Yok anam bacım ben yetişemiyom size bari aklımda kalanları söylüyüm gülüm bedduana bayıldım Allah sana da kıpır kıpır bi bebiş versin karnın morarsın tekmelerden:)
Didem karısı ortalığı yakıp kavuruyon gene
Esraaaaaaaaa ben seni sordum nerelerdedir acep diye geçmişe bakmamışsın
Ebrarrrr bebişini gördüğüne sevindim
Gelelim ebruya bak ben böyle olumsuz düşünen annelere kızıyorum arkadaşım senin içinde yaşayacam diye direnen bir yavru var sen bu yaşında dirayetsiz davranırsan o ne yapsın hadi silkelen kendine gel bebişine hiiiiiiiiiiiiiiiç bişi olmayacak Allahın izniyle duanın açmıycağı kapı yoktur dua et bol bol:)
Ceylin kız facede adınne bende kaydedem seni merank ediyom sizleri:)
aynende öyle harbiden bi düşünemmm....''rodinia nın maceraları'' yazsan kitap olur..cok akıcı ve sürükleyici..
güzel yanı kahvaltı eltiden öğlen yemeği kursataki kızlardan akşam yemeği kaynanadan daha ne olsunn :))allah yardımcın olsun bacım tabi başka çaren yok severim diyon demiiii yok dayı kızı yol elti yok hala yok babanne abooooo ben çekemem
kızlar ben geldim midem kötü yine sabahtan beri ye çıkar modu yaniiiiiiii eee sizde neler vear neler yok
kızlar ben geldim midem kötü yine sabahtan beri ye çıkar modu yaniiiiiiii eee sizde neler vear neler yok
aynende öyle harbiden bi düşünemmm....
güzel yanı kahvaltı eltiden öğlen yemeği kursataki kızlardan akşam yemeği kaynanadan daha ne olsunn :))
hoşgeldinnnn canısııııııııııııııııııııı... olsun sonucunda güzel şirin mis kokulu bi bebişin olacak bu kadarınada katlanacaksınn....kızlar ben geldim midem kötü yine sabahtan beri ye çıkar modu yaniiiiiiii eee sizde neler vear neler yok
didem diyosun tabiii yakıp kavururumYok anam bacım ben yetişemiyom size bari aklımda kalanları söylüyüm gülüm bedduana bayıldım Allah sana da kıpır kıpır bi bebiş versin karnın morarsın tekmelerden:)
Didem karısı ortalığı yakıp kavuruyon gene
Esraaaaaaaaa ben seni sordum nerelerdedir acep diye geçmişe bakmamışsın
Ebrarrrr bebişini gördüğüne sevindim
Gelelim ebruya bak ben böyle olumsuz düşünen annelere kızıyorum arkadaşım senin içinde yaşayacam diye direnen bir yavru var sen bu yaşında dirayetsiz davranırsan o ne yapsın hadi silkelen kendine gel bebişine hiiiiiiiiiiiiiiiç bişi olmayacak Allahın izniyle duanın açmıycağı kapı yoktur dua et bol bol:)
Ceylin kız facede adınne bende kaydedem seni merank ediyom sizleri:)
anam o akşamki halini tekrar oluşturup foto çekip yollayacak bana dört göznen bekliyomaboooo uçmuşsunuz yine lan
yawrum noli size didem gülüm çamaşırlarını mı döküyon kız
bak hele dün akşam diyo ki msn deki kırmızı elbiseli karıya benziyom gerçekten diyo
güll dün akşamki halini bi anlatsana kızz
tatlımmm sinirin midenemi vurdu yahuuuu rahat ol hoşgeldinnnkızlar ben geldim midem kötü yine sabahtan beri ye çıkar modu yaniiiiiiii eee sizde neler vear neler yok
pis beleşçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaynende öyle harbiden bi düşünemmm....
güzel yanı kahvaltı eltiden öğlen yemeği kursataki kızlardan akşam yemeği kaynanadan daha ne olsunn :))
kepekli yakında beni kazığa oturtturacak doğurmamı bekliyo galibe
yazdık ya kızım yakında gözlük alıp gönderecem bi sumrunun doktoruna bide sanauyuz didem karısı biz geldik dimi
Kepeklim kızma bu karı haketti:)
koş koş bacı kaçırma muhabbet koyuuuubende geldim kizlar
Kaşınıyon herhalde bi kazıktır tutturdun istiyon herhalde de kepekliyi bahane ediyon:)
dscikim buralardiim kız ... düşünüom ne yesem diye..bu arada bana şişman demişin gözümden kaçtığını sanma..duymazdan geliorum
hoşgeldinnn sumrucukkkkk... nassınnn bacuummmm...bende geldim kizlar
didem o resimden bende isterim haa sonrada topiğe atarız resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?