Hamileyken nasıl olacak röntgen çekilmesi lazım daha çıkmadı ucu çekmezler hamileyken, belki jel falan verir rahataatması için.
cig yumurtali seyler yeme, mesela mayonez, yumurtanin hep iyi pismis olmasina dikkat et.
cig et, cig balik yasak. iyice pismis olsun. pastorize edilmemis süt ve süt ürünleri yasak.
meyvalari, sebzeleri iyice yika. baska simdilik aklima gelmiyo. canin ne isterse onu ye ben öyle yaptim.
ha birde kolayi, kahveyi cayi azalt hatta hic icmesen daha iyi. sigarayla alkolü biliyosundur zaten.
kahve ile aram yok sigara kullanmıyorum onlar iyi de kola beni çok düşündürüyor öğrendiğimden beri içmiyorum ama canım kola istiyor alışkanlık işte
süte başladım sabah akşam içyorum .
çok sağol
kahve ile aram yok sigara kullanmıyorum onlar iyi de kola beni çok düşündürüyor öğrendiğimden beri içmiyorum ama canım kola istiyor alışkanlık işte
süte başladım sabah akşam içyorum .
çok sağol
kızlarrrrrrrrrrrr regli yok halaaaa patronda gitcek birazdan akşama kadannnnnnnn sizleyim gelsin macera aksiyon korku komedii kırmızı elbiseli kadın:86::86::86::86:
Kızlar bu beşikler nasıl işki 110 lira ikinci 140 yatak odası için eşim de kabul ederse park beşiği oturma odasına koyarım
Eki Görüntüle 122947 Eki Görüntüle 122946
cnm sabah yazdım. sabah yaptım negatif. adetim günü dündü. ya erken yaptım yada negatif gerçekden. bekliyrumm:92:e abla test nolduuuuu? yapmadin mi? yapmican mi? catliycam ama ben burda
cnm sabah yazdım. sabah yaptım negatif. adetim günü dündü. ya erken yaptım yada negatif gerçekden. bekliyrumm:92:
günaydın nasılsınız....?
size bişey sormak istiyorum mide bulantısına ne iyi geliyo demiştiniz hamile bayanlar...:26:
bu arada bende regl olmadım beklemedeyim olmazsam test yapıcam bu akşam...
Kızlar bu beşikler nasıl işki 110 lira ikinci 140 yatak odası için eşim de kabul ederse park beşiği oturma odasına koyarım
Eki Görüntüle 122947 Eki Görüntüle 122946
ic ic canim. süt cok önemli. su ilk 3 aylarda yedigin ictigin zaten daha bi önemli dikkat et yedigine ictigine. arada bir iki yudum icebilirsin ama icmesen tabi daha iyi. ben pek sevmem kolayi ama benim bile bazen canim cekiyo bir iki yudum iciyorum. kola yerine meyva suyu icmeyi dene. ben kahveyide cok icerdim yani severdim onu birakmak zoruma gitti ama mecbur. ilk baslarda cok uykum geliyordu sabahlari ama artik alistim kahve yerine artik sabahlari süt iciyorum. ha buarada ilk üc ay bence cigerde yeme
üf ya abla niye gacikiyo ki ya. bekle bakalim belki daha erkendir test icin. ben 6gün gecikmeden sonra yaptirmistim doktor yinede demisti 10gecikmeden birsey söylemek icin erken diye. testen 2 hafta sonra trekrar randevu vermisti
ikiside çok şık
tmm sağol bilgilerin için artık meyva suyu ile idare edicez bebeğim için herşeye razıyım ben yeter ki o sağlıklı olsun iyi olsun
bende ikincisi daha güzel
evt cnm erken olabilirde olmayabilirde. zaten üzülmüyom buay çünkü regli gelsin dr. gidicem hemen. ondan hevesliyim doktor için. evt en az 10 gün bekletiyolar. geç döllenme fln olur die. bakalım nasipte varsa hamişimdir.
PATRON GİTTTİ. amaaaaaaa kimse sevinmedi
Bencede ikincisi güzel bakalım eşim ne diyeck sanmıyorum kabul edeceğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?