Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kiz sen ultrason al ben gelir doguma kadar misafirin olurdum :)

kizlar biz bi baksakya cin takvimi nekadar dogru veya degil diye. herkes yasiyla hamile kaldigi ayi yazsin bi bakalim.

Ben zeynebi ilk duyduğumdan beri erkek diyorum hatta söylüyüm söylüyüm dedim unutmuştum:))

sumru çin takvimine güvenme canım benimki rus takvimindede çindede kız çıktı gördüğün gibi erkek ablamınkine erkek dedi ama kız:))

Hahhahah tamam beee bişi demiyom sizin nazarınız değmez sizden asla korkmam canlarımsınız benim:)

Kilomu aaaaaaaaaay basmayın yarama 64 kiloyla hamile kaldım karnım 6 aylık karnı gibi ve ben en az 20 kilo alırım çoook korkuyom

Eflaaaal hoşgeldin bacım:)

kızımm bizi diil senin kendi nazarın değecekkkkk allah korusun kıçını kaşıı

Son düzenleme:
sumru çin takvimine güvenme canım benimki rus takvimindede çindede kız çıktı gördüğün gibi erkek ablamınkine erkek dedi ama kız:))

büyük bir %deyle dogru diye duydumda ondan merak ettim kiz. benimde kiz yaziyo. oglanin ismini bi secemedik ya. kiz olsun ya aylin, ya ceylin yada zühre mine koycam.

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh herkesler burda. men yokumm
büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden ortancaların yanaklarından öperim.

patron biyere gittti gelir şimdi. haber verim dedim adet yok hala sadece sol kasıma arada bıçak saplanıyo gibi acıyo.
ara ara girip haber vermeye çalışırım canlar.

ziii bence kııııızzz

bencedeee hepp kıs geçio içimdennnnnnnnnnnnn

4 gözle beklios seni bende öptüm yanak göz farketmezz

gülümmmm hadi bakalım inş. hayırlı haberler ver bize yaa

Allahıııııım güle kırmızı gösterme 9 ay boyunca kırmızı görmesin inşallah:) Amiiiin:)

hosgeldin abla. insallah bebistir ya

ay canım ya bir test yapaydın ısrra etmek istemiyorum tabi merakla bekliyorum.

kiz sen ultrason al ben gelir doguma kadar misafirin olurdum :)

kizlar biz bi baksakya cin takvimi nekadar dogru veya degil diye. herkes yasiyla hamile kaldigi ayi yazsin bi bakalim.
gel bacım gelllllllllll
bende ç,nde rusta tuttu ikisindede kız çıkıyodu

kız dünür senle benden başka herkes kız dediiii bak bu konuda da hem fikirizzzzzz bakalım kim bilecek
evet bekleyelim bakalım kim tutturacakkk

hapşuuuuuu ya didem sen hapşırınca bebek büyüyomuş diodun ya benimki kocaman olmalıı taa ilk öğrendiğimden beri günde 10 kere hapşırırom çocuklar bile dio siz hep hapşırıosunuzz die

inşallah hiiiç gelmez o kırmızılarrrrr

hapşuuuuuu ya didem sen hapşırınca bebek büyüyomuş diodun ya benimki kocaman olmalıı taa ilk öğrendiğimden beri günde 10 kere hapşırırom çocuklar bile dio siz hep hapşırıosunuzz die

valla banada öyle dediler tatlım
bende çok hapşırıyom bu gidişle benim kız yarma gül olcak

Bende öyle kız deli gibi hapşırıyom:)

gel bacım gelllllllllll

bende ç,nde rusta tuttu ikisindede kız çıkıyodu

evet bekleyelim bakalım kim tutturacakkk

Hadi bakalım:)

inşallah hiiiç gelmez o kırmızılarrrrr

Amiiiiin inşallah görmez gelsin beşizler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…