canmcııımm hoşbuldum iyi olmaya çalışıyorum klomene başladım 2 gün önce hayırlısı olsun artıkınn
Zuhal hoşgeldin şekerim
hoşgeldin canımmmmmmneler kaynatıyosunuz kızlar günaydınlarrrrr
didooooşş
zuhalciim hosgeldiin..
ya bu adamlar beni deli ediyo yapmadığım işin hatası bana kalıyo offf ya sinir oldum sinir işinizede sizede başlayacam şimdiKız ne oldu sana yine
yok demem allahın belaları ya tabi iflah olmazlar insanlıktan nasip almamışlar kiyine noldu kuşum yaw yardıma gelim mi
ggünaysıın kıızlar nasıılsıınıız
hoşbuldum kızzzz nassın
hoşgeldin canımmmmmm
ya bu adamlar beni deli ediyo yapmadığım işin hatası bana kalıyo offf ya sinir oldum sinir işinizede sizede başlayacam şimdi
yok demem allahın belaları ya tabi iflah olmazlar insanlıktan nasip almamışlar ki
ggünaysıın kıızlar nasıılsıınıız
hadi bakalım canım hayırlısı olur inş. bende kullanmıştım faydası oluyor klomenin
Didem gene ne oldu?
inşallah canm bakalım cuma günü tekrar gidicem ne olcak o zaman neye bakıcak sonra ne diyecek ayyyy çok soru sordummm demiii bilmiyorum ne yapamm
ebrarcııımmm sen klomenle mi hamiş kaldın yoksaaaa
günaydın tatlım hoşgeldinnnnggünaysıın kıızlar nasıılsıınıız
ay ya bitsin artıkkkk
İyidir canım nasıl olayım aynı
Oy sakin ol canım az kaldı dayan ayrılacaksın ordan
Hoşgeldin biz iyiz sen nasılsın hastaymışsın geçmiş olsun.
evet ya bugün çok gerildim ben sonumuz hayroladidem sen bugün çok gerildin ya yiter amaaaa
çık dışarıya biraz hava al kendine gel bence
canım gittiğinde yumoşlar yeterince büyümüşmü diye bakar sonra gerekirse çatlatma iğnesi verir
canım ben ilk bebeğimde ewet klomen+çatlatma iğnesiyle hamiş kalmıştım ama maalesef tamamına erdiremedik şimdiki bebişim poralaktin ilacı kullanırken oldu canım
o ilaç ne içindi ebrarcııımm o da mı aynı klomenle
yumoşlar büyümediyse ne yapar bide ben iki gündür alıyorum yatmadan önce şuan akıntım var ilaçtan mı acaba beyazz koyuu
canım o klomenden farklı prolaktin hormonum yükselmişti bi ara o yüzden kullanmıştım ama ounuda klomen gibi bi etkisi var yumoşları büyütüyo
canım büyümediyse diğer ay ilacın dozunu yükseltir
akıntı ilaçtan olabilir canım
sağol arkadaşım beni bilgilendirdiğin için
didoşşşşşş ne yapıyon kızzzz
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?