Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

eflal cicim sende hosgeldin..aman bosser kıloyu al nolcak..sımdıye kadar ne kadar almıstın kı ...gız anam su cizelgenlede oynayıp durmaaa..biz senlen aynı deilmiydik.yine değişmiş seninkii..

Hoşbuldum canım kız asıl doğrusu bu yani son adet tarihime göre ama ileri gidyorduya benimki ben öyle ayarlamıştım bakalım bugün ne diycek doktorumuz, ay boşveremem kiloyu iyi değil ya normal doğurmak istiyorum ne kadar çok alırsan o kadar zor hem bebeğide çok şişirmemek lazım çıkışı kolay olsun:))

günaydın tatlım hoşgldinnnn bende perşembe şeker yüklememi yaptırıp sonuç gösterme bahanesiyle bebişimi görcemmm
bende çok kilo aldım nasıl olcak bu iş bilmiyom

Hadi kolay gelsin şeker yüklememi hatırlıyorsun değilmi aç kaldım diye ağlıycaktım nerdeyse ay dün okudum senin vücut şişiyormuş canım tuzu kes bak çok zararlı bende tuzsuz yiyemem ama ben turşu çok yemiyorum canım istesde haftada bir yiyorum sadece suyuda bol iç tuzlu yedikçe suyu çoğaltman lazım kiloyuda sorma bu ay üç kilo almışım ya şoktayım moralim bozuk meyveden oldu heralde onuda yemeyince kabız oluyorum arada kaldım(

sumruum ii için rahatlamıştırr ahh şu evhamlarımız
eflalim hoşgeldinn
zeynep ağzını kırcam bu kız kendine nazar değdirecek ya allah korusunnn
dün ben kendimne beişeyler aldıydım kadın hiç kilo almmamışsın dedi bak uzun zman sonra yine kustumm şimdide çok kötü mideem yerimden kalkamıom ya iile kötü göz diil insan çok severek bakınca bile nazar değdirio şıu benim profilimdeki kardeşim çook severdim ya böle kanım kaynardı yine öle olmuştu maşallah dememişim nazarım değmiştii
dipnıottt:kızım kardeeşime benzesin inş maviş tatlı akıllı çalışkan zekii

Sumru hoşgeldin bebişin iyi olmasına çok sevindim
kız o nasıl dr hala mı görmüyo cinsiyeti

eflalcim sende hoşgeldin ya kiloları sorma bende çok aldım sanırım ya en son kaç oldum bilmiyorum

ay bende sinri oluyorum ya. yani insan bi ugrasir görmeye demi ama. dün bende pipi görmedim ama valla bilmiyorum. inanki hayirlisi olsun. esimde artik fazla ayirt etmiyo oglan denildiya ilk oglan moduna girmisti iyice. simdiden severken len sipa diye seviyo ama bakalim birdahaki randevuda insallah. 2 hafta kaldi zaten randevuya

ayyy benimkinide iki hafta sonra yapacaklar. byöle sekerli bi surup mu ne iciyormussun ac karnina demi. ayyyy düsünmek bile istemiyorum

kız bende sabahları açlığa dayanamıyom ne b... yiycem bilmiyom allahtan hastaneyle ev çok yakın o iğrenç şurubu içer eve gelir yatarım allahım yaaaa
kız meyveyi filan kesme bebk vitaminsiz kalmasın aldığımız gibi vercez kiloları napalım ben kaç kilo oldum acep en son 65 dim ulan 8 kg aldım hamilelik boyunca en az 2 daha almışımdır

kızlar hiç aldıgınız kiloları dert etmeyin bol bol yeyin yeterki bebiş beslensin tombik tombik bebişleriniz olsunnnnnn aman sonra spor yapar veririsiniz dogumdan sonra size diet yazarım ben merak etmeyinnnn

hosgeldin canim. ay canim ya benimde ekmegi azaltmam lazim. 7,5 kilo almisim ben simdiden. birde bebegin daha cok kilo almaya basladigi zaman asil simdiden sonra. meyvayida sekerden dolayi mi azaltmak gerek?

Hoşbuldum canım ay bende o kadar oldum ne güzel bir kilo alıyordum maşaallahım vardı meyveyide şekerden dolayı canım yağa dönüşüyorya o da kilo demek süt veya yoğurtla tüketmek lazım meyveyi birden şekeri yükseltmemesi için.

