saol bacımmmmm4 gözle beklios seni bende öptüm yanak göz farketmezz
aminnnnnnn inşallahhh.gülümmmm hadi bakalım inş. hayırlı haberler ver bize yaa
Allahıııııım güle kırmızı gösterme 9 ay boyunca kırmızı görmesin inşallah:) Amiiiin:)
hosgeldin abla. insallah bebistir ya
akşam erken çıkarsam kırmızıda gelmesse yapıcam cnmmm işyerinde riskli ortam oluyo öğrenim varmı yokmuçay canım ya bir test yapaydın ısrra etmek istemiyorum tabi merakla bekliyorum.
inşallah hiiiç gelmez o kırmızılarrrrr
valla banada öyle dediler tatlım
bende çok hapşırıyom bu gidişle benim kız yarma gül olcak
Zeynep hoşbuldum canım ya sen içine doğduğu içinmi kız diyorsun yoksa kız istediğin için mi bu önemli mesela benim ilk baştan beri erkek doğdu yani istediğimden değil farketmezdi benim için tabi rüyasınıda görmüştüm sonra kaynanamla görümcem ay kız diye ortaya düştüler bu sefer ben gıcık oldumya inşaallah sağlıklı bir erkekdir dedim Rabbim kabul etti duamı:86: gıcıklar sizene benim oğlumdan kızımdan ben erkek diyorum ısrarla ay kız hissediyoruz dediler aldılar havalarınısonuç olarak senin içinden geçen oluyor canım etrafın dediği değil.
Sumru o takvim arkadaşada kız demişti erkek oldu bilmiyorum artık sonuçta fal:86:
zeynep hoşbuldum canım ya sen içine doğduğu içinmi kız diyorsun yoksa kız istediğin için mi bu önemli mesela benim ilk baştan beri erkek doğdu yani istediğimden değil farketmezdi benim için tabi rüyasınıda görmüştüm sonra kaynanamla görümcem ay kız diye ortaya düştüler bu sefer ben gıcık oldumya inşaallah sağlıklı bir erkekdir dedim rabbim kabul etti duamı:86: Gıcıklar sizene benim oğlumdan kızımdan ben erkek diyorum ısrarla ay kız hissediyoruz dediler aldılar havalarınıSonuç olarak senin içinden geçen oluyor canım etrafın dediği değil.
sumru o takvim arkadaşada kız demişti erkek oldu bilmiyorum artık sonuçta fal:86:
amannnn kız büyükler öyle diyo işteGülüm inşaallah güzel haber veririrsin bize
Ay kızlar çok hoşsunuz hapşırmanın sebebi hormonal burnumuz kuruyor çünkü bol bol mümük üretiyoruz:86:
uyuz karı ben yarmagülmüyüm lannnnnnnnnnnnnnnnnnAnasına benziycek desene:) ahahahahahah:)
:86::86::86::86::86::86::86:
ayyy çok güldüm ayöl:)
allahımmmmm sen gül ablaya ne olur kırmızıları gösterme ama teste çifter çifter gösterrrr ve en az ikiziiiiii olsun ya rabbimmmmmm aminnnn........
allahımmmmm sen gül ablaya ne olur kırmızıları gösterme ama teste çifter çifter gösterrrr ve en az ikiziiiiii olsun ya rabbimmmmmm aminnnn........
aminnnnnnnnnnnnnnnnen az ikiz dimi yaa
amannnn kız büyükler öyle diyo işte
uyuz karı ben yarmagülmüyüm lannnnnnnnnnnnnnnnnn
yOK CANIIIIM İFTİRA:) YARMAGÜL YANINDA SAFİNAZ KALIR:)
benim gönlümden halen beşiz geçiyo ama
6 aylık ol görcem seniiiiiii
bende öyle diyecektimde durdum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?