filan o kadar inceye takılma evet demirimsi bi tat oluyo ama o da herkeze göre değişiyo ben ilk hamileliğimde adetim geçikene kadar hiç bişey anlamamiştım anlattıklarının hepsini hamile olunca yaşadım ben ama inşallah hamişsindir canım

abooooooooooo ben görmemişim
kızım tekrar arayacaktım senide yazık aramıym dedim anlattınmı kızlara yılbaşın nasıl geçti kaynanayla görümceyle

OOO kızım 2011 yılı maaile geçecek benim sanırım annem babam kaynanam görümcem bendeydi ay bide doğumdan sonra gelir bebeğe biz bakarız sen çalışırsın dediklerindeki yüz ifademi bende merak ediyorum doğrusu:) Kurtarın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) ben çalışmıycam dedim:)

çalişma boş ver otur bebişinle vakit geçir zaman öyle çabuk geçiyoki onlar senin çocuğunun büyüdüğüne şahit olacaklar sende iş peşinde akşamdan akşama görecen hiçte bile olmaz öyle şey

ulen beni bu kadar uğraştırmasalarda ben şu spermleri elim le güzelcene yerleştirsem de hamiş olsam olmamı acep hayal görüyom demi

tatlım şırıngayla topla sonra içeri enjekte edersin delüüüüüü

hHAHAHAH DELİLER:) Serap sana bi öneri eşinin spermlerinin kalitesine bakmak istiyosan soya koyacamışsın eğer dibe çöküyolarsa kalitesiz yukarda kalıRSA kaliteliymiş tabi alıp suya nasıl koyarsın o senin maharetindir:)

istemez canlarım ben evi,mde oturur bebğime bakarım bu adam evin erkeği değilmi o çalışır bakar bize deseydin

ÇÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Aynen öyle valla koca baksın bizi:) Bebiş kreş yaşına gelince çalışırım belki ama bebeğime ben bakacam arkadaşım anlatıyo babaannesine anne diyo onu benden daha çok seviyo diye:)

sizinle sohbet ederken bi yandanda yemeğimi yapam bari ki kocam güç kuvvet toplasın eh yeni yıl yeni çocuk derken kocama çol iş düşüyo çoookkkkk

peki bacım dedini yapayım da yukarda kalanları nası geri toplayacam o mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…