Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlarrrrr ya benim bazen nevrim dönüyoooooo lakapların yanına bi isimlerinizi yazsanıza bazen benim nevrim şaşıyooo

didos kiz senin karnin ne öyle??? Masallah. kiz biz ayniyiz ama benim okadar falan degil valla. sen kilonu takiyorsunda bence bosuna. belli senin kilo hep karninda. ay cok tatli duruyo

sumru bak benide ekle beni teeeeeee oralara getirme
ta ne zaman söz vermiştin resim göndericektin göndermedin unuttum sanma.

kızlar ben çıkıyorum canım sıkıldııııı eşime çok hadi kendineize iyi bakın

öyle canım ya çok haklısın. evlat sevgisi çok başka ama daha kucagına almadan sevmeye başlıyor insan. çok kuran okuyamıyorum ama elimden geldiginde dinliyorum ve sürekli hatta günde 10 dan fazla ayet el kürsi okuyorum. benimde canım bu aralar eyüp sultana gitmek istiyor havada soguk ama oralara gidip görmek ziyaretler etmek çok geçiyor içimden ama tembel kocam götürmez ki beni bende tek başıma gidemem. kurban oldugum allah korktuklarımıza ugratmasın inşallah.

kizlar bu arada dikkatimi cekti. evlenince iki soay moda mi oldu? yada millet arayinca bulabilsin diye mi iki soyad yaziyor cogu kiside?

kizlar benim cikmam gerek. söz ferdacim bi ara göndercem resim hatta yeni cekip onu göndereyim. göbüslü falan :) kib. grsrz yarin. öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…