canim ya senin neden hala miden bulaniyo ya?
bu arada siz birbirnizin resimlerinide nerden görüyonuz ayol?
canim ya senin neden hala miden bulaniyo ya?
bu arada siz birbirnizin resimlerinide nerden görüyonuz ayol?
facebooktan tatlımm ya sormaa arada yine oluo tam diil çoook hassas midem
hepinisi öptümmm
canım faceden görüyoz resimlerimizi
siilaaaam kıslaar.nabersiniz feci yedim karnım şişti masada sığınamıyorum sonum hayır olsun..
ferda kuzum nasılsın kactır yazıyorum yetıstıremıyorum sana..gecen gecmıste gordum dusuk tehlıkesı felan demısler sana hayırdır yaw ne oldu.şimdi iisin inşallah dimi..annene de cok gecmıs olsun.saglık sıhhat versın Allahım.Kımseyı anasız babasız etmesin..
evhancıım senden naber cicim.osman nıye yokmus aksam yaww..
betül yaw bulantı işi fena.bana artık 24 haftayı doldurdugum halde doktor gecer demıyor.ama benım onceden gastrıdım vardı o tetıklıyormus.sende de varmıydı oncesınden.
kizlar bugün folik asit aldim mi almadim mi unuttum. fazla alsam birsey olur mu ki?
kimse yok muuuuu?
canım özelden yaz istersen hemen ekleyeyim seni faceden tatlımmmmmbende sen bende seni görmek istiyorum bana ne beni de ekleyin bana ne bende istiyorum. ekleyin beni bak küserim heeee tamam mı
hoşgeldin attlım nasılsın kendinden bahset biraz seni tanıyalımmerhabalar ben yeni katıldım herkes nasıl
canım benimde mide sorunları çoktu zaten ilaç alıyodum hala benimde geçmedi arada tuttuyo mide bulantılarım kusmalarım sen nasılsın bakayıım bende çok yemeğe başladım bu 20 gündür yaaa birayda iki kilo aldım şahsen toplamda 2 kilo kilo aldım 6 ayda ama :)siilaaaam kıslaar.nabersiniz feci yedim karnım şişti masada sığınamıyorum sonum hayır olsun..
ferda kuzum nasılsın kactır yazıyorum yetıstıremıyorum sana..gecen gecmıste gordum dusuk tehlıkesı felan demısler sana hayırdır yaw ne oldu.şimdi iisin inşallah dimi..annene de cok gecmıs olsun.saglık sıhhat versın Allahım.Kımseyı anasız babasız etmesin..
evhancıım senden naber cicim.osman nıye yokmus aksam yaww..
betül yaw bulantı işi fena.bana artık 24 haftayı doldurdugum halde doktor gecer demıyor.ama benım onceden gastrıdım vardı o tetıklıyormus.sende de varmıydı oncesınden.
hoşgeldin..bende yani katıldım..
slm kızlarr naber
ferdacım annene çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin
evhan naber canım nasılsın
sahh sende hoşgeldin
sagol canım allah razı olsun senin facen varmı beni eklemek istermisin birbirimizin resimlerine bakaruk
canım sende hoşgeldin nerelerdesin bakayım rabbime şükür iyiyim sen nasılsın nasıl oldunslm kızlarr naber
ferdacım annene çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin
evhan naber canım nasılsın
sahh sende hoşgeldin
sagol canım allah razı olsun senin facen varmı beni eklemek istermisin birbirimizin resimlerine bakaruk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?