Ben eşime hep derim asla affetmem seni başka bir kadının pisliğini gelip bana bulaştırırsan diye haram nasıl tatlı geliyor millete yaaa
merhaba kızlar bişey soracam seyma kim face de beni eklemişte nickini hatırlayamadım
bende diyorum hep belki herseyi affedebilirim ama aldatmayi edemem galiba ya. cok agir birsey bence. ablam avusturyadaydi. bebeginide yeni kaybetti. 2 aylikken doktor kalp atisini görememisti anlatmistim. birde 5 yasinda kizi var. yilbasinda tartismislar enistemle. annemgil ta burdan gitti avusturyaya ablami aldilar geldiler kiziyla. kaynanamda anlatip duruyo iste cekilmiycek olsa ben cekmezdim okadar aldatti payvon karilariyla falan filan ben yine sustum diyo. babamin evine gitsem ne yapacaktim diyo. e ozaman öyleydi simdi cok sükür calisiyoruz hatta bazilarimiz meslegi esindende iyi niye cekelimki. susalimda elin pios karisinin hastaligi bulassin. igrenc birsey ya
benim kiiz uyuz. seyma arkadasim ama ben yokum facede kocam izin vermiyo. o yüzden arkdasimin facinden ekledim bi göreyim sizi diye :)
Maalesef öküzler canım biz evlenirken kaynanam adet bilmiyordu şimdi maşaallah kızı evlenecek şu alınacak bu alınacak diyor ama sen dur ben doğumu bekliyorum elbet gelcek o birde öyle elaleme gelir gibi elini kolunu sallayarak gelsin ben neler diycem ona görsün bakalım enayi yerine koymak neymiş diycem rahatlıycam yeter artık hiç umrumda değil kırılması ben çok kırıldım bu zamana kadar
tamam canım anladım gördün mü pekimmmm canımmmm
karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :95: :95: :95: :95: :95::95: :95: :95:
gördüm kiz resimlerine yorum bile yazdim. masallah esinle yakisiyorsunuz. Allahim ömür boyu mutlu eder insallah. bu arada iyi gezmissin seymenin odasinda falan
Ne bağrıyon gııııııııııııııııııııııııı
de valla canim iyilik anlamiyor bazisi. benimkide iki kazak ördüya cocuga tmm baska avcumuzu yalariz. onun 15 yasindaki sipasina burdan herseyi istiyorlar ama heves edip ilk torununa birsey göndermiyorlar. kargo parasi ne kadar tutacaksa. ama telefondada ay burdada okadar güzel seyler varki ama burda degilsinizki diyo. ay bebek kazagi veya tulumu nekadar agir olacakki. hayret bu kari ya sinir oluyorum düsündükce. hele birde kaynatamin yaninda kiz oglan fark etmez deyipte o yokken ben erkek torun istiyorum demesi yok mu insani delirtiyo resmen.
Canım helal olsun annene babana arkasında olmaları çok iyi şimdi napıyor ablan aldattımı eşi yoksa pis
sen afyonlumuydun kısssss
ben geldim ama kimse umursamıyoooooooooooooooooo ben umursanmayacak karımıyım
ben geldim ama kimse umursamıyoooooooooooooooooo ben umursanmayacak karımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?