valla cnmmm ben selam vermeden sana sen bana konuşmuyon.
selam kızlar nasılsınız özledim valla sizi
moralim çoook bozuk doktordan geldim .bebeğin eşi yaşlanmaya başlamış dedi ..çok erken bunun için dedi
ala alaaaa nedenki cnmm yaaa benim kardeşimde 35 haftalık doğurdu. erken doğummu olcakki seninde.
üzülme cnmmm
Aaaa olurmu hiç canım yaa ben kimseye özel yazmadım ki bana yazanlara cvp verdim sadece olur mu hiç bu arada sen regl olmamışsin eeee sonuç ne
bilmiyoruumki gülüm yaaa bebeğe giden damarlardaki kireçlenmeymiş eşin yaşlanması
ee doktor bi açıklama yapmadımı böle olursa şu olur die. açıklaması lazım erken doğummu olcsk ne olcak zararı ne.
genelde sen sana yazıldımı yazıyon yoksa kimseye slm vermiyon özellikle bana. neyseee.sorun deil.
adet yok daha bekliyom cnmm. gelse dr gitcem.gelmesede gitcem gerçi.
Ya canım ben arada bakıyorum nete işlerim var bu ara çok yoğunum sadece cvp verenlere yazıyorum o yüzden de
Neyse ben sizin rahatlığınızı bozmuyum
ilaç verdi 10 gün sonra gideceğim ..erken gelirse ben 2.dönem çalışmak zorunda kalırım dönemi kapatamam.ama hayırlısı tabi sağlıklı olsunda
evt yaaaa tiyatro gibi didemmm zatenn.
ben geldim kızımı doyurdummmmmmmmmm
ebrummmmmmmmm canım ya çok özledim seni
kuşumm ben varım canımmm gelirler birazdan şekerimmmmm didem karısı kıskançlığı ele aldı valla işimiz varr pardon didemcim diyecektimmm
afiyet şifa olsun canımmmm benimmmmmmm
didoş yazdığımı gördün mü
ulan benimi çekiştiriyonuzzzz
gülll sana tek lafım var allah sana ben gibi 3 tane kız versin ne diymmmmm
abrar gelsin amin dedirticem
kardeşlerimde sen gibi zaten çekeceği belliiii
ebrar nerdeyaaaaaa rahatsızdı
oh olsun o zaman
ebrar rahatsızmı ben kaçırdım galiba yemeğe gitti sandım rahatsızlandımı
şimdi okudum tatlımmm ya moralini bozma bebişin sağsalim gelsin yeter
sende herhangibir komplikasyon oldumu rahatsızlandın filanmı yani yoksa normal muayenedemi söledi bunları doktor damarlarda kireçlenme neden oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?