Ben zeynebi ilk duyduğumdan beri erkek diyorum hatta söylüyüm söylüyüm dedim unutmuştum:))
ii cnm nasııl olsun ewdeim cok soğğuk bugun üşşüorzzz
evet vet yerden göge kadar haklısın bende daha hamile kalmadan hep içime eger hamile kalırsa zeynonunda oglu olacagı geçiyordu hatta kaç kez söyledim bana kızdı oglana neden naz naz diyon küsecek diyorum ama dinleyen kimmmm.
Hahhaha kızmadım kız içimden kızım olacak gibi geçiyo neyse mustafamız olur o zaman napalım:)
Zuhal bende klomenle hamile kaldım rahat ol:)
canlarım ben geldim hatta çoktan geldim de geçmişe dalmışım ne güzel sohbet etmişsiniz. afr canım başınız sagolsun. allah anasına babasına ve sevenlerine sabır versin bu da son vefat haberimiz olsun inşallah. gül ne olur yap test ne olur yap ben de aynı kepekli gibi merak aşeriyorum sen geçen ay kaçında adet olmuştun.didem bu patron milleti böyle canım ne yapıcan ahhhh ahhhhh. allah sag salim yavrularımızı kucaklarımıza versinde en azından 1 sene rahat yüzü görelim evimizde deşarj olalım gerçi yılların biriktirdigi öfke ve sinir krizleri bir en az bir yılda çıkarmı bilmem ama melegin sana herşeyi unutturur. sumru canım iyi yapmışsın doktora gitmekle oooh bende rahatladım. kız lar dünde biz< annemi acile kaldırdık. kalp kirizi geçiriyordu sanırım anjiyo yapıldı çok şükür damarlarında tıkanıklık yokmuş ama kalbinde ritim bozuklugu varmış. tedavi olacak inşallah tez zamanda toparlanır. bende dün hastanedeyken bebişşimi göreyim dedim çok şükür bebegim iyiydi ama tehlikem devam ediyor korkulacak birşey degilmiş. ama dikkatli olmak lazımmış agır iş ve agır kaldırmaktan sakın dedi yine. ama çalışmanda bir mahsur görmüyorum dedi. neticede muhasebeciyim ve genelde işim oturarak.
kızlar ya hani diyonuzya kasıkta bakma oluyo diye tam olarak nersi ay iki gündür varya böyle bacağın bitiyoda hani rahime doğru olan yer varya orda bi batma oluyo anlamadım neden daha önce hiç olmazdı artı ben adet oldum amane bilem bi sorayım dedim
ayyyyyy kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm sesimi duyan varmı ne var ne yok bakayımmmmmmmmmm son gelişmeler neler özet geçin bakayımmmmmmm
kızlar ya hani diyonuzya kasıkta bakma oluyo diye tam olarak nersi ay iki gündür varya böyle bacağın bitiyoda hani rahime doğru olan yer varya orda bi batma oluyo anlamadım neden daha önce hiç olmazdı artı ben adet oldum amane bilem bi sorayım dedim
Canım annene çok geçmiş olsun bebeğinide görmüşsün oh ne güzel bende inşaallah akşam gidicem saat yedide kontrol var bakalım nasıl bizimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?