kesinlikle
dimi bacımmmm diyetisyen dünürüm benim ben spora başlıycam inşallah doğumdan sonra nasılsa spor salonu beleşşş
kızım senin oğlun olacak didem dediydi dersin
bu arada benim kocada eve ultrason almayı planlıyordu hatta çevredeki hamilelere de parayla bakıp ultrasonun parasını 5 ayda çıkarmayı hedefliyodu
Hahhahah tamam beee bişi demiyom sizin nazarınız değmez sizden asla korkmam canlarımsınız benim:)sumruum ii için rahatlamıştırr ahh şu evhamlarımız
eflalim hoşgeldinn
zeynep ağzını kırcam bu kız kendine nazar değdirecek ya allah korusunnn
dün ben kendimne beişeyler aldıydım kadın hiç kilo almmamışsın dedi bak uzun zman sonra yine kustumm şimdide çok kötü mideem yerimden kalkamıom ya iile kötü göz diil insan çok severek bakınca bile nazar değdirio şıu benim profilimdeki kardeşim çook severdim ya böle kanım kaynardı yine öle olmuştu maşallah dememişim nazarım değmiştii
dipnıottt:kızım kardeeşime benzesin inş maviş tatlı akıllı çalışkan zekii
kız bende sabahları açlığa dayanamıyom ne b... yiycem bilmiyom allahtan hastaneyle ev çok yakın o iğrenç şurubu içer eve gelir yatarım allahım yaaaa
kız meyveyi filan kesme bebk vitaminsiz kalmasın aldığımız gibi vercez kiloları napalım ben kaç kilo oldum acep en son 65 dim ulan 8 kg aldım hamilelik boyunca en az 2 daha almışımdır
Hoşbuldum canım ay bende o kadar oldum ne güzel bir kilo alıyordum maşaallahım vardı meyveyide şekerden dolayı canım yağa dönüşüyorya o da kilo demek süt veya yoğurtla tüketmek lazım meyveyi birden şekeri yükseltmemesi için.
Off ne olacak halimiz takmıyım diyorum ama hiç bu kadar almamıştım bugüne kadar haliyle bozuldu moralim( eşim diyor ne takıyorsun doğumdan sonra verirsin şimdi niye düşünüyorsun diyor yine egzersiz yaparsın oğlumuzda seni izler diyor:))
Hoşbuldum canım
sumru çin takvimine güvenme canım benimki rus takvimindede çindede kız çıktı gördüğün gibi erkek ablamınkine erkek dedi ama kız:))
ziii bence kııııızzz
bencedeee hepp kıs geçio içimdennnnnnnnnnnnn
Kızlar sizce benim bebişin cinsiyeti nedir? Hadi tahminleri alayım:)
hemen tahmin yazıyorummmmmmmm senin bi erkek bebişin olacakkkkkkkk
canım bende haftasonu bişeyler aldım pembiş pembiş umarım değişmez benimkininde cinsiyet gerçi benim dr kız ama yanılma payımız hep var dedi bilmiyorum artık hayırlısı olsun bakalım
walla eflalcim bilmiyom ki nolcak halimiz doğuma kadar ne hale geliriz kimbilir
zeyzey bence kızın olcak bee
kesinlikle
dimi bacımmmm diyetisyen dünürüm benim ben spora başlıycam inşallah doğumdan sonra nasılsa spor salonu beleşşş
kızım senin oğlun olacak didem dediydi dersin
bu arada benim kocada eve ultrason almayı planlıyordu hatta çevredeki hamilelere de parayla bakıp ultrasonun parasını 5 ayda çıkarmayı hedefliyodu
erkekkkkkk ahanda görürsünüzzz
Ben zeynebi ilk duyduğumdan beri erkek diyorum hatta söylüyüm söylüyüm dedim unutmuştum:))
sumru çin takvimine güvenme canım benimki rus takvimindede çindede kız çıktı gördüğün gibi erkek ablamınkine erkek dedi ama kız:))
Kızlaaaar teşekkür ederim yorumlarınıza ailemde herkes erkek diyor benim dışımda:) Ben kızım olcak gibi hissediyorum o takvimlerde ise erkek diyo kız olsun erkek olsun ama sağlıklı olsun :) Ama gönlüm kızdan yana bakalım kimin dediği çıkacak saklıycam bu yorumları:)
Sumrum sana hoşgeldin dedimmi hatırlayamadım sende hoşgeldin bebişinin iyi olduğuna sevindim:)
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhherkesler burda. men yokumm
büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden ortancaların yanaklarından öperim.
patron biyere gittti gelir şimdi. haber verim dedim adet yok hala sadece sol kasıma arada bıçak saplanıyo gibi acıyo.
ara ara girip haber vermeye çalışırım canlar.
patron biyere gittti gelir şimdi. haber verim dedim adet yok hala sadece sol kasıma arada bıçak saplanıyo gibi acıyo.
gel bacım gelllllllllllkiz sen ultrason al ben gelir doguma kadar misafirin olurdum :)
kizlar biz bi baksakya cin takvimi nekadar dogru veya degil diye. herkes yasiyla hamile kaldigi ayi yazsin bi bakalim.
bende ç,nde rusta tuttu ikisindede kız çıkıyodusumru çin takvimine güvenme canım benimki rus takvimindede çindede kız çıktı gördüğün gibi erkek ablamınkine erkek dedi ama kız:))
evet bekleyelim bakalım kim tutturacakkkkız dünür senle benden başka herkes kız dediiii bak bu konuda da hem fikirizzzzzz bakalım kim bilecek
hapşuuuuuu ya didem sen hapşırınca bebek büyüyomuş diodun ya benimki kocaman olmalıı taa ilk öğrendiğimden beri günde 10 kere hapşırırom çocuklar bile dio siz hep hapşırıosunuzz die
valla banada öyle dediler tatlım
bende çok hapşırıyom bu gidişle benim kız yarma gül olcak
hapşuuuuuu ya didem sen hapşırınca bebek büyüyomuş diodun ya benimki kocaman olmalıı taa ilk öğrendiğimden beri günde 10 kere hapşırırom çocuklar bile dio siz hep hapşırıosunuzz die
gel bacım gelllllllllll
bende ç,nde rusta tuttu ikisindede kız çıkıyodu
evet bekleyelim bakalım kim tutturacakkk
inşallah hiiiç gelmez o kırmızılarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?