Ben bulamadım seni Zeynep Benim adım bulsana beni:) handanın arkadaşlarında varım benÇ:)
kızlarrrrr ya benim bazen nevrim dönüyoooooo lakapların yanına bi isimlerinizi yazsanıza bazen benim nevrim şaşıyooo
benide ekleee handan ben didoştan al istersen yaaaa
didos kiz senin karnin ne öyle??? Masallah. kiz biz ayniyiz ama benim okadar falan degil valla. sen kilonu takiyorsunda bence bosuna. belli senin kilo hep karninda. ay cok tatli duruyo
kizlar valla hepinizi ekliyeyim. ama arkadasin facei :) arada böyle giriyorum esim duysa yumruk delisi eder beni.
ferda nie bana cvp vermionnn işine gelmio dimi önceki sayfada
kız verdim ya ana ba ba ba ba ba
kızlar ben çıkıyorum canım sıkıldııııı eşime çok hadi kendineize iyi bakın
BEBİŞ İYİ ÇOK ŞÜKÜR BENDE DÜŞÜK OLACAK DİYE ÇOK TETİKTE DOLAŞTIMM ÇOK ŞÜKÜR rabbim ömür vermiş benimle hala artık oda bi cann ölüm herkese var yarın ne olacağını bilemeyiiz dua edelimm tedbirli olalım yeter
kız sumru ekledinmi beni. bak şimdi bilet ayırttırıyorum.
ekledim kiz. kizlar faceden resim gönderilmiyo mu?
kandırdım seni zaten bilet için param yoktu. nasıl yani resim gönderilmiyor mu daha açık yaz ben yardımcı olayım sana
kizlar bu arada dikkatimi cekti. evlenince iki soay moda mi oldu? yada millet arayinca bulabilsin diye mi iki soyad yaziyor cogu kiside?
kizlar benim cikmam gerek. söz ferdacim bi ara göndercem resim hatta yeni cekip onu göndereyim. göbüslü falan :) kib. grsrz yarin. öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?