Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Hoşgeldin kuşum geçtimi sinirin rahatmısın şimdi?
biraz canım ya annesi geldi biraz önce döktüm içimi çok kızdı oğlunaaaaa şimdi annemle dışarı çıktılar mevlüde gittileer bende bakayım dedim dün erken den yattım dün akşamdan beri takmıyorum kafama onu kaileye almayacağım artıkkkkkk ne yaparsa yapsın tatlım neyse konuyu kapatalım yoksa sinirim tepeme fırlıyo yineee

hoşgeldin handan nolsun bizim kızlar çıldırmış yine birbirlerine laf atıp duruyorlar
biraz baktım didoşa baksen hemen kirli çamaşırları dkecekkk piss cadıııı:) bi süpürgesi eksik bu kızın:)

hoşgeldinnnn canısııııııııııııııııııııı... olsun sonucunda güzel şirin mis kokulu bi bebişin olacak bu kadarınada katlanacaksınn....

hoşbulduk yavrum kız hala geçmedimi ağrıların kıyamam ben sana kız maşallah turist rehberi gibibsin hergün birini gezdiriyon haaa:)

Görmedik lan ne bööörüyon kıl karı:)

ulennnnn ben bostan korkuluğumuyun neden bana hoşbuldum demiyon haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bide beni çekiştiriyo abooooooooooooooooooooooo

ya bi yürün gidin beee ...hangi birinizle ugrasayım ben..kocalarınız ugrassın sızle..onlara havale ettim ben ..

Ah ahhhh nerde adamlar uğraşamıyolarki:)

ulen kıl kuyruk valla gözlük alcam sannnnaaaaaaaaaa hemide gazoz şişesi dibi kalınlığında

Hade len :) Bana gözlük alana kadar kendine bir güzel konuşma rehberi al terbiyesiz kişilik:)

Hoşgeldin kuşum geçtimi sinirin rahatmısın şimdi?

hoşgeldin handan nolsun bizim kızlar çıldırmış yine birbirlerine laf atıp duruyorlar

hoşgeldinnnn canısııııııııııııııııııııı... olsun sonucunda güzel şirin mis kokulu bi bebişin olacak bu kadarınada katlanacaksınn....

ulennnnn ben bostan korkuluğumuyun neden bana hoşbuldum demiyon haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bide beni çekiştiriyo abooooooooooooooooooooooo

kız ben geldim dedim sen beni gördünmi ki:) bende bana selam verenlere yazdım işteeeeee cadıısın işteee:)

ben uğraşırımm didoşummm sen merak etme hemide en afillisindenn ilgi gösteririrm sana hemide neler neler gösteriririmm....

Aha gene sapıttı canım kocan değil o didem kaç yumurtlamış valla tepene binebilir kocası sanıyo seni sanırsam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…