biraz canım ya annesi geldi biraz önce döktüm içimi çok kızdı oğlunaaaaa şimdi annemle dışarı çıktılar mevlüde gittileer bende bakayım dedim dün erken den yattım dün akşamdan beri takmıyorum kafama onu kaileye almayacağım artıkkkkkk ne yaparsa yapsın tatlım neyse konuyu kapatalım yoksa sinirim tepeme fırlıyo yineeeHoşgeldin kuşum geçtimi sinirin rahatmısın şimdi?
biraz baktım didoşa baksen hemen kirli çamaşırları dkecekkk piss cadıııı:) bi süpürgesi eksik bu kızın:)hoşgeldin handan nolsun bizim kızlar çıldırmış yine birbirlerine laf atıp duruyorlar
hoşgeldinnnn canısııııııııııııııııııııı... olsun sonucunda güzel şirin mis kokulu bi bebişin olacak bu kadarınada katlanacaksınn....
didem diyosun tabiii yakıp kavururum
anam o akşamki halini tekrar oluşturup foto çekip yollayacak bana dört göznen bekliyom
tatlımmm sinirin midenemi vurdu yahuuuu rahat ol hoşgeldinnn
pis beleşçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
biraz canım ya annesi geldi biraz önce döktüm içimi çok kızdı oğlunaaaaa şimdi annemle dışarı çıktılar mevlüde gittileer bende bakayım dedim dün erken den yattım dün akşamdan beri takmıyorum kafama onu kaileye almayacağım artıkkkkkk ne yaparsa yapsın tatlım neyse konuyu kapatalım yoksa sinirim tepeme fırlıyo yineee
biraz baktım didoşa baksen hemen kirli çamaşırları dkecekkk piss cadıııı:) bi süpürgesi eksik bu kızın:)
hoşbulduk yavrum kız hala geçmedimi ağrıların kıyamam ben sana kız maşallah turist rehberi gibibsin hergün birini gezdiriyon haaa:)
henüz kaşıntım yok ama kepekli kaşıycakmış gibi görünüyor
Görmedik lan ne bööörüyon kıl karı:)
ben hemen çizip yollayacam size bu resmialoooo gizli kapaklı konuşmayınn ne resmiii gebertirimm sizi elinizde ne belgeleriii varrr...
kocam uğraşamıyo kiiiiya bi yürün gidin beee...hangi birinizle ugrasayım ben..kocalarınız ugrassın sızle..onlara havale ettim ben ..
didem o resimden bende isterim haa sonrada topiğe atarız resmi
ben uğraşırımm didoşummm sen merak etme hemide en afillisindenn ilgi gösteririrm sana hemide neler neler gösteriririmm....ben hemen çizip yollayacam size bu resmi
kocam uğraşamıyo kiiii
ya bi yürün gidin beee...hangi birinizle ugrasayım ben..kocalarınız ugrassın sızle..onlara havale ettim ben ..
ulen kıl kuyruk valla gözlük alcam sannnnaaaaaaaaaa hemide gazoz şişesi dibi kalınlığında
Hoşgeldin kuşum geçtimi sinirin rahatmısın şimdi?
hoşgeldin handan nolsun bizim kızlar çıldırmış yine birbirlerine laf atıp duruyorlar
hoşgeldinnnn canısııııııııııııııııııııı... olsun sonucunda güzel şirin mis kokulu bi bebişin olacak bu kadarınada katlanacaksınn....
ulennnnn ben bostan korkuluğumuyun neden bana hoşbuldum demiyon haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bide beni çekiştiriyo abooooooooooooooooooooooo
görme benceHeee kız bende merak ediyom gülün msndeki kırmızılı halini:)
ahanda yakaladımm ne yiyon sen bakimm
hoşgeldinnn sumrucukkkkk... nassınnn bacuummmm...
ben uğraşırımm didoşummm sen merak etme hemide en afillisindenn ilgi gösteririrm sana hemide neler neler gösteriririmm....
görme bence
ahanda yakaladımm ne yiyon sen bakimmhani banaaaaaaaa
abooo bi sapik daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?