abbboowwwwwwwwi döv benii gebertt brnii.. hattaa halatlarlaaa bağla benii......rodinia sen beni nasıl görmezsin hımmm bak eve bağlarım seni kimfseyi bi yere götüremennnn
hoşgeldin afrcmmm
zeynep sonra durur dökülmesiiii
rodinia sen beni nasıl görmezsin hımmm bak eve bağlarım seni kimfseyi bi yere götüremennnn
hoşgeldin afrcmmm
zeynep sonra durur dökülmesiiii
beniimde saçlarım çok dökülüyo tatlımmm
senin o öküzlerinin topunun ben ............ Konuşturma beni şimdi
rahat olmaya çalışıyorum ama bunlarlada rahat olunmuyo ki
ne bilim banamı öle geldi
günaydın dünür hoşgeldin ben iyi değilim bugün sen nasılsın
iyiyim valla ne olsun dün akşam biraz canım sıkıldı eski bi ark. çocugu rahatsızdı yoğun bakımda idi dün vefat etmiş akşam çok üzgündüm bugün cenazesi varmış aklım hep onda valla
kız işi bırak gel sohbet ediyoz işleri patronun gelince yaparsınaz işlerim vardı onları yaptımm geldimmm
didemmm hadi gözün aydın kızın oynamaya başlamış. doyur karnını da rahat etsin kuzucuk.
naber toooxic. iyimisin. inşallah gelmez benimde isteğim ooooo kırmızı görmek istemiyorum kırmızıyı çok severim ama bugünlerde sevmiyorum o rengi. heran olcak gibi ıslaklık hissediyom sanki vc gidom.ama yokk. geçen ay tam gününden önceki gece yani dün gece olduydum.bakalım nasippppppppp
dünürüm hayırdır ne oldu dünde yoktum ben olaylara fransız kaldım biraz
iyiyim valla ne olsun dün akşam biraz canım sıkıldı eski bi ark. çocugu rahatsızdı yoğun bakımda idi dün vefat etmiş akşam çok üzgündüm bugün cenazesi varmış aklım hep onda valla
afiyet olsun yarasın kuzumaa
canım sorma ya çok kötüydüm bi kramplar giriyordu ki mideme anlatamam
ama çok şükür şimdi iyiyim
abbboowwwwwwwwi döv benii gebertt brnii.. hattaa halatlarlaaa bağla benii......
ay bilmem kızlar devam ederse kafada saç kalmıycak valla:)
afr yaaa çok üzüldüm nesi vardı çocuğun yavrum yaaa melek onlar allahım yanından yer ayırsın ailesine sabır versin çok zor rabbim kimseye yaşatmasın
didemcimm ya ortalığı temizledimm offf yaaaaaaa.
kızlar aslında erkenden test yapmam benim için iyi olcak çünkü ağır kaldırtıyo patron bana. şimdi bi koli geldi kaldırıp açıp malları saymam lazım. test yapıp erkenden öğrenmek en güseli dimi.
kızlar aslında erkenden test yapmam benim için iyi olcak çünkü ağır kaldırtıyo patron bana. şimdi bi koli geldi kaldırıp açıp malları saymam lazım. test yapıp erkenden öğrenmek en güseli dimi.
kan kanseriydi canım bi haftadır yogun bakımda idi her gün kan değiştiriyorlarda eşimde kan için adını yazdırmıştı ama nasip olmadı kuzuma vefat haberi geldi
güll sakınn dikkat et vallaa....didemcimm ya ortalığı temizledimm offf yaaaaaaa.
kıy bana ne olurrrrrrrrrrrrrrrr gitmem işte kız fenamıııyok kıssss kıyamam sanaaaa
afr çokm üzüldüm allah mekanını cennet etsinn
kız işi bırak gel sohbet ediyoz işleri patronun gelince yaparsın
ay sorma dünürüm geceleri yatamıyorum deli olacam bide işe geç kaldığım günleri sayan denyo bi patronum var
kan kanseriydi canım bi haftadır yogun bakımda idi her gün kan değiştiriyorlarda eşimde kan için adını yazdırmıştı ama nasip olmadı kuzuma vefat haberi geldi
ayyy canımmm başınız saolsunn allahım sabır versin ailesine.. Neyi vardı çocuğunn acaba.
Offfff ya ne çok ölüm haberi alır olduk. Korkuyom valla yiğenime bişi olcak dieee. Allahım sen koru
zeynocum benimde başıma geldi öyle gruplaşma yüzünden işi bıraktıydım sinirden çatlıycama işi bırakmayı tercih ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?