hayalimdekini yıyom baksana ..koca popimi kaldırsam da bi manava gitsem meyve alsam gelsem de yesem...
hayalimdekini yıyom baksana ..koca popimi kaldırsam da bi manava gitsem meyve alsam gelsem de yesem...
bugün tatildeyimm :))))))iyim bacim ya. sen nasilsin? bugünki görevlerin bitti mi?
anaaa didoşş kocama benzettiimm seni oda senin gibi incecik dal gibi 54 kilocukkk :))))Aha gene sapıttı canım kocan değil o didem kaç yumurtlamış valla tepene binebilir kocası sanıyo seni sanırsam:)
bugün tatildeyimm :))))))
anaaa didoşş kocama benzettiimm seni oda senin gibi incecik dal gibi 54 kilocukkk :))))
Eki Görüntüle 123150
evettttt işte gülllll karısı ama bunun kırmızı elbiselisi malesef kırmızı boyam yoktu
Eki Görüntüle 123150
evettttt işte gülllll karısı ama bunun kırmızı elbiselisi malesef kırmızı boyam yoktu
eheheheh bend euğraşıyorum ama bi türlü 54ü aşıramadımm....Ahahahah biz evlenmeden önce benimkide öyleydi evlendikten sonra 80e kadar çıktı iyi bakmışım dimi:)
hey allahımmm iyiliğini versin seninn nasıl da ikizi kadar benzetmişsin...Eki Görüntüle 123150
süpersin zeyno
dimiiiiiiiiiiiiiiitam süperr olmuşş
la get sen manyak karı kendine bakkkkkkAnaaaam didem gülle akrabamısınız siz ne kadar benziyonuz:)
Ayayayyayayayaya hahahahhahahah ohoahoahsodh anaaaaam çooook güldüm laaaa:)
yavvv ressamlığımı konuşturdum fotokopi gibi olmuş dimieheheheh bend euğraşıyorum ama bi türlü 54ü aşıramadımm....
hey allahımmm iyiliğini versin seninn nasıl da ikizi kadar benzetmişsin...
kız sumruuuuu saçını başını yolarım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız sumruuuuu saçını başını yolarım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yol yol yol yol yol yol hadi bi kavga görekkkkız sumruuuuu saçını başını yolarım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gülün uyuz su katılmamış patronu geldi zannımca toz oldu bizimkiay valla cok güldüm..ama senin resminde süper gül abla görünce ne diyecek bakalim
90000 topicten kovarım seni haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHöhhhööööööyt ulan sumruya laf yooook:) Cadı didem doğru söyledik diye 9 topictenmi kovcan la bizi:)
yol yol yol yol yol yol hadi bi kavga görekkk
ay sen eğlence arıyon herhaldaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?