Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

galiba bizim kaynanalar ayni be. tembel, hevessiz, paraci, herseye karisir, ya gece kücük bi dolap aldik banyoya 10 euro mu ne. ayyy amaaan öyle seylere masraf etmeyin paranizi bosa harcmayin demez mi. sanki benim evimin ihtiyacini o biliyo. bi o para tutabiliyo. valla gecen sene. biz kisiyorduk herseyden izin paramiz denklessin diye onlar istiyordu. kendilerinede annesinin kardesine falan istiyordu annesi para. evime daha cikmadan son 4 ay perde alabilmistim onlarida aldim evden ciktik zaten. bu evimde cocuguma herseyi alcam insallah.

kız kepeklinin yanında deme bunu sonra beni kazığa oturtuyo

unuturmuyum klızzzzzzzzzzzzzz ben sizi
zaten gülle sen bide rodinia hamile kalınca zil takıp oynuycaz ahaa kızımda tekmeliyo teyzesi onaylıyo

Yok ya ne dengesiz insanlar bunlar benim kaynanamgil ailem hakında olumsuz bişey desin yıkarım evlerini başlarına asla söyleyemezler biz abimle görüşmüyoıruz mevzu çok uzunda neyse kaynanam bayramda ordayken abinle konuşmuyon mu hala dedi konuşmadığımı bilmiyormusun anne dedim kesti sesini ama Allah'a kurban oluyum şimdi onlarında oğlu burunlarından getiriyor kız meselesi yüzünden abimde karısı yüzünden kötü oldu bizle hoş şimdi karısını aldatıyor benim salak abim e kınamıycaksın kimseyi Allah böyl verir başlarına sende merak etme kınadılarsa gelir kaynananın başına.

Esra hoşgeldin canım

kızlar ben kaçtım ay çok acıktım sabahtan beri sınırlı yedim bayılacam şimdi geçmişi okurum gelince siz yazın hakkımda :86:

aile konusunda çok şanslıyım nazar değmesin evlenirkende çok destek oldular herşeyimizi aldılar hem benim ailem hem eşimin ailesi şimdi bebiş geliyor hayırlısı ile iki tarafda çok heycanlı mutlu bekliyorlar

teyzesi kurban olur onu bize verene kuzucum benimmm
kızlar dün gülden bişey öğrendim onu sizlerde yapın son 20 mesajı aynı anda gösteriyor
sırasıyla kullanıcı paneli- seçenekleri düzenle -ve konu görünüm şeklini 20 ye getirin kaydedin olay tamamdır
hepinizi öpüyorum

kaynanam tmm belki cok cekmis olabilir gencliginde ama herkes ne kaynanam nede zaman ayni zaman.. herkesin kötü günleri oldu oluyor ama ben cektim herkes cekmek zorunda diye birsey yokki. onunda eminim ozamanlar maddi durumu iyi olsa veya calisiyor olsaxydi oda cekerdi. ne yani aldatma gibi bi durumda, sesimi cikartmiyayim, kocamin hala yüzüne güleyim, esek gibi calisayim, birde onunla birlikte mi olayim. ne demek ya. cok asagliyici birsey bence böyle birsey. insan caresizlikten cok sey yapabiliyor ama imkanin varsa neden cekesinki. hem aldatacaksa evlenmeseydi. kizi yokki basina gelsin. ama oda kücük oglundan esimden cekiyo valla. ben hic seslenmiyorum bazen, esim agizininpaynini veriyo valla. hergün telefonda görüsüyoruz diyorum annesi babasidir görüssün ama artik esimde farkinda hergün hergün olmuyo hele son 2 haftadir cok sik kavga etmeye basladilar.

ben öle kullanıyom zati yoksa geçmişe yetişemem

ben öle kullanıyom zati yoksa geçmişe yetişemem

cadıııııııııııııııııııııııııııııııııı madem öyle kullanıyon nieee bazen geçmişe cvp vermiyon görmedim dieee:86::86::86::86:

didemmmm akşamm ebrarla konuşurken telde üzerimde kırmızı pijamalarım vardı çoraplar terliklerde kırmızxı. kulağını çınlattık aynı ordaki karıya benziyodum ne güldüm yaaa:86:

ama bazen sayfanın en altına kadar bakamıyom yaaaa kafa bu almıyo yani
ay kız bana öle bi fotonu çekip göndersene
kiz anca yetisiyom kusura bakma artikin
bakarım ben bakarım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ama bazen sayfanın en altına kadar bakamıyom yaaaa kafa bu almıyo yani
ay kız bana öle bi fotonu çekip göndersene

bakarım ben bakarım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

.. eee normaldirrrrr kafanın almaması. yaşlanıyon. bana beişzleri sölerken sen amin dedirtiyodun bende ceyline tastikletiyom sabah yine bi ara söledin görmedim sanma
fotoooo iyi fikirrrr. bidahakneeee. çok komikdim ama ebrarda gülemiyo misafir varmış sus diyo bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…