canım selam hoş geldin ben bi doğum yaptım anlattıklarının bazıları çok ayrın tı kasıklarındaki şişli filan o kadar inceye takılma evet demirimsi bi tat oluyo ama o da herkeze göre değişiyo ben ilk hamileliğimde adetim geçikene kadar hiç bişey anlamamiştım anlattıklarının hepsini hamile olunca yaşadım ben ama inşallah hamişsindir canım
hoşgeldin handan demin geldiğimde yazdım sana ama cevap vermedin
görmedin sanırım
slm hanımlar bizde geldiiik,amaaaa sayfayı hiç iyi bulmadım napmışınız ay öyle tövbe tövbe,bebişlerin terbiyesi kaçıcak bişi deil,didemmmmmmmmm senide boş bırakmaya gelmiyo he bacım bi uslu dursana anacııım...
kız gördümde çıkınca cecap yazamadım tatlım ya
kız didoşşş bu neya ayol kocalar duysa tefe koycaklar sizi
kız gördümde çıkınca cecap yazamadım tatlım ya
kız didoşşş bu neya ayol kocalar duysa tefe koycaklar sizi
ya ben ne yaptım yaaaaaa
ahamda bu zeynep le sünger karıları evde kocalarının spermini toplayacakmış kızım kabak yine benim başıma patladı yaaaaaaaaaaaaaaa
Hoşgeldin melisaa
kız didemin suçu yok be
zeyzey le singer bacıı konuştular beyle kötü kötüü
sonrada didemin üstüne kaldı herşeyyyyyy
hoşgeldin melisaa
kız didemin suçu yok be
Hoşgeldin melisaa
kız didemin suçu yok be
Kızlar ya ben çok özlüyom sizi haftasonları filannnn aşıkmıyım neyim size
bak didoş bi ben mi diorum herkes dıor milleti gaza getiren sensin...
şu zii de varya az sinsi değil..hem sperm toplama fikrini ortaya atıyor sonra sıvışıyor...
tabi sarı süngerde lafa hazır hemen atlıyor..silkinin kendinize gelin bakeem..
meliscciiiim cicim sen nassın mıden nasıl..dayan kzuucum dayan gececek..bol bol ayva ye mıdenı bastırır...
hoşbuldum kuşum nasılsın,bebiş nasıl,didem yapmaz zaten kuşum anlamıştım ben zaten....
çok yoruldum bugün bende yiğenim doğdu demiştimya bugün 10 günlük oldu sağlık ocağından çağırdılar ordan geldik şimdi çok yoruldum bide ağırki sıpa,belim ağrıdı...bugünde kayınvalidem biniyo inş sabahı burda bi gelsede yemek derdinden kurtulsam.
bak didoş bi ben mi diorum herkes dıor milleti gaza getiren sensin...
şu zii de varya az sinsi değil..hem sperm toplama fikrini ortaya atıyor sonra sıvışıyor...
tabi sarı süngerde lafa hazır hemen atlıyor..silkinin kendinize gelin bakeem..
meliscciiiim cicim sen nassın mıden nasıl..dayan kzuucum dayan gececek..bol bol ayva ye mıdenı bastırır...
hoşbuldum kuşum nasılsın,bebiş nasıl,didem yapmaz zaten kuşum anlamıştım ben zaten....
çok yoruldum bugün bende yiğenim doğdu demiştimya bugün 10 günlük oldu sağlık ocağından çağırdılar ordan geldik şimdi çok yoruldum bide ağırki sıpa,belim ağrıdı...bugünde kayınvalidem biniyo inş sabahı burda bi gelsede yemek derdinden kurtulsam.
allah razı olsun bacım benimmmmmmmmmmmmm sende olmasan bunlar beni kazığa oturtturacak
tatlım sen bebişi kaldırıp yormasaydın kendini yaa
bizde iyiyiz melisim çok şükür bebişte iyi teyzesi hoplayıp zıplayıp duruyo maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?