Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

evet cicişimmmm
ne bilim bacı ya ben neden üstüme alındım bende anlamadım
konu sahibini bulurmuş ondan alındın herhalde
afiyet olsunnnnnnnnnnnnnn arada yidiririm ben böle ağzınıza bal çalıyom
balmı çalıyon parmakmı atıyon bilemem artıkım
haaa tabi cicim alın sen alın...ne kadan teveccüü sahibi arkadaslarım var Allahım... cok sukur

mersi şekerimm tirbiyeli bacımm. sen arada yazılanları görüyon takip etsen cidden ozaman nolcek bilmem herhal bizi topikden attırırsın.
yok bacım iyi beyle arada girsen

haaa tabi cicim alın sen alın...ne kadan teveccüü sahibi arkadaslarım var Allahım... cok sukur
sen beni beğenmiyormusunnnnnnnnnnnnnnn

ha haytttttttttt işte buna güldümmmmmm muntazam ve pısırık karı

bal çalıyom al bak ballllll

ahandaaaa gezenti arkedeşimiz rondina gelmişşşşşşşş nereyi karışladın yine kız.

ahandaaaa gezenti arkedeşimiz rondina gelmişşşşşşşş nereyi karışladın yine kız.
kız eltim kahvaltıya çağırdı oraya gittim.. allahtan dişçiye gidiş yoktu bugün.. oradan eşimin dayısının kızı var çok severim o biraz rahatsızlanmış ona uğradık... sonra eltimin kızını kaynanama getirdim oda büyüdükçe ağırlaşıyor zor taşıdım..... ben eve çıktım kursa gelmeyeceğim dedimm offf ya sıkılmıştımm....

aAAAAAAAAAAAAAAAA bu ne hız beeee bi gelemedim yanınıza geçmişi okumaktan yeteeeeeeeeeeeeeeer:) Az knuşunda geçmilşe bakam biraz:)

allahım yaaaa gezmedik koca akrabası bırakmıyo bu karı ne yağcı gelinsin yaaaa

''rodinia nın maceraları'' yazsan kitap olur..cok akıcı ve sürükleyici..

ehhehe ohhah eheheh... ne yağcılığıııı kimse yokki başka burada gidecek ailem istanbulda kaldım burada onların eline :)))

allah yardımcın olsun bacım tabi başka çaren yok severim diyon demiiii yok dayı kızı yol elti yok hala yok babanne abooooo ben çekemem

Yok anam bacım ben yetişemiyom size bari aklımda kalanları söylüyüm gülüm bedduana bayıldım Allah sana da kıpır kıpır bi bebiş versin karnın morarsın tekmelerden:)
Didem karısı ortalığı yakıp kavuruyon gene
Esraaaaaaaaa ben seni sordum nerelerdedir acep diye geçmişe bakmamışsın
Ebrarrrr bebişini gördüğüne sevindim
Gelelim ebruya bak ben böyle olumsuz düşünen annelere kızıyorum arkadaşım senin içinde yaşayacam diye direnen bir yavru var sen bu yaşında dirayetsiz davranırsan o ne yapsın hadi silkelen kendine gel bebişine hiiiiiiiiiiiiiiiç bişi olmayacak Allahın izniyle duanın açmıycağı kapı yoktur dua et bol bol:)
Ceylin kız facede adınne bende kaydedem seni merank ediyom sizleri:)

aboooo uçmuşsunuz yine lan
yawrum noli size didem gülüm çamaşırlarını mı döküyon kız
bak hele dün akşam diyo ki msn deki kırmızı elbiseli karıya benziyom gerçekten diyo
güll dün akşamki halini bi anlatsana kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…