merhaba hanımlar gül ile konuştum hala regli olmamış ve sol kasığında şişkinlik dolgunluk varmış diğer kasığına göre hamiş hanımlar sizlerde de varmıydı
günaydın canım karın ağrılarıyla bütünleşmiş vaziyetteyim :))))günaydıın rodiniacım..nasılsın..
ay Gülden haber yok dimi gelsede yazsa durumu..
günaydın canım hayırlısıyla güzel haberler alacaksın merak etme....Günaydın kızlar bende siz gibi gülü merak edenlerdenim inşallah görmez kırmızıları:)
Ayyyy akşam bende doktora gidecem çatlıyorum valla akşam nasıl olur bilmiyorum ama heyecandan gebermek üzereyim
bugüdndü ama gitmeyeceğim ay sonuna kadar bekleyeceğimdoktor tahlili ne zaman yapacaktı canım..sende işallah bir an önce iyileşsen.yazık cok yordu bu agrılar seni..
olsun reglinin gelmemesi her geçen gün için çok iyii..... biliyorsun ben 5 gün geçti yaptım tek çigzi çıkmıştı...günaydınnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
nabersiiz kızlarrrrr hala adet yok canlarım ama sabah test yaptım negatif ya erken yaptım testi yada gerçekden yok bişi bakalım bekliyorum
olsun reglinin gelmemesi her geçen gün için çok iyii..... biliyorsun ben 5 gün geçti yaptım tek çigzi çıkmıştı...
Hoşgeldin Gülcüüm..
evet adetinin gelmemesi ii.bende de idrar testinde cıkmamıstı uzun zaman..
bendee gitmeyeceğğim bugğn doktora inatla regl tarihimi bekleyeceğim şuan karnım ve belim kasıkalrım ağrıyor ama umursamıyorum artık..... sende biraz sabret güzel haberleri alacağız sendennnn...evt cnm regli yokkk ben yinede umutlu deilim. nasip artık
bendee gitmeyeceğğim bugğn doktora inatla regl tarihimi bekleyeceğim şuan karnım ve belim kasıkalrım ağrıyor ama umursamıyorum artık..... sende biraz sabret güzel haberleri alacağız sendennnn...
günaydın kuşlarım nasılsınız
nimet yiter ya mahfoldun bu ağrılardan ne bu kızım senin çektiğin
zeyzey hadi bakalım canım bebişi gör gel hayırlısıyla
gülüm bekleyelim bakalım biraz daha inş. hayırlısı olur canım
kepeklim sen nassın kuşum
kızlar ben hiç iyi deilim dün gece rüya gördüm korktum bağırarak uyandımm
ve bi daha uyumadım kızımda oynamıyo korktuğumdan beri
sonrada bi öksürük başladı uyutmadı beni halada öksürüyorum sanırım yine hastalancam yaa:2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?