Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Ben eşime hep derim asla affetmem seni başka bir kadının pisliğini gelip bana bulaştırırsan diye haram nasıl tatlı geliyor millete yaaa

bende diyorum hep belki herseyi affedebilirim ama aldatmayi edemem galiba ya. cok agir birsey bence. ablam avusturyadaydi. bebeginide yeni kaybetti. 2 aylikken doktor kalp atisini görememisti anlatmistim. birde 5 yasinda kizi var. yilbasinda tartismislar enistemle. annemgil ta burdan gitti avusturyaya ablami aldilar geldiler kiziyla. kaynanamda anlatip duruyo iste cekilmiycek olsa ben cekmezdim okadar aldatti payvon karilariyla falan filan ben yine sustum diyo. babamin evine gitsem ne yapacaktim diyo. e ozaman öyleydi simdi cok sükür calisiyoruz hatta bazilarimiz meslegi esindende iyi niye cekelimki. susalimda elin pios karisinin hastaligi bulassin. igrenc birsey ya

Oyy dişim ağrıyor ve açım bu diyet işine alışmak zaman alıcak ama alışıcam

Canım helal olsun annene babana arkasında olmaları çok iyi şimdi napıyor ablan aldattımı eşi yoksa pis

de valla canim iyilik anlamiyor bazisi. benimkide iki kazak ördüya cocuga tmm baska avcumuzu yalariz. onun 15 yasindaki sipasina burdan herseyi istiyorlar ama heves edip ilk torununa birsey göndermiyorlar. kargo parasi ne kadar tutacaksa. ama telefondada ay burdada okadar güzel seyler varki ama burda degilsinizki diyo. ay bebek kazagi veya tulumu nekadar agir olacakki. hayret bu kari ya sinir oluyorum düsündükce. hele birde kaynatamin yaninda kiz oglan fark etmez deyipte o yokken ben erkek torun istiyorum demesi yok mu insani delirtiyo resmen.

karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :95: :95: :95: :95: :95::95: :95: :95:

karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :95: :95: :95: :95: :95::95: :95: :95:

Ne bağrıyon gııııııııııııııııııııııııı

gördüm kiz resimlerine yorum bile yazdim. masallah esinle yakisiyorsunuz. Allahim ömür boyu mutlu eder insallah. bu arada iyi gezmissin seymenin odasinda falan

gördüm yorumlarını canım ayy eşimin askerliği bahane oldu yemin töreninde bol bol gezdik kocişimle eşim nevşehirde askerlik yapıyor şuan ondan canım

evet canım anlamıyorlar ay birde tatlı dille konuşması yok mu iyi kaynanaya ama bana sökmez tatlı dille olmuyor bu işler diycem hiç umrumda değil artık kafaya koydum bunca zaman sustuğum kabahat senin kaynanayada ifrit oluyorum ha

Canım helal olsun annene babana arkasında olmaları çok iyi şimdi napıyor ablan aldattımı eşi yoksa pis

daha iki gün oldular geleli. görüsmedim daha. amaaan iste onlarda bunu cekemiyo. benim annem babam kizlarinin arkadasindaya. gerci esmin aileside yani sülaleside cocuklarina hep destek oluyo ama elin kizina söz ettirmezler. yani kizlari prenses gelinler kül kedisi sanki. esimde anneside diyo otursaydi evinde kocasina sahip ciksaydi diyorlar. dedim hic bir tartisma tek tarfli degildir dedim bende. ícinde olmadan bilemez kimse dedim. hala diyorlarki bayada ablan enisteni evden soguttu oda aldatti ablanda simdi kabullenemiyor. utanmadan yorum yapiyorlar ya. kendi dayisinin kizini esi dövdü belini kirdi gittiler aldilar geldiler o iyi ama benim ailem ablami aldi geldiya o kötü anne baba karisamazmis kizin evine.

ben geldim ama kimse umursamıyoooooooooooooooooo ben umursanmayacak karımıyım

Görünmezmisin heç boylu poslu karısın maşaallah ay karı marı benide bozdun ha kız yeni türkcel reklamı varya demek ki napıyormuşuz anamızı cep telofonundan arıyoruh bayılıyorum ona karı diyince o geldi aklıma

ben geldim ama kimse umursamıyoooooooooooooooooo ben umursanmayacak karımıyım

umursamaz olurmuyuz seniii kızzzz delüüüüü hoşgeldinnn nasılsın bakemm
valla bende hamiş kalırsam çekeceğiniz var elimden eşime yaptığım nazın yarısını size yapacam görürsünüz hazırlıklı olun vallla kız doğurduktan sonra bizleri unutmayın bakemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…