Sumru hoşgeldin bebişin iyi olmasına çok sevindim
kız o nasıl dr hala mı görmüyo cinsiyeti

eflalcim sende hoşgeldin ya kiloları sorma bende çok aldım sanırım ya en son kaç oldum bilmiyorum

Off ne olacak halimiz takmıyım diyorum ama hiç bu kadar almamıştım bugüne kadar haliyle bozuldu moralim( eşim diyor ne takıyorsun doğumdan sonra verirsin şimdi niye düşünüyorsun diyor yine egzersiz yaparsın oğlumuzda seni izler diyor:))

Hoşbuldum canım

anammmmm bu jkarı hamile kaldıda yeni hamilelere akıl veriyo ay ne güzellllll

hahahhaha dimi ama:)

ben diyom bunun doktorunun gözleri bozukkk

Kızlar sizce benim bebişin cinsiyeti nedir? Hadi tahminleri alayım:)

böyle özel ultrasonla görüntüleme merkezleri filan yokmu orda ya bide oraya gidip detaylı ultrasonda baktırsan ay beni sinir bastı senin doktor yüzünden

Evlere alalım ultrasyon cihazı bence:)

canım bende haftasonu bişeyler aldım pembiş pembiş umarım değişmez benimkininde cinsiyet gerçi benim dr kız ama yanılma payımız hep var dedi bilmiyorum artık hayırlısı olsun bakalım

walla eflalcim bilmiyom ki nolcak halimiz doğuma kadar ne hale geliriz kimbilir

kızlar sizce benim bebişin cinsiyeti nedir? Hadi tahminleri alayım:)

evlere alalım ultrasyon cihazı bence:)

zeyzey bence kızın olcak bee

bencede bozuk gözleri
kesinlikle

kızlar hiç aldıgınız kiloları dert etmeyin bol bol yeyin yeterki bebiş beslensin tombik tombik bebişleriniz olsunnnnnn aman sonra spor yapar veririsiniz dogumdan sonra size diet yazarım ben merak etmeyinnnn
dimi bacımmmm diyetisyen dünürüm benim ben spora başlıycam inşallah doğumdan sonra nasılsa spor salonu beleşşş

Kızlar sizce benim bebişin cinsiyeti nedir? Hadi tahminleri alayım:)

Evlere alalım ultrasyon cihazı bence:)
kızım senin oğlun olacak didem dediydi dersin
bu arada benim kocada eve ultrason almayı planlıyordu hatta çevredeki hamilelere de parayla bakıp ultrasonun parasını 5 ayda çıkarmayı hedefliyodu

bende öyle kendimi teselli etmeye calisiyorum. simdiye kadar aldigim kiloyu zaten dogumdan hemen sonra vercem diyorum. 4-5 kilo kalacak (yani benim planim en fazla daha 4-5 kilo almak ama galiba pek gerceklesmiycek bu gidisle) onuda emzirirken falan veririm diyorum. birazda spor egzersiz falan tmm diyorum ama benim baldirlarimda pek kilo almis ya.

ayyy benimkinide iki hafta sonra yapacaklar. byöle sekerli bi surup mu ne iciyormussun ac karnina demi. ayyyy düsünmek bile istemiyorum

Şekerli su canım tadıda kötü değil öyle çok tatlı değil hafif tatlandırılmış su yani o yönden korkma sadece açlık zorluyor o kadar bazı doktorlar aç gelmeye gerek yok diyormuş ama saçma sonuçta açlık şekerinde bakılması lazım.

Sorma canım benim iki gün geçmei başımın ağrısı ama dinleniceksen çok zorlanmazsın böyle olumsuz şeyler yamak hoşuma itmiyor sonucun iyi olsunda o kadar açlığa sonuç iyi çıkınca rahatlıyor insan ay meyveyide kesmiycem azaltıcam sadece bebeğe en çok meyve kilo aldııryromuş bebekde iri olursa zor çıkar ya:)))

Ay kız tombik olması iyi değil normal olsun yeter bebekler doğuştan obez olmaya başladı artık Allah korusun

kız dünür senle benden başka herkes kız dediiii bak bu konuda da hem fikirizzzzzz bakalım kim bilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…