Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

rodinia sen beni nasıl görmezsin hımmm bak eve bağlarım seni kimfseyi bi yere götüremennnn
hoşgeldin afrcmmm
zeynep sonra durur dökülmesiiii

iyiyim valla ne olsun dün akşam biraz canım sıkıldı eski bi ark. çocugu rahatsızdı yoğun bakımda idi dün vefat etmiş akşam çok üzgündüm bugün cenazesi varmış aklım hep onda valla

ay bilmem kızlar devam ederse kafada saç kalmıycak valla:)
afr yaaa çok üzüldüm nesi vardı çocuğun yavrum yaaa melek onlar allahım yanından yer ayırsın ailesine sabır versin çok zor rabbim kimseye yaşatmasın

kız işi bırak gel sohbet ediyoz işleri patronun gelince yaparsın
dünürüm hayırdır ne oldu dünde yoktum ben olaylara fransız kaldım biraz

ay sorma dünürüm geceleri yatamıyorum deli olacam bide işe geç kaldığım günleri sayan denyo bi patronum var

iyiyim valla ne olsun dün akşam biraz canım sıkıldı eski bi ark. çocugu rahatsızdı yoğun bakımda idi dün vefat etmiş akşam çok üzgündüm bugün cenazesi varmış aklım hep onda valla

ayyy canımmm başınız saolsunn allahım sabır versin ailesine.. neyi vardı çocuğunn acaba.
offfff ya ne çok ölüm haberi alır olduk. korkuyom valla yiğenime bişi olcak dieee. allahım sen koru

zeynocum benimde başıma geldi öyle gruplaşma yüzünden işi bıraktıydım sinirden çatlıycama işi bırakmayı tercih ettim.

ay allahım yaaa nasıl bişeydir bu nesi vardı yavrumun ay ya kıyamam canım benim

off yaa ya ben böyle şeylere dayanamıyorum ya küçücük bebelere yazık yaaa

didemcimm ya ortalığı temizledimm offf yaaaaaaa.
kızlar aslında erkenden test yapmam benim için iyi olcak çünkü ağır kaldırtıyo patron bana. şimdi bi koli geldi kaldırıp açıp malları saymam lazım. test yapıp erkenden öğrenmek en güseli dimi.

kan kanseriydi canım bi haftadır yogun bakımda idi her gün kan değiştiriyorlarda eşimde kan için adını yazdırmıştı ama nasip olmadı kuzuma vefat haberi geldi

bencedeeee :86: :86::86::86:
şöyle düşün ben reglden önce hamileliğimi öğrenmeseydin regl günü gelen kanamamı normal sanacaktım ve hiçbişey yapmayacaktım belkide bebişim düşecekti

test test test test test test test test test test

ayyy gül dikkat et ya zaten zor tutunuolarrr bahane bul erken yapmasanda belim çok ağrıo filan deeee

kan kanseriydi canım bi haftadır yogun bakımda idi her gün kan değiştiriyorlarda eşimde kan için adını yazdırmıştı ama nasip olmadı kuzuma vefat haberi geldi

allahım yaaaaa bilmediğimiz ne kadan çok kan kanseri çocuk varmış geçenlerdede birinin ark çocu öldüydü burda kimindi yaaa.
allahım acılarını dindirmiş ama keşke olmasaydı. takdiri ilahi.

güll sakınn dikkat et vallaa....
yok kıssss kıyamam sanaaaa
afr çokm üzüldüm allah mekanını cennet etsinn
kıy bana ne olurrrrrrrrrrrrrrrr gitmem işte kız fenamııı

kız işi bırak gel sohbet ediyoz işleri patronun gelince yaparsın

ay sorma dünürüm geceleri yatamıyorum deli olacam bide işe geç kaldığım günleri sayan denyo bi patronum var

o patronların varyaaaaaaa ........... başka da bişey demiyom halden anlamıyorlar uyuzlar geceleri çokmu agrın oluyo oyüzden mi yatamıyorsun canım bacaklarının arasına yastık koyda yat belki faydası olur canım ya

huu huu kızlaar selamlar napıosunuz...
yine sitede ask entrika cinayet cok olaylı bi sabah hayır olsun..

Gülümün günü gelmiş haydi insallah bekleyelim bakalım..hayırlısıyla gelmıstır ınsallah bebek..

didoş cinnetlerde anacım sen boşver bu patron milletini ....hayrı dokunanı görülmemiş zaten.

ebrarcıım noldu yaw dün giderken bişey yoktu.üşüttün mü acep..

ziiii anam bu kadın milletine de bulaşılmaz elleme boşver..

afrcim seninde basın saolsun canım.Allah ailesine sabır versin..

nimetciimi ve betülcüümüde opiim ..

rabbim ailesine sabır versin canımm
allah kimseye böyle acı vermesin

gülüm bende bebeğimi bekliyorum o gelince dönmem daha buraya şimdilik umrumda değil allaha şükür normal insanlar tarafından seviliyorum özünü kaybetmiş sosyetik olmaya çalışanlar tarafından dışlansam da kaale almıyorum:)
betülüm sağol hiç umrumda olmaz bebeğimi değmeyen insanlar için üzmem:) ne kadar zor buldum onu ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…