Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

manyaklarrrrr kız benide çaldırdın ama ben arayamadım
işten çıktım dişarısı buz abooo eve gidene kadar dondum eve gidincede mal mal oturdum

yaaa benim şansımamııııı ben geliyom heskes dağılıyoooo sinir oluyom yine bakkkkkk

kuşumm ben varım canımmm gelirler birazdan şekerimmmmm didem karısı kıskançlığı ele aldı valla işimiz varr pardon didemcim diyecektimmm

ben de çok acıktım ama çıkamadım daha yaa öğle arası olmayınca kötü müşteride çok fazla var

ay kizlar dudagim bi yarilmiski anlatamam. cok aciyo ya. dudak kremi yaptim birsürü insallah gecer. birde oturdugum yerde sag kaburgam agriyo ya. bebek yer yaptigi icin mi ya. sanki böyle sürekli bi baski var orda

selam kızlar nasılsınız özledim valla sizi
moralim çoook bozuk doktordan geldim .bebeğin eşi yaşlanmaya başlamış dedi ..çok erken bunun için dedi

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız özledim valla sizi
moralim çoook doktordan geldim .bebeğin eşi yaşlanmaya başlamış dedi ..çok erken bunun için dedi

ala alaaaa nedenki cnmm yaaa benim kardeşimde 35 haftalık doğurdu. erken doğummu olcakki seninde.
üzülme cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…