Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar ben geldim midem kötü yine sabahtan beri ye çıkar modu yaniiiiiiii eee sizde neler vear neler yok

saol kuşum çok şükür gördüm sıpayı içim rahatladı

''rodinia nın maceraları'' yazsan kitap olur..cok akıcı ve sürükleyici..
aynende öyle harbiden bi düşünemmm....

allah yardımcın olsun bacım tabi başka çaren yok severim diyon demiiii yok dayı kızı yol elti yok hala yok babanne abooooo ben çekemem
güzel yanı kahvaltı eltiden öğlen yemeği kursataki kızlardan akşam yemeği kaynanadan daha ne olsunn :))

kızlar ben geldim midem kötü yine sabahtan beri ye çıkar modu yaniiiiiiii eee sizde neler vear neler yok

Geçmiş olsun canım tuzlu ye düzelir yada ayva:)

güzel yanı kahvaltı eltiden öğlen yemeği kursataki kızlardan akşam yemeği kaynanadan daha ne olsunn :))

ooooooh beleşçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)

hoşgeldinnnn canısııııııııııııııııııııı... olsun sonucunda güzel şirin mis kokulu bi bebişin olacak bu kadarınada katlanacaksınn....

didem diyosun tabiii yakıp kavururum

anam o akşamki halini tekrar oluşturup foto çekip yollayacak bana dört göznen bekliyom
tatlımmm sinirin midenemi vurdu yahuuuu rahat ol hoşgeldinnn

pis beleşçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

uyuz didem karısı biz geldik dimi

Kepeklim kızma bu karı haketti:)

dscikim buralardiim kız ... düşünüom ne yesem diye..bu arada bana şişman demişin gözümden kaçtığını sanma..duymazdan geliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…