eşim akşam babasına dediki liste çıkartacağım bu kızı her çağırandan para isteyeceğimmm yeter dedii babası ciddi sandı kızdı şaşırdımmm... aslında kayınpederim çok şakacıdır anlamadım...ay alemsin haa
ne zaman bitcek canım bu gitmelerr
canımmm ne yapayımmm benim eşimde hamileyke korkardı ben azdırırdım adamı eltimin ablası 9 aylık hamileykn bile yaparmış düşünnv:)))Kızım olan var olmayan var Nimet ne ballandıra ballandıra anlatıyon? Kocamızı özledik kardeş kardeş yatıyoz 10 gündür yazık değilmi bize kızım ben yarın sorcam doktora ne zaman şeedelim diye aaaa azdım vallla:) Yaaa ebrarım sorma işler çok sene başı ya 2010da kapanmayan işleri kapatıyorum. Son gün bide 300 kişilik 4 eğitim düzenledim hepsini tektek sisteme girmem lazım
Kızım olan var olmayan var Nimet ne ballandıra ballandıra anlatıyon? Kocamızı özledik kardeş kardeş yatıyoz 10 gündür yazık değilmi bize kızım ben yarın sorcam doktora ne zaman şeedelim diye aaaa azdım vallla:) Yaaa ebrarım sorma işler çok sene başı ya 2010da kapanmayan işleri kapatıyorum. Son gün bide 300 kişilik 4 eğitim düzenledim hepsini tektek sisteme girmem lazım
canımmm ne yapayımmm benim eşimde hamileyke korkardı ben azdırırdım adamı eltimin ablası 9 aylık hamileykn bile yaparmış düşünnv:)))
abbooooo işin zor walla rabbim yardımcın olsun canım ne diyelim sende hamiş zamanına mı denk getirdin be yawrum bu işleri
evet haklısın hamileyken bir kez eltim evi temizlemeye gelmiştii okadar....Iyi olmuş boşver çağırmasınlar bu kadar yaa
hadi kayınvaliden ve kayınpederine bişey dememde ama yok halası yok danası olmazki böyle sen hastalanınca gelipte sana bakan varmı allah aşkına işine gücüne yardım eden varmı herkes kendini düşünüyor ancak
günaydınnnnn bacılarımmm nabersiniz ben iyimmm akşam erkenden yattık ohhh uykumu aldım geldimmm.bugün büyük günnn dimiiiiii kırmızıları görcemmi bakalımmm gerçi rotarlıda gelebilir kesin bugün günüm diyemem. ama beklemedeyim hazırlığımı yaptuım
günaydınnn güll ohhh ne güzel uykunu almışsın... inşallah gelemez olur bu kırmızılarrr...günaydınnnnn bacılarımmm nabersiniz ben iyimmm akşam erkenden yattık ohhh uykumu aldım geldimmm.bugün büyük günnn dimiiiiii kırmızıları görcemmi bakalımmm gerçi rotarlıda gelebilir kesin bugün günüm diyemem. ama beklemedeyim hazırlığımı yaptuım
evt yaa nezamandır ihtiyacım vardı dinlenmeye.. yumurtla bacımmmmmmm çalışın bol bolgünaydınnn güll ohhh ne güzel uykunu almışsın... inşallah gelemez olur bu kırmızılarrr...
bende yumurtluyyom galiba her yerim ağrıyor bu sabahhhh
Hoşgeldin canım diyelimki gelmedi test ne zaman yapcan?
günaydınnnnn bacılarımmm nabersiniz ben iyimmm akşam erkenden yattık ohhh uykumu aldım geldimmm.bugün büyük günnn dimiiiiii kırmızıları görcemmi bakalımmm gerçi rotarlıda gelebilir kesin bugün günüm diyemem. ama beklemedeyim hazırlığımı yaptuım
evt yaa nezamandır ihtiyacım vardı dinlenmeye.. yumurtla bacımmmmmmm çalışın bol bol
başladıkk test demeyebakalım canımm 1 hafta beklemeyi düşünüyorum bazen gecikebilir adet son 2 ay düzenliydi gerçii ama belli olmaz düzensiz oluverir.
günaydın günün kahramanı inş. hayırlı haberler alcaz bugünn
ne hazırlık yaptın kızz delii
Yok canım seni sık boğaz etmiycem ama sende ben gibi saf saf adeti bekliycen de bebek haberi alacak olursan çok gülcem sana:)
vallaa cumartes-pazar-pazartesi hiç durmadık... eşime dedi bu haftayı boş geçemeyik:))) zavallım oda biraz hasta ama kırmıyor beni:)))evt yaa nezamandır ihtiyacım vardı dinlenmeye.. yumurtla bacımmmmmmm çalışın bol bol
başladıkk test demeyebakalım canımm 1 hafta beklemeyi düşünüyorum bazen gecikebilir adet son 2 ay düzenliydi gerçii ama belli olmaz düzensiz oluverir.
anam anammmm kim gelmiş..... didoşşşşş nerelerdesin bacummmmgünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
anam anammmm kim gelmiş..... didoşşşşş nerelerdesin bacummmm
günaydın bidenem nasılsıngünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
ivett sen bugünün kahramanısın inş. hep öyle kalırsınkahramanmıyım şimcikkkk. naber cnm dün rahatsızlandınmı.
ne hazırlığı olcak pedd hazırlığı çantama hazırladımmm.
ayyy keşke alsamda sen gülsen bana hatta zit takıp oynamanı bile isteremm ben zaten test aldım ettim diyesiye bir hafta mecbur geçer eczane bulma sorunum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?