Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın tatlımmmm
hiç iyi değilim saat 3 e kadar yatakta döndüm durdum offf ya uyku uyuyamıyorum artık bi kaç gün rapor alıp evde yatcam galiba

günaydın tatlımmmm
hiç iyi değilim saat 3 e kadar yatakta döndüm durdum offf ya uyku uyuyamıyorum artık bi kaç gün rapor alıp evde yatcam galiba

selam cnaımmm naber iyi deilsin gördüğüm gibi sormim hiç. bencede evde dinlenmeye ihtiyacın var.

günaydın tatlımmmm

canım seni çok iyi anlıyorum aynen bende öyle şöyle deliksiz bi uykuya hasret kaldık yaa
habire bacaklarım uyuşuyor sağa yatınca ufaklık rahatsız oluyor sonra çiş mesaisi aman ne bilim yaa daha bir sürü şey var işte

selam cnaımmm naber iyi deilsin gördüğüm gibi sormim hiç. bencede evde dinlenmeye ihtiyacın var.

sorma gülüm ya noldu bana böyle anlamıyorum zaten geceden bu yana yine bu velet hareket etmiyo onuda merak ediyom yakında sapıtırım herhalde
sen nasılsın büyük gün gelmiş inşallah gelmez kırmızılarda hamilesindir

yumurtluyorumm canım bşiraz ağrılarım varr....
bol bol yumurtla bacımmmm

aynen ya aynen bundan sonra deliksiz uyku yok sanırım

dün bide patron durmuş geçen ay 21 gün geç gelmişsin işe didem diyo içimden dedim bi s.... git ya senlemi uğraşacam
nasıl geliyom acep ben işe hayalet gibiyim işte görmüyolar sanki

ayyy keşke alsamda sen gülsen bana hatta zit takıp oynamanı bile isteremm ben zaten test aldım ettim diyesiye bir hafta mecbur geçer eczane bulma sorunum var.[/QUOTE]

SEN YETERKİ YAPCAM DE BEN BURDAN YOLLARIM SANA:)
DİDEEEEM HOŞGELDİN

ayyy keşke alsamda sen gülsen bana hatta zit takıp oynamanı bile isteremm ben zaten test aldım ettim diyesiye bir hafta mecbur geçer eczane bulma sorunum var.

DİDEEEEM HOŞGELDİN[/QUOTE]

hoşbuldum kuşum
formundasın bakıyom

dün bide patron durmuş geçen ay 21 gün geç gelmişsin işe didem diyo içimden dedim bi s.... git ya senlemi uğraşacam
canım patron olunca böyle oluyor kendi eşine deseler o firmayı basar ama elemanı yapınca a.....s....
ş e r e f s i z lerrr....

Son düzenleme:
cnmm bebek büyüdükce sorunlarınız artıyo tabiiiii. bebişe bişi olmamıştır merak etme.
benim büyük gün ama kesin bugün diyememki bazen geç geliyo ondan umutlanmıyom cnm.

ayyy keşke alsamda sen gülsen bana hatta zit takıp oynamanı bile isteremm ben zaten test aldım ettim diyesiye bir hafta mecbur geçer eczane bulma sorunum var.

DİDEEEEM HOŞGELDİN[/QUOTE]
saollll bidenemm yapcam desem herkes gönüllü yollamaya ama sabredin bakalımmmm bi sabah gelince size ya müjdeyi veririm ya kırmızı geldi derim. belli olmaz bana

canım patron olunca böyle oluyor kendi eşine deseler o firmayı basar ama elemanı yapınca a.....s....

abboooooooooooooo kızdırmayın rondinayıı gerçi benimde kalır yanım yok
ivett ya ne biçim insan bu firma sahiplerii ne sanıyolar kendini bilmem.bide saymışmı geç geldiğin günleri hayret bişi

o.....ç..... diyorum başka bişey demiyorum akşam akşam deli etti beni sanki ben işe geç kalınca işleri aksıyo ay uyuzlar yaaa yine sinirlendim
saollll bidenemm yapcam desem herkes gönüllü yollamaya ama sabredin bakalımmmm bi sabah gelince size ya müjdeyi veririm ya kırmızı geldi derim. belli olmaz bana[/QUOTE]
hayırlısı olsun tatlım inşallah hamilesindir ve hiiiç gelmez o kırmızılar

bol bol yumurtla bacımmmm

aynen ya aynen bundan sonra deliksiz uyku yok sanırım

yok canım doğumdan sonra da yok bize uyku hemide uzun bi süre

aman ben geldiysem geldim ne olcak deseydin
zaten şurda izne ayrılmana ne kaldı ki

abboooooooooooooo kızdırmayın rondinayıı gerçi benimde kalır yanım yok
ivett ya ne biçim insan bu firma sahiplerii ne sanıyolar kendini bilmem.bide saymışmı geç geldiğin günleri hayret bişi

ay evet ya işi gücü bırakmış geç gelmelerimi saymış p... bak sabah sabah biton küfür ettim ben bunu kocama sölesem bugün göndermezdi beni işe ama işte 2 ay kaldı dişimi sıkıyom 8 haftacık sadece 8 hafta allahım sen bana sabır ver bi cıngar çıkarmıym şurda

günayydın kıslarrrrr 2de olan dersim için 8 de kalktım hastaneden randevu alcakatımda geri uyuyamadımmm. yine kustum.ama dün çok şükür gece hareket ettide rahatladım kıs didem benimki şıkışınca hareket edeio yoksa rahat hafif yan dönünce filan işte.birde benim bacakla vücut birleşimime kramp girioo yaa.geceleri bende uyuyamıom ama olsun bebişler sağ salim gelsindeee

günaydın tatlım hoşgeldinnnnn
valla tatlım geceden bu yana dürtüyom ben bu çocuğu çıt çıkarmadı iyidir herhalde
ben iyi değilim ama sinir küpü gibiyim sabah sabah yine milletin seceresini okudum

evet şimdi kızım başladııı annesini rahatlatmaya çalışıyo sanırım at kızım tekmeleri ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…