Slm kızlar görüşmeyeli nasılsın
evet canım anlamıyorlar ay birde tatlı dille konuşması yok mu iyi kaynanaya ama bana sökmez tatlı dille olmuyor bu işler diycem hiç umrumda değil artık kafaya koydum bunca zaman sustuğum kabahat senin kaynanayada ifrit oluyorum ha
ben geldim ama kimse umursamıyoooooooooooooooooo ben umursanmayacak karımıyım
Görünmezmisin heç boylu poslu karısın maşaallahay karı marı benide bozdun ha kız yeni türkcel reklamı varya demek ki napıyormuşuz anamızı cep telofonundan arıyoruh bayılıyorum ona karı diyince o geldi aklıma
unuturmuyum klızzzzzzzzzzzzzz ben siziumursamaz olurmuyuz seniii kızzzz delüüüüü hoşgeldinnn nasılsın bakemm
valla bende hamiş kalırsam çekeceğiniz var elimden eşime yaptığım nazın yarısını size yapacam görürsünüz hazırlıklı olun vallla kız doğurduktan sonra bizleri unutmayın bakemmmm
daha iki gün oldular geleli. görüsmedim daha. amaaan iste onlarda bunu cekemiyo. benim annem babam kizlarinin arkadasindaya. gerci esmin aileside yani sülaleside cocuklarina hep destek oluyo ama elin kizina söz ettirmezler. yani kizlari prenses gelinler kül kedisi sanki. esimde anneside diyo otursaydi evinde kocasina sahip ciksaydi diyorlar. dedim hic bir tartisma tek tarfli degildir dedim bende. ícinde olmadan bilemez kimse dedim. hala diyorlarki bayada ablan enisteni evden soguttu oda aldatti ablanda simdi kabullenemiyor. utanmadan yorum yapiyorlar ya. kendi dayisinin kizini esi dövdü belini kirdi gittiler aldilar geldiler o iyi ama benim ailem ablami aldi geldiya o kötü anne baba karisamazmis kizin evine.
hosgeldin canim yaaa
Yok ya ne dengesiz insanlar bunlar benim kaynanamgil ailem hakında olumsuz bişey desin yıkarım evlerini başlarına asla söyleyemezler biz abimle görüşmüyoıruz mevzu çok uzunda neyse kaynanam bayramda ordayken abinle konuşmuyon mu hala dedi konuşmadığımı bilmiyormusun anne dedim kesti sesini ama Allah'a kurban oluyum şimdi onlarında oğlu burunlarından getiriyor kız meselesi yüzünden abimde karısı yüzünden kötü oldu bizle hoş şimdi karısını aldatıyor benim salak abim e kınamıycaksın kimseyi Allah böyl verir başlarına sende merak etme kınadılarsa gelir kaynananın başına.
teyzesi kurban olur onu bize verene kuzucum benimmm
kızlar dün gülden bişey öğrendim onu sizlerde yapın son 20 mesajı aynı anda gösteriyor
sırasıyla kullanıcı paneli- seçenekleri düzenle -ve konu görünüm şeklini 20 ye getirin kaydedin olay tamamdır
hepinizi öpüyorum
mendeeee geldimmmmmmmmmmm karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:86::86::86::86:
hoşbuldummmm bu kadar geçmi görüyon beni haaaaaaaaaaaaaaa
ben öle kullanıyom zati yoksa geçmişe yetişemem
hepiniz benle yatıp şaşı kalkmış gibisiniz valla
ama bazen sayfanın en altına kadar bakamıyom yaaaa kafa bu almıyo yanicadıııııııııııııııııııııııııııııııııı madem öyle kullanıyon nieee bazen geçmişe cvp vermiyon görmedim dieee:86::86::86::86:
didemmmm akşamm ebrarla konuşurken telde üzerimde kırmızı pijamalarım vardı çoraplar terliklerde kırmızxı.kulağını çınlattık aynı ordaki karıya benziyodum ne güldüm yaaa :86:
bakarım ben bakarım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiz anca yetisiyom kusura bakma artikin
eeee körle yatan şaşı kalkarmışşş dimii ceylinim:86::86::86:
ama bazen sayfanın en altına kadar bakamıyom yaaaa kafa bu almıyo yani
ay kız bana öle bi fotonu çekip göndersene
bakarım ben bakarım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?