Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

biz hamile kalıp burda yazasıya sizler doğurcanız bizi bile unutcanız bebişleri kucanıza alınca. genelde öyle oluyo da.bizlerde yeni gelenlere anlatırız maceralarımızı
haklısın valla biri dicek gece uyuyamadım nete giremem aman işim kalmadı zaten oralarla... diğeri diyecek hamile değilimki artık niye gireyim o tpiğe bizde hala regl geldi gelecek aman gelmesdin diyerek menapoza gireceğizz.....
öyle deme herzaman bi hasret vardır içinde...... allahım mübarek zamanda sağlıkla versin bize....

inşallah canım ya nasıll hasretini çekiyorummm şöylee ikiz ikizz nasılda anlatılır....Bide bir erkek biri kız olursa değme keyfime
rabbim ağzından duysun nimetcim AMİNNNNNNNNNNNN

biz hamile kalıp burda yazasıya sizler doğurcanız bizi bile unutcanız bebişleri kucanıza alınca. genelde öyle oluyo da.bizlerde yeni gelenlere anlatırız maceralarımızı
aaaa ne demek hemde hemen unuturuz sizleri kızım delimisin yaw bu nerden çıktı demek senin bebik bizden önce olsaydı sen bizi unuturdun haa gıcık karıı

günaydın karılarrrrrr

günaydın canım bak bu gül karısı yine kaşınıyor yaw

leeen abartmayıın....hamile olunca gittik mi..millet sıkayet bıle edıo burda hamıleler yazmasın dıye gidemeyız bız..ayrıca ben dogurana kadaaaaaaaaaar ohoooooooooooo..siz 4 aylık olursunuz inşallaaaahhh.

günaydın kızlar bugün çokkkkkkkkkkkk yogunum yeni memur maaşları açıklandı onları girmem gerekiyo oyüzden bugün pek giremiyecegim ögle arasında girerim anca varmı bi havadis gül ablaaa sende durum nedirrrrrr ALLAH hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize

Günaydın DİDEM HANIMEFENDİ ....
nasılsınız bu sabah..yine pek bi agresif görüyorum sizi..
ay yine uykusuz ve yine agresifim kuşummm yavvvv

beşizmi istiyormuş sabah sabah

hoşgeldin afr cim kolay gelsin canım sana
bu karılar yine delirik oldu bizde onlarla ugraşyoz işte

eflaaal bişe sorcam sana yapılan seker yuklemesı 50 gr lık mıydı..ben fiyat sormaya dıye aradım hastaneyı sımdı kac gr dıye sordu..unutmusum bende..

günaydın karılarrrrrr
anam anam kapıalrdan bacalrdan sığmayan bi karııı gelmişşşş.... günaydınnnnbacımmmmm

leeen abartmayıın....hamile olunca gittik mi..millet sıkayet bıle edıo burda hamıleler yazmasın dıye gidemeyız bız..ayrıca ben dogurana kadaaaaaaaaaar ohoooooooooooo..siz 4 aylık olursunuz inşallaaaahhh.
abrtmıyom valla çoğuu öyle olacak çocuk mocuk derken adımızı bile hatırlamayacaklar :))))))

inşallah canım ya nasıll hasretini çekiyorummm şöylee ikiz ikizz nasılda anlatılır....Bide bir erkek biri kız olursa değme keyfime

Olacak canım inşaallah bzide çektik o hasreti sabır olsun ikizin inşaallah:)

Kız gül seni döverim ha o nasıl sözler çok ayıp ama hamile kaldığınızda soracam ben size bu dedikleriniz burnunuzdan getirtecem sizin

günaydın karılarrrrrr

Günaydın agresif baaaayannn bugün nasılsın?

Kız seninde döverim ha biz öyle vefasızmıyız ben anca netim olmazsa giremem tabi doğumdan sonra ilk ay çok giremem çünkü ev kalabalık olcak annem neysede kaynanada olunca laf çıkarırlar sinir tepeme çıkar benimde

anam anam kapıalrdan bacalrdan sığmayan bi karııı gelmişşşş.... günaydınnnnbacımmmmm

abrtmıyom valla çoğuu öyle olacak çocuk mocuk derken adımızı bile hatırlamayacaklar :))))))

günaydın datlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nassın

sende hoşgeldin bacummm... kolayy gelsinnn....gülde regl yok halennn...

didem bende uykusuzum walla hiç güzel bi gece deildi
yok kız bu defa da diyorki siz doğurunca bizi unutursunuz siteye girmezsiniz falan diyor deli karıı
adı üstüne deli karı yani ben bişey diyemiyom ona

agresiffffffffffffffff ayriyetten yine uykusuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bok gibiyim sen nasılsın

eflaaal bişe sorcam sana yapılan seker yuklemesı 50 gr lık mıydı..ben fiyat sormaya dıye aradım hastaneyı sımdı kac gr dıye sordu..unutmusum bende..

Evet canım 50 grlık ilk öyle yapılıyor sorun çıkarsa 100 gr lık yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…