Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canim ya senin neden hala miden bulaniyo ya?
bu arada siz birbirnizin resimlerinide nerden görüyonuz ayol?

facebooktan tatlımm ya sormaa arada yine oluo tam diil çoook hassas midem
hepinisi öptümmm

siilaaaam kıslaar.nabersiniz feci yedim karnım şişti masada sığınamıyorum sonum hayır olsun..

ferda kuzum nasılsın kactır yazıyorum yetıstıremıyorum sana..gecen gecmıste gordum dusuk tehlıkesı felan demısler sana hayırdır yaw ne oldu.şimdi iisin inşallah dimi..annene de cok gecmıs olsun.saglık sıhhat versın Allahım.Kımseyı anasız babasız etmesin..

evhancıım senden naber cicim.osman nıye yokmus aksam yaww..

betül yaw bulantı işi fena.bana artık 24 haftayı doldurdugum halde doktor gecer demıyor.ama benım onceden gastrıdım vardı o tetıklıyormus.sende de varmıydı oncesınden.

kızlar ebn acık uyuyum geliyorummmm gözlerim kapanıyo valla masanın üstünde kestirem acık

amin canım amin allah kimseye sevdigi kimselerin acısını yaşatmasın. helede anne baba kardeş ve evlat acısı yaşatmasın. evet düşük tehlikem varmış korkulacak birşey degilmiş ama dikkat edicem ve ilacımı mutlaka içecekmişim. sagol canım hatırladıgın için. senide görücem facede banane beni ekle facen varsa banane:92::92::92:

arkadaşlar iyi günler 26aralıkda ilişki oldu ve o günden bu yana uyku hali, yorgunluk, sık idrara çıkma ve bugünde sol kasıgımda içten seyirti oldu sizce bunlar belirtimi .

bende sen bende seni görmek istiyorum bana ne beni de ekleyin bana ne bende istiyorum. ekleyin beni bak küserim heeee tamam mı
canım özelden yaz istersen hemen ekleyeyim seni faceden tatlımmmmm

merhabalar ben yeni katıldım herkes nasıl
hoşgeldin attlım nasılsın kendinden bahset biraz seni tanıyalım

canım benimde mide sorunları çoktu zaten ilaç alıyodum hala benimde geçmedi arada tuttuyo mide bulantılarım kusmalarım sen nasılsın bakayıım bende çok yemeğe başladım bu 20 gündür yaaa birayda iki kilo aldım şahsen toplamda 2 kilo kilo aldım 6 ayda ama :)

hoşgeldin..bende yani katıldım..

sende hoşgeldin canımmmm nasılsın anlat kendini bize

slm kızlarr naber
ferdacım annene çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin
evhan naber canım nasılsın
sahh sende hoşgeldin

slm kızlarr naber
ferdacım annene çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin
evhan naber canım nasılsın
sahh sende hoşgeldin
canım sende hoşgeldin nerelerdesin bakayım rabbime şükür iyiyim sen nasılsın nasıl oldun

sagol canım allah razı olsun senin facen varmı beni eklemek istermisin birbirimizin resimlerine bakaruk

canım birsürü var ben sana özelden yazdım ekle istersen sen beni ben seni bulamadım çok olduğundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…