Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

neler kaynatıyosunuz kızlar günaydınlarrrrr
hoşgeldin canımmmmmm
didooooşş

zuhalciim hosgeldiin..

Kız ne oldu sana yine
ya bu adamlar beni deli ediyo yapmadığım işin hatası bana kalıyo offf ya sinir oldum sinir işinizede sizede başlayacam şimdi

yine noldu kuşum yaw yardıma gelim mi
yok demem allahın belaları ya tabi iflah olmazlar insanlıktan nasip almamışlar ki

hoşbuldum kızzzz nassın

İyidir canım nasıl olayım aynı

Oy sakin ol canım az kaldı dayan ayrılacaksın ordan

ggünaysıın kıızlar nasıılsıınıız

Hoşgeldin biz iyiz sen nasılsın hastaymışsın geçmiş olsun.

hadi bakalım canım hayırlısı olur inş. bende kullanmıştım faydası oluyor klomenin

inşallah canm bakalım cuma günü tekrar gidicem ne olcak o zaman neye bakıcak sonra ne diyecek ayyyy çok soru sordummm demiii bilmiyorum ne yapamm
ebrarcııımmm sen klomenle mi hamiş kaldın yoksaaaa

Kızlar ben kaçar şefle çalışmam lazım döndüğümde devam ederiz gırgıra yemekten sonra burdayım:)

inşallah canm bakalım cuma günü tekrar gidicem ne olcak o zaman neye bakıcak sonra ne diyecek ayyyy çok soru sordummm demiii bilmiyorum ne yapamm
ebrarcııımmm sen klomenle mi hamiş kaldın yoksaaaa

canım gittiğinde yumoşlar yeterince büyümüşmü diye bakar sonra gerekirse çatlatma iğnesi verir
canım ben ilk bebeğimde ewet klomen+çatlatma iğnesiyle hamiş kalmıştım ama maalesef tamamına erdiremedik şimdiki bebişim poralaktin ilacı kullanırken oldu canım

ggünaysıın kıızlar nasıılsıınıız
günaydın tatlım hoşgeldinnnn

İyidir canım nasıl olayım aynı

Oy sakin ol canım az kaldı dayan ayrılacaksın ordan

Hoşgeldin biz iyiz sen nasılsın hastaymışsın geçmiş olsun.
ay ya bitsin artıkkkk

didem sen bugün çok gerildin ya yiter amaaaa
çık dışarıya biraz hava al kendine gel bence
evet ya bugün çok gerildim ben sonumuz hayrola

o ilaç ne içindi ebrarcııımm o da mı aynı klomenle
yumoşlar büyümediyse ne yapar bide ben iki gündür alıyorum yatmadan önce şuan akıntım var ilaçtan mı acaba beyazz koyuu

o ilaç ne içindi ebrarcııımm o da mı aynı klomenle
yumoşlar büyümediyse ne yapar bide ben iki gündür alıyorum yatmadan önce şuan akıntım var ilaçtan mı acaba beyazz koyuu

canım o klomenden farklı prolaktin hormonum yükselmişti bi ara o yüzden kullanmıştım ama ounuda klomen gibi bi etkisi var yumoşları büyütüyo
canım büyümediyse diğer ay ilacın dozunu yükseltir
akıntı ilaçtan olabilir canım

sağol arkadaşım beni bilgilendirdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…