Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Aaaa olurmu hiç canım yaa ben kimseye özel yazmadım ki bana yazanlara cvp verdim sadece olur mu hiç bu arada sen regl olmamışsin eeee sonuç ne

genelde sen sana yazıldımı yazıyon yoksa kimseye slm vermiyon özellikle bana. neyseee.sorun deil.
adet yok daha bekliyom cnmm. gelse dr gitcem.gelmesede gitcem gerçi.

ee doktor bi açıklama yapmadımı böle olursa şu olur die. açıklaması lazım erken doğummu olcsk ne olcak zararı ne.

ilaç verdi 10 gün sonra gideceğim ..erken gelirse ben 2.dönem çalışmak zorunda kalırım dönemi kapatamam.ama hayırlısı tabi sağlıklı olsunda

genelde sen sana yazıldımı yazıyon yoksa kimseye slm vermiyon özellikle bana. neyseee.sorun deil.
adet yok daha bekliyom cnmm. gelse dr gitcem.gelmesede gitcem gerçi.

Ya canım ben arada bakıyorum nete işlerim var bu ara çok yoğunum sadece cvp verenlere yazıyorum o yüzden de
Neyse ben sizin rahatlığınızı bozmuyum

ben geldim kızımı doyurdummmmmmmmmm
ebrummmmmmmmm canım ya çok özledim seni

Ya canım ben arada bakıyorum nete işlerim var bu ara çok yoğunum sadece cvp verenlere yazıyorum o yüzden de
Neyse ben sizin rahatlığınızı bozmuyum

şşş ne bozması kızzzzzz. ben gördümü söledim alınmana gerek yok. bizim rahatlığımızı flnda bozmuş deilsin. saçmalama.
tedVİ NE durumda senin. ben regli olursam dr. gitcem ilk 3 gün gel dedi tedaviye başlar herhalde

ilaç verdi 10 gün sonra gideceğim ..erken gelirse ben 2.dönem çalışmak zorunda kalırım dönemi kapatamam.ama hayırlısı tabi sağlıklı olsunda

cnmm ilaç iyimi gelcekmiş. hakkında hayırlısı cnm bebeişin sağlıklı olsunda erken doğsun. kuzenim 7 aylık doğurdu küvezde şimdi 20 günü kadı günü dolmasına çıkarcaklar. yiğenimde 8 aylık doğdu maşallah kilosu iyi küveze girmedi gerçi şimdi hastanede yatıyo enfeksiyondan ama demin haber aldım iyiymiş durumu

kuşumm ben varım canımmm gelirler birazdan şekerimmmmm didem karısı kıskançlığı ele aldı valla işimiz varr pardon didemcim diyecektimmm

aha buda karı demiş ben demedim bu dedi
baktım beni çekiştiryonuz geçmişe döndüm bi aboooo kızım bana çeker inşallahhhhhhhhhhh allahımmmmmmmm

afiyet şifa olsun canımmmm benimmmmmmm
didoş yazdığımı gördün mü

şimdi okudum tatlımmm ya moralini bozma bebişin sağsalim gelsin yeter
sende herhangibir komplikasyon oldumu rahatsızlandın filanmı yani yoksa normal muayenedemi söledi bunları doktor damarlarda kireçlenme neden oluyomuş

oh olsun o zaman
ebrar rahatsızmı ben kaçırdım galiba yemeğe gitti sandım rahatsızlandımı

ne güsel çekiştiriyoduk seni.
dün gece uyyuyamamış bebekde hareket etmiyo diyodu. sabah. sonra girdiğimde yoktu.

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alındınmı kız. benim alınganlık sıram kimseye vermem.

normal kontrolümdü canım.kansızlık sigara ve yorgunluk sebep oluyormuş ..dikkat edin nolur siz..insan üzülüyor işte

slm kızlar nasılsınız hemen bi 10 dk girip çıkacagım varmı bi gelişme güzel haberrrrrr hemen bana özet geçinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…