kızlar ben kaçar cepten arada bakıyorum yazdıklarınıza ama cevap yazılmıyor haberiniz olsunn bunuda site duysun ceptende cevap yazmak istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz......................
bu soruda senden beklenirdi zaten
bu arada benden sonra 2. Hamile haberi bu 3.sü güle nasip olsun inşallah:)maşallah de kız şu dilini ısır allahım yaaaa
ısırdım kuşum:)
bu soruda senden beklenirdi zaten
rodinaaa valla sen,in halada bulupta bunayan cinsten ha götürdününe şükür etsin oldu geç gelmişim ben olsam bugün daha da geç giderim kalkamadım kötüyüm bugün kusura bakma hala dersin acıkta yüzünü asarsın ayyyyyyy çok kötüyümmmmm falan dersinnnn
Canım kaç gün geçti bence de hamilesin hayırlı olsun ama bi doktora görün bence hemen:)
Hıııım çok şükür bana bişi olmadı şimdiye kadar ay Allahıma şükür maşallah o kadar rahat hamilelik geçiriyorum ki değilmiyim diye kuşkulanıyom bazen:)
hadi kaç şekercimmmm
site yönetimi nimetimin kocasının sülalesi yüzünden cepten cevap yazılmasını istiyoruzzzzz
hoşgeldin canım benim bebişin iyimiş ne güzellllmerhaba kizlar anca gelebildim valla. ay dayanamadim dün isten sonra doktora gittim bebegimi gördüm. iyimis masallah. ay rahatladim. kaydigimdan beri sanki hissetmiyormusum gibi geliyordu Allah korusun. dün nedense doktordan sonra hep hissettim canim yavrumu. iste piskolji. ayyy ama doktor dün cinsiyetini biliyormuydunuz dedi. %70 oglan demistiniz dedim yaaa diyo yani artik demiyorum dedi.en iyisi birdahaki randevuyu bekliyelim, simdi bacaklarini kapatmis göremiyorum birsey dedi. Ay benimkide mi kiz acaba? yani su doktorda bi göremedi gitti merakimdan catliycam.
Neyse ama dün gördümya iyi oldugunu Kiz Oglan hiiiic fark etmez
günaydın tatlım hoşgldinnnn bende perşembe şeker yüklememi yaptırıp sonuç gösterme bahanesiyle bebişimi görcemmmSelamınaleyküm biz geldik geçmişi sonra okuyum:) bugün kontrolümüz var akşam yedide ay ben bu ay çok kilo aldım napıcam ya moralim bozuldu şimdiden böyle olursam ben tıslayarak gezen hamilelerden olmak istemiyorum artık ekmeği azaltıcam meyveyidedoktor kesin kızacak.
yok yok biz sana böyle alışığız bırakırsan garip gelirhehehehe cok mu klişe oldu artıkın..bırakiim dimii.
bu arada benden sonra 2. Hamile haberi bu 3.sü güle nasip olsun inşallah:)
senden korkulur kızım:)
Selamınaleyküm biz geldik geçmişi sonra okuyum:) bugün kontrolümüz var akşam yedide ay ben bu ay çok kilo aldım napıcam ya moralim bozuldu şimdiden böyle olursam ben tıslayarak gezen hamilelerden olmak istemiyorum artık ekmeği azaltıcam meyveyidedoktor kesin kızacak.
kiz didem inanbiliyormusun. 16 haftacik kaldi :) surda ya en fazla 10 hafta daha caliscam bakalim senelik izin günlerimi önceden almam gerekirse hatta 5. Yani ben inanmiyorum. 16 hafta cok az geliyo kulaga
bu daha ne kiiiiiiiii sen benden çare iste eşimde hep der sende çare tükenmezzzzzzzz herşeyin bi yolunu buluyon diye oda der hep hatun valla senden korkulur der allah senin eline mahkum bırakmasın diyo napsın garibim çok çekiyo benden
arkadaşlar herkese teşekkür ederim allah hepinize nasip etsin innşallah dün gittim doktora
3 haftalık gebesin dedi şimdi ne olcak korkuyorum
bu arada benden sonra 2. Hamile haberi bu 3.sü güle nasip olsun inşallah:)
senden korkulur kızım:)
hoşgeldin canım benim bebişin iyimiş ne güzellll
kız senin doktorun gözlerimi bozuk anam 6 aya girdi daha neyini göremiyo
günaydın tatlım hoşgldinnnn bende perşembe şeker yüklememi yaptırıp sonuç gösterme bahanesiyle bebişimi görcemmm
bende çok kilo aldım nasıl olcak bu iş bilmiyom
anammmmm bu jkarı hamile kaldıda yeni hamilelere akıl veriyo ay ne güzellllllAlın benden 1 tane daha bişi olmuycak kuşum bebişin içinde büyüyecek:) 2-3 hafta sonra kesesini görcen 3-4 hafta sonar kalbini duycan:)
ben diyom bunun doktorunun gözleri bozukkkSumru hoşgeldin bebişin iyi olmasına çok sevindim
kız o nasıl dr hala mı görmüyo cinsiyeti
eflalcim sende hoşgeldin ya kiloları sorma bende çok aldım sanırım ya en son kaç oldum bilmiyorum
nevüün gözün aydın arkadasım..
anlat bakalım in misin cin misin nerden geldin..
´canim bende bilmiyorumki. bi bak pipisi bu oglan galiba diyo bi bebek göstermiyo diyo kiz diyo bende sasirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?