Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

4 gözle beklios seni bende öptüm yanak göz farketmezz
saol bacımmmmm
gülümmmm hadi bakalım inş. hayırlı haberler ver bize yaa
aminnnnnnn inşallahhh.
Allahıııııım güle kırmızı gösterme 9 ay boyunca kırmızı görmesin inşallah:) Amiiiin:)

hosgeldin abla. insallah bebistir ya

ay canım ya bir test yapaydın ısrra etmek istemiyorum tabi merakla bekliyorum.
akşam erken çıkarsam kırmızıda gelmesse yapıcam cnmmm işyerinde riskli ortam oluyo öğrenim varmı yokmuç
inşallah hiiiç gelmez o kırmızılarrrrr

innnnnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşallah.
bereket işe dalıyom unutuyomm yoksa aklımda hep. ama sola kıramplar giriyo sadece gelicek herhal bilmomkii

Zeynep hoşbuldum canım ya sen içine doğduğu içinmi kız diyorsun yoksa kız istediğin için mi bu önemli mesela benim ilk baştan beri erkek doğdu yani istediğimden değil farketmezdi benim için tabi rüyasınıda görmüştüm sonra kaynanamla görümcem ay kız diye ortaya düştüler bu sefer ben gıcık oldumya inşaallah sağlıklı bir erkekdir dedim Rabbim kabul etti duamı:86: gıcıklar sizene benim oğlumdan kızımdan ben erkek diyorum ısrarla ay kız hissediyoruz dediler aldılar havalarını sonuç olarak senin içinden geçen oluyor canım etrafın dediği değil.

Sumru o takvim arkadaşada kız demişti erkek oldu bilmiyorum artık sonuçta fal:86:

Gülüm inşaallah güzel haber veririrsin bize

Ay kızlar çok hoşsunuz hapşırmanın sebebi hormonal burnumuz kuruyor çünkü bol bol mümük üretiyoruz:86:

allahımmmmm sen gül ablaya ne olur kırmızıları gösterme ama teste çifter çifter gösterrrr ve en az ikiziiiiii olsun ya rabbimmmmmm aminnnn........

dogru diyon kiz. benim aslinda bastan beri kiz geciyordu icimden. burdada herkes kiz demisti. hele birde kaynanam oglan oglan deyince gicik oldum daha cok kiz gibi geldi bana. simdi doktor iki randevudur %70 oglan dedi. dün yine farkli valla ben sasirdim bu aralar. hayirlisi olsun ama insallah saglikli, hayirli, uzun ömürlü bi oglumuz olur. esim sanki daha cok oglan istiyo benim icin gercekten hic fark etmez. insan merakta kalinca anliyo en önemlisi sagligi

yok canım içime doğuyor herkes erkek diyo ama ben kız diyorum:) görüyorum bebeğimi rüyalarımda içimden hep kızım demek geçiyo nasip hayırlısı olsun inşallah:)

Gülüm inşaallah güzel haber veririrsin bize

Ay kızlar çok hoşsunuz hapşırmanın sebebi hormonal burnumuz kuruyor çünkü bol bol mümük üretiyoruz:86:
amannnn kız büyükler öyle diyo işte

Anasına benziycek desene:) ahahahahahah:)
:86::86::86::86::86::86::86:

ayyy çok güldüm ayöl:)
uyuz karı ben yarmagülmüyüm lannnnnnnnnnnnnnnnnn

Gebelikte Burun Tıkanıklığı ve Burun Kanaması:

Bazı kadınlarda gebelik sırasında allerji ya da soğuk algınlıkları varmış gibi burunda dolgunluk, tıkanıklık veya burun akıntısı oluşabilir. Bazılarında ise nadiren de olsa burun kanaması meydana gelebilir.

Alınması Gereken Önlemler:

Aralıklı olarak soğuk buhar tatbiki, tuzlu su içeren burun damlası ya da burun spreyleri burun tıkanıklığını geçirmede beş gün süreyle güvenle kullanılabilir. İlaç içeren burun damlaları bebeğin gelişimini etkileyebileceğinden ve bazı türleri de annenin tansiyonunu yükseltebileceğinden kullanılması tavsiye edilmez. Burun kanaması olduğunda baş öne doğru eğilmeli, burun kanatları birbirine yapıştırılacak şekilde parmakla burun kanatlarına bastırılmalıdır. Burun köküne baskı veya buz torbası uygulaması da faydalı sonuç verebilir. Eğer kanama devam ederse buruna gazlı veya pamuklu tampon uygulanabilir. Burun kanamasında hiç bir zaman baş arkaya doğru atılmamalıdır. Yapılan ilk yardıma rağmen durdurulamayan burun kanamalarında zaman kaybetmeden tansiyon kontrol edilmeli ve hekime başvurulmalıdır,

şşş yüklenmeyin Gülümeee..
Allahım bi tane versin saglıklı versin...delirikmeyin bakiim..

nevüüüün bendeniz 28 yaşındayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…