Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım valla artık umursamıyorum luan görsen nasıl bşr sancı var anlatamam ama direniyorum gitmeyeceğimm test yapmayacağım regle kadar....
hayırlara yor rüyanı bebişinde korktu besbelli....
dikkat et kendine canım vcenim...

inşallah cnmmm bence sen üşüttün ondanda böyle ağrı olur cnmm. bekle bakalım.
ziziiiiii bebişinimi görcen ne güselllll inşallah iyi haberlerle gelirsin.
olabilir evde pek çorap giymiyorumm eşimde kızıyor sürekli tuvalete gitmekten sıkılıyorum bekletiyorum ondanda olabilir bu ağrılar...

uyy ebuş yaaa sıkılma hiiç.bir dönem biliyorsun bende ruyalardan uyuyamıyordum.hiç sıkılma hayır olsun ınsallah.geciyor zamanla.bebişinde uyuyordur merak etme..
hemen kendine bi ıhlamur al gogsun yumusasın.
biliyorum kuşum
kızıma bişey olmasında rüyamda bile onu düşünüyordum çünkü ona bişey olmasın diye dua ediyordum
uyandığımda elim kızımın üstündeydi zaten inş. geçer ya

cnmmmmm noluyo sana böleeeee nerde üşütüyon bukadannnn yaaa. dikkat etmiyon kendine. bol bol dua et yat cnmmm korkuturlar hamileleri.
ah bi bilsem noluyor bana böyle
canım dua etmeden uyumuyorum ki hatta dün akşam yatsı namazı kılıpta yattım yani abdestli bilem yattım ama yinede korktum işte

kızım sende kime inad ediyon allah aşkına olan sana oluyo çeken sensin
ama tabi sen bilirsin yinede kendini nasıl rahat hissedersen öyle yap kuşum
inş. rüyam hayırdır canım ewet kızımda çok korktu gece hiç oynamadı

Günaydın hanımlar bugün erken gelelim dedik önce selam veriyim geçmişe bakıcam:) dün akşam gittik doktora maşaallah oğlum iyiymiş organlarına baktı kalbine falan çok güzle maşaallah dedi olumsuz bişey demedi parmağını emiyordu resmini çekti ya cinsiyetini sordum erkek değil mi kesin diye ay sıpa inat etti bacaklarını çekmiş karnına oynamadı doktor cihazla vurdu karnımı tuttu salladı:)) inat ettide oynamadı yok hayatım göstermiyor dedi içimden dedim tembel babası gibi mıy mıy olacak neyse böyle işte kasık ağrımı dedim hiç geçmiyor diye bebek çok yukarda değilmiş ondan dedi açılma falan yok suyun temiz dedi ilaç yazdı kasık ağrım için çatı genişlemesinde olan ağrıyıda geçirir bu dedi mide yanması için yazdı ilaç uykusuzluğu dedim gündüz uyumamaya çalış ılık süt iç yat yemeği iki saat önce kes dedi tamam dedik bakalım geçmezse ilaç yazrım ama tavsiye etmiyoruz dedi ilk gördüğünded ooo karın büyümüş düğmeler kapanmıyor dedi sormayın bu ay çok kilo ldım moralim bozuk dedim meyveyi çok yedim ondan heralde dedim evet olabilir meyvelerin yarısını ye yemeklerininde dedi 3 kilo aldım düşünün ama moralimi bozmadı biz haftada 4 kilo alanı bile gördük bundan sonra dikkat edersin yürüyüş yap yavaş yavaş dedi zaten istemesende bundan sobnra kilo alacaksın dedi ay daha bir sürü şey sabah sabah şişirdim başınızı:))

ebrarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızzzz dün ceylinle tel görüşmemiz uzun sürdüya arkadan senle konuştukkk o arada kaynanam aramış tel meşgul evde yalnız oldumuda biliyo devamlı meşgul olunca başlamışlar korkmaya kayınpederle taaaa izmirleri aramışlar annemleri yakın zamanda konuştunıuzmu dieeee başıma bişi geldi sanmış korkmuş kadın tam eşimide arıycakken sizleri kapadım aradı beni bi fırca bi fırça kayınpederde arkadan sesleniyo bida yapma böle die. ödleri kopmuş baana bişi oldu die ağzına tükürürüm dio kaynanam bida uzatma valla çok korktum diyo yazık kadın elim ayam titriyo diyo.

