Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

slm hanımlar bizde geldiiik,amaaaa sayfayı hiç iyi bulmadım napmışınız ay öyle tövbe tövbe,bebişlerin terbiyesi kaçıcak bişi deil,didemmmmmmmmm senide boş bırakmaya gelmiyo he bacım bi uslu dursana anacııım...

tşk hoşgördük..canım cevabın ve güzel dileklerin için teşekkür ederim umarım hamişimdir.bir hafta var reglime ondan sonra test yaptırıcam güzel bir sonuç alırsam paylaşırım..

ya ben ne yaptım yaaaaaa
ahamda bu zeynep le sünger karıları evde kocalarının spermini toplayacakmış kızım kabak yine benim başıma patladı yaaaaaaaaaaaaaaa

kız gördümde çıkınca cecap yazamadım tatlım ya
kız didoşşş bu neya ayol kocalar duysa tefe koycaklar sizi

kız ben ne yaptım aam yaaaa yüklenmeyin bana ahanda bu zeyneple sünger yaptı yaaaaaaaaaaaa
sen nasılsın bakimmmm

Hoşgeldin melisaa
kız didemin suçu yok be
zeyzey le singer bacıı konuştular beyle kötü kötüü
sonrada didemin üstüne kaldı herşeyyyyyy

bak didoş bi ben mi diorum herkes dıor milleti gaza getiren sensin...

şu zii de varya az sinsi değil..hem sperm toplama fikrini ortaya atıyor sonra sıvışıyor...

tabi sarı süngerde lafa hazır hemen atlıyor..silkinin kendinize gelin bakeem..

meliscciiiim cicim sen nassın mıden nasıl..dayan kzuucum dayan gececek..bol bol ayva ye mıdenı bastırır...

ya ben ne yaptım yaaaaaa
ahamda bu zeynep le sünger karıları evde kocalarının spermini toplayacakmış kızım kabak yine benim başıma patladı yaaaaaaaaaaaaaaa

ahaaa demek suçlu zeyneple sünger yollayın bakim onları bana,tamam bebem kızma yapmassın sen zaten kötü onlar annnem kıyamam sana.

Hoşgeldin melisaa
kız didemin suçu yok be

hoşbuldum kuşum nasılsın,bebiş nasıl,didem yapmaz zaten kuşum anlamıştım ben zaten....
çok yoruldum bugün bende yiğenim doğdu demiştimya bugün 10 günlük oldu sağlık ocağından çağırdılar ordan geldik şimdi çok yoruldum bide ağırki sıpa,belim ağrıdı...bugünde kayınvalidem biniyo inş sabahı burda bi gelsede yemek derdinden kurtulsam.

hoşgeldin melisaa
kız didemin suçu yok be

allah razı olsun bacım benimmmmmmmmmmmmm sende olmasan bunlar beni kazığa oturtturacak

Hoşgeldin melisaa
kız didemin suçu yok be

hoşbuldum kuşum nasılsın,bebiş nasıl,didem yapmaz zaten kuşum anlamıştım ben zaten....
çok yoruldum bugün bende yiğenim doğdu demiştimya bugün 10 günlük oldu sağlık ocağından çağırdılar ordan geldik şimdi çok yoruldum bide ağırki sıpa,belim ağrıdı...bugünde kayınvalidem biniyo inş sabahı burda bi gelsede yemek derdinden kurtulsam.

ya bu kez ben bişey demedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tatlım sen bebişi kaldırıp yormasaydın kendini yaa
bizde iyiyiz melisim çok şükür bebişte iyi teyzesi hoplayıp zıplayıp duruyo maşallah

sende az deilsin heh kepeklimmm işini iyi biliyon vallahi,hoşbuldum canım,vallahi ilk zamanlar ayvayı çok yedim artık görmek bile istemiyorum,ama bu aralar iyi gibiyim inş geçicek gibi sen nasılsın kuşum.

kızım sende beni kazığa oturtuyodun ne o fikirmi değiştirdin didemim yapmaz diyon

kızlar dün bebişim için şifonyeri boşalttım gardropta yer açtım kuzumaaaa ama çok yoruldum yatak odası indi kalktı vee kızıma bez aldım evine dia yakın olan bacılar diada pimanın yeni doğan 50 li paketi 16,50 tl yani çok ucuz başka yerde bu fiyata bulamazsınız sölümmm ben 2 paket aldım kokmaz ekşimez dursun

tatlım sen bebişi kaldırıp yormasaydın kendini yaa
bizde iyiyiz melisim çok şükür bebişte iyi teyzesi hoplayıp zıplayıp duruyo maşallah

iyi iyi maşallah canım allah daha iyilikler versin....

didemmm özlüyonda neen hiç yazmıyon madem ben arada girip bakıyom seni hiç göremiyom acep neden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…