Hoşgeldin canım pek gelişme yok gül henüz olmadı adet onu bekliyoruz yarın yapıcak test.
tşk ederim kızlar ya benim iki gündür bacagının bittigi yer varya böyle tuhaf bi ağrı saplanıp geçiyo nedenini çözemedim canım bu aradfa annene de çok geçmiş olsunnnnnn
saol tatlım bi sen gördün beniiiiiiiiiiiiiiii sen nasılsın tatlım kasığın ağrıyomuş canım normal bunlar bende de oluyo bazen bazende vajinama iğne batıyo sankiiiii
hoşgeldin en alıngan annemiz bende gördüm seni. ayyy benimde arada bir vajinama bir batma oluyor zıplatıyor resmen beni yerimden doktora gittigimde hep sormayı unutuyorum. inşallah normal bir durumdur.
sagol canım. inşallah bebiş belirtisidir de daha fazla bekletmeden gelir yavrun sana
evham canım hoşgeldin netten bu agrıyı araştırıyordum kusura kalma hoşgeldinnnnnnnnnnn
ayyyyy sorma ya bi alıngan oldum hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç böyle değildim ben yaaaaaa canım normaldir benceeeeee çünkü çoğu hamilelikte oluyo bende herzaman olmuyo arada oluyo ama acı veriyo yaniiiiiii
hoşbulduk tatlım hayırdır ne ağrısı buuuuuuuu neyi kaçırdım geçmiş olsun kuzum ne oldu sana
inşallah normaldir. ama insanın neresi agrısı aklı orda oluyor. vajina batmasıda epey zor oluyor. alınganlıkta normaldir bende bugün çok sinirliyim nedense. sürekli bagırasım geliyor birilerine ama bagırmıyorum tabisi. akşam osman da yokmuş onada canım sıkıldı işin yoksa bir hafta dah bekle dur.
ya canım bende pek anlamadım ama bacagının bitim yeri varya şu ara bölgesi orda bi agrı var böyle birden giriyo sonra geçiyo
kıslarrr evhann ben gördüm senide tıkınıodumhoşgeldin nasılsınn oyy okul saati gelior
rodinia hoşgeldinnn sırada ne varr
afr sarhoş slmlar napıonusss sarhoş geçmiş olsun annene şifa versin allahhh
canım benimde iki hafta önce kasık bölgesine bacağın bittiği yerde deediğin gibi ben 3 gün çektim tuvalete bile oturamaıyodum ama ben ve yatamıyodum düşün sonra kendiliğinden geçti yavaştan magnezyum eksikliğinden miş bide su içilmesi lazımmışş yaaaaaaa
canım bu hamilelik gerçekten zor bişeymiş bende öyle alınganlık bi yandan sinir bi yandan bazen avazım çıktığı kadar bağırasım geliyo bazen bağırıyomda üffffffff hadi ya yokmuymuş üffffffffffff bak canı sıkıldı şimdiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa((((( buarada esra erolda 2 aylık hamileymiş dün canlı yayında açıklamışşş
ohhh afiyet bal şeker olsunnnnn sizeeee ayyy nasıl olayıııım idare ediyom iyiyim çok şükür rabbime sen nasılsın bakalım
iim canım sabahın köründe randevu almak için uyandım yine kustum oyy geçmicek galibaşimdide okula gitcem iştee bölee fotolarına baktım çok güzelsin eşinlede çok yakışmışsınız allah birbirinize bağışlasın bebişinizi de bağışlasınn
yokmuş malesef bu kanal d batıyormudur nedir anlamadım ya hep atv deki dizilerde böyle oluyor. araya bir bayram yada yılbaşı girdimmiydi hep o hafta yeni bölüm vermiyorlar. belki bu diziyide satmıştır atv ye yada stara genelde kanald neden de bunu yapıyor iyi giden dizilerini satıyor. önceden tek izledigim kanal dı şimdi izlenecek dogru düzgün birşey kalmadı kanal d de bir kavak yelleri vardı onuda iyice bozdular pempe diziye döndü saçma sapan birşey oldu. sapıklık diz boyu. anam esra erola da hayırlı ugurlu olsun sag salim alsın bebegini kucagına o da yanlış hatırlamıuyorsam yeni evlenmişti
iim canım sabahın köründe randevu almak için uyandım yine kustum oyy geçmicek galibaşimdide okula gitcem iştee bölee fotolarına baktım çok güzelsin eşinlede çok yakışmışsınız allah birbirinize bağışlasın bebişinizi de bağışlasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?