Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

boş boş valla boşşşş 8 hafta kaldı ondan sonra görcem ben onları
sabret kuşum sabret az kaldı zaten

günaydın canım eee normaldir artık kramplar falan daha neler olcak bakalım

canımmm günaydınnn....
evet şimdi kızım başladııı annesini rahatlatmaya çalışıyo sanırım at kızım tekmeleri ohhhh
ay ay ayy tekmele kızım al hıncınııı:))

evet şimdi kızım başladııı annesini rahatlatmaya çalışıyo sanırım at kızım tekmeleri ohhhh

oooh çok şükür kızlar işlerim çok yetişemiyorum size beni de salağın biri deli etti herkes gruplaşmış eskiden kanka olduğum öküzler beni bir yere çağırmıyolar bende tavır aldım kaale almıyorum onları bizim departmanın yapması gereken bi işi getirmiş öküzün biri ama onaysız bende arkadaşı aradaım g.m. Onayı gerekmiyomu diye meğer bu öküz duymuş anam bi hışım geldi aldı evrakı dedim ben keyfime göre prosedür koymuyorum prosedür böyle allahım birinin saçını başını yolmadan bitse şu haftalarımda çıksam şurdan:)

bu arada kızlar saçlarınız dökülüyormu benim topak topak çıkıyo normalmi bu?

günaydın tatlım hoşgeldinnnnn
valla tatlım geceden bu yana dürtüyom ben bu çocuğu çıt çıkarmadı iyidir herhalde
ben iyi değilim ama sinir küpü gibiyim sabah sabah yine milletin seceresini okudum

boşver didoşşş yaa rahat ol az kalmış iznine bişey yoktur allah korusun sen bana dediydşn ya strese girince hiç harej-ket etmiolar rbende gece rahat oldun hareket etti yoksa tüm gün aklım ordaydııı

aman yaa şu insanlar var yaa şeytan diyor bırak işi falan hepsinin..................................
Zeyzey benim çok dökülüyordu bi ara saçım ama şimdi durdu gibi

sabret kuşum sabret az kaldı zaten

günaydın canım eee normaldir artık kramplar falan daha neler olcak bakalım

saol canım dün korkuttun bizii ayy evet ya bakalımmm
didoş bak çok sevindimmm
güll inş kırmızılar gelmesss

Betül afr hoşgeldiniz bacılarım ay sormayın çok sinirim bozuluyor aynı ekip bir kızı da böyle yapmıştı salaklık bende niye onlarla takılıyordumki o kız bunların tavırları yüzünden işi bıraktı neyseki benim bi sebebim var zaten:) allahım bebişime sağlık sıhat versin :)

rodinia sen beni nasıl görmezsin hımmm bak eve bağlarım seni kimfseyi bi yere götüremennnn
hoşgeldin afrcmmm
zeynep sonra durur dökülmesiiii

beniimde saçlarım çok dökülüyo tatlımmm
senin o öküzlerinin topunun ben ............ konuşturma beni şimdi

boşver didoşşş yaa rahat ol az kalmış iznine bişey yoktur allah korusun sen bana dediydşn ya strese girince hiç harej-ket etmiolar rbende gece rahat oldun hareket etti yoksa tüm gün aklım ordaydııı
rahat olmaya çalışıyorum ama bunlarlada rahat olunmuyo ki
kızz susann yokk kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne bilim banamı öle geldi

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
günaydın dünür hoşgeldin ben iyi değilim bugün sen nasılsın

didoş bak çok sevindimmm

az işlerim vardı onları yaptımm geldimmm
didemmm hadi gözün aydın kızın oynamaya başlamış. doyur karnını da rahat etsin kuzucuk.
naber toooxic. iyimisin. inşallah gelmez benimde isteğim ooooo kırmızı görmek istemiyorum kırmızıyı çok severim ama bugünlerde sevmiyorum o rengi. heran olcak gibi ıslaklık hissediyom sanki vc gidom.ama yokk. geçen ay tam gününden önceki gece yani dün gece olduydum.bakalım nasippppppppp

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın

iyiyim valla ne olsun dün akşam biraz canım sıkıldı eski bi ark. çocugu rahatsızdı yoğun bakımda idi dün vefat etmiş akşam çok üzgündüm bugün cenazesi varmış aklım hep onda valla

sürekli tekmelese bende hiç şikayet etmiycem
şimdi kahvaltımız geldi onu yiyellim iyice hareketlenir kuşummm annesi kurban ona herşey onun için
afiyet olsun yarasın kuzumaa

didoş bak çok sevindimmm
canım sorma ya çok kötüydüm bi kramplar giriyordu ki mideme anlatamam
ama çok şükür şimdi iyiyim

ya boşverr ya çekememişlerdir zeynebimiziiii bırak şu b..tan insanlarrııı üzme yavrunuuu

dünürüm hayırdır ne oldu dünde yoktum ben olaylara fransız kaldım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…