Bu arada bebeğin boyu 30 cm kilosu 700 gr azcık kısamı ne benim oğlan:86:

eflalim sevndm adına cnmm bebişinin iyi olmasına. bide bacaklarını açsaymış daha iyi olcaskmış. bol bol yürüyüş yap cnmmm dikkat et kendine
rondinacımm valla üşütmeylede çocuk olmuyo bilon dimi. dikkat et kendine bacım. üşütme.

canım kendime inat yapıyorum biliyorum negatif çıkacak yine bunalıma gireceğim kendimi biliyorum...

canım hoşgeldin maşallah kuzuya sağlıklı olmasına iyi olmasına çok sevindim canım
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

ay yazık be insanlara
sende bundan sonra bizle görüşmeden önce onları ara
korkmasınlar yazık yaşlı başlı insanlar

eflaaaal hosgeldiin..masallah bebişine tosun olmuş tosun..
doktor senden tekrar kan tahlılı ıstedı mı ..yada ısteyecekmı acaba.merak edıyorum.

canım kendime inat yapıyorum biliyorum negatif çıkacak yine bunalıma gireceğim kendimi biliyorum...

canım hayırlısı olsun öyle düşünme eger negatif çıkacaksa şimdi üzülmesende regl olduğunda üzüleceksin ama şimdi böyle için içini yiyecek hep acaba diye yinede senin için iyi olanı sen benden iyi bilirsin kuşum

cnmm zaten görüşüyoz gündüzleri flnnn bazen akşamları görüşüyoz ama okadan erken görüşmezdik arıycağı tutmuş. merivendemi yuvarlandın yoksa banyodamı düştün diyo öyle şeyler getirmişler aklına. tabi bundan snra dediğin gibi yaparım daha iyi olur

canım çok sevindim sağlıklı bi bebişin olacak allahın izniyke bu arada günaydın canımmm....
hergün dışarlarda olunca olacağı bu

ay yazık yaa bak sen neler düşünmüşler öyle
ewet canım sen dediğim gibi önce onlarla görüş iyiyim burdayım de sonra görüşürüz biz

anam Gül ne kadar merak etmişler oyle..kocanı aramamıslar mı.o soylerdı kesın kızlarla konusuyordur dıye :)))

ivet yaa kocam işyerinde telaşlanmasın die aramamış artık tam arıycakken sonkez bida arim meşgulse arim oğlumu demişki benim tel çaldı.iyikide aramamışlar yavrummm eşimde kızardı bu kadan annemleri meraklandırdın die.

Sağol canım darısı başına sizin ultrason maceralarınızıda okuycaz inşaalah artık ballandıra ballandıra anlatırsınız:) üşütme konusunda katılıyorum ben çok dikkat ederim genelde çoraplıyımdır.

canım hoşgeldin maşallah kuzuya sağlıklı olmasına iyi olmasına çok sevindim canım
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

Hoşbuldum canım maşaallah gerçekten büyümüş iyice eşim diyor askere gideeck nerdeyse birde ultrason güzel gösterse çok eski model ya net göstermiyor

eflaaaal hosgeldiin..masallah bebişine tosun olmuş tosun..
doktor senden tekrar kan tahlılı ıstedı mı ..yada ısteyecekmı acaba.merak edıyorum.

Evet canım tosun oldu artık haftasında gösteriyor bir gün ilerde sadece, canım tahlil istemedi ben iki hafta önce şeker yüklemesi yaptırdımya o zaman herşeyime bakılmıştı şekeri dedi doktor şimdilik tekrarlamaya gerek yok bebeğin kilosu çok olursa suyunda bulanıklık olursa baktırmak gerekir dedi biliyorsundur bebek iri olunca şekerden dolayı oluyor.

canım çok sevindim sağlıklı bi bebişin olacak allahın izniyke bu arada günaydın canımmm....

Sağol canım darısı başına tez vakitte sende yaz buralara bebğim şöyle böyle diye inşaallah.

biz hamile kalıp burda yazasıya sizler doğurcanız bizi bile unutcanız bebişleri kucanıza alınca. genelde öyle oluyo da.bizlerde yeni gelenlere anlatırız maceralarımızı

inşallah canım ya nasıll hasretini çekiyorummm şöylee ikiz ikizz nasılda anlatılır....Bide bir erkek biri kız olursa değme keyfime

ayyy canım benimmmmmmm ben içime gömdüm hasretimi olmuycak gözüyle bakıyorum artık. inşallah rabbim gönlüne göre verir cnmm klomen tedavisine başlasak kısa zamanda belkide hamiş kalcaz ama bi başlayamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…