konu sahibini bulurmuş ondan alındın herhaldeevet cicişimmmm
ne bilim bacı ya ben neden üstüme alındım bende anlamadım
balmı çalıyon parmakmı atıyon bilemem artıkımafiyet olsunnnnnnnnnnnnnn arada yidiririm ben böle ağzınıza bal çalıyom
haaa tabi cicim alın sen alın...ne kadan teveccüü sahibi arkadaslarım var Allahım... cok sukur
sen beni beğenmiyormusunnnnnnnnnnnnnnnhaaa tabi cicim alın sen alın...ne kadan teveccüü sahibi arkadaslarım var Allahım... cok sukur
bana diyene bakkk ulan diyerek başlıyoo ben muntazam bir aileden gelme pısırık bir kadınım. aaaaa iftira. benn telefona saklarım kendimi yada msnye.buarada sizle konuştuklarımı kimse duymuyoya rhatım.böle demk için
konu sahibini bulurmuş ondan alındın herhalde
balmı çalıyon parmakmı atıyon bilemem artıkım
mersi şekerimm tirbiyeli bacımm. sen arada yazılanları görüyon takip etsen cidden ozaman nolcek bilmem herhal bizi topikden attırırsın.
yok bacım iyi beyle arada girsen
çok pısırığımdır dövme beni nolur üüüüüüüüüüsen beni beğenmiyormusunnnnnnnnnnnnnnn
kızzzz bu sözü bana didi yine üstüne aldın hay seniiii emiiiiiiiiii
ha haytttttttttt işte buna güldümmmmmm muntazam ve pısırık karı
çok pısırığımdır dövme beni nolur üüüüüüüüüü
bal çalıyom al bak ballllll
nirdesin len sen bu saate kadannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnheyttttttt ben geldimmm kaçılınnnnnnnnnnnnnnn
biz senle bi yanyana gelsek varyaaaaaa koparız bayılırız herhal yarılır heryer çok çılgın bir ikili olurdukyaaaa.
mananeeeeeee istiyom seni
kız eltim kahvaltıya çağırdı oraya gittim.. allahtan dişçiye gidiş yoktu bugün.. oradan eşimin dayısının kızı var çok severim o biraz rahatsızlanmış ona uğradık... sonra eltimin kızını kaynanama getirdim oda büyüdükçe ağırlaşıyor zor taşıdım..... ben eve çıktım kursa gelmeyeceğim dedimm offf ya sıkılmıştımm....ahandaaaa gezenti arkedeşimiz rondina gelmişşşşşşşş nereyi karışladın yine kız.
kız sırf senin için kursa gitmedimm ne diyonnn....nirdesin len sen bu saate kadannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy ama kepeklimde gelsin olmaz onsuz
allahım yaaaa gezmedik koca akrabası bırakmıyo bu karı ne yağcı gelinsin yaaaakız eltim kahvaltıya çağırdı oraya gittim.. allahtan dişçiye gidiş yoktu bugün.. oradan eşimin dayısının kızı var çok severim o biraz rahatsızlanmış ona uğradık... sonra eltimin kızını kaynanama getirdim oda büyüdükçe ağırlaşıyor zor taşıdım..... ben eve çıktım kursa gelmeyeceğim dedimm offf ya sıkılmıştımm....
ay ay ay şımardım şiştim oy canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkız sırf senin için kursa gitmedimm ne diyonnn....
aAAAAAAAAAAAAAAAA bu ne hız beeee bi gelemedim yanınıza geçmişi okumaktan yeteeeeeeeeeeeeeeer:) Az knuşunda geçmilşe bakam biraz:)
ehhehe ohhah eheheh... ne yağcılığıııı kimse yokki başka burada gidecek ailem istanbulda kaldım burada onların eline :)))allahım yaaaa gezmedik koca akrabası bırakmıyo bu karı ne yağcı gelinsin yaaaa
kız eltim kahvaltıya çağırdı oraya gittim.. allahtan dişçiye gidiş yoktu bugün.. oradan eşimin dayısının kızı var çok severim o biraz rahatsızlanmış ona uğradık... sonra eltimin kızını kaynanama getirdim oda büyüdükçe ağırlaşıyor zor taşıdım..... ben eve çıktım kursa gelmeyeceğim dedimm offf ya sıkılmıştımm....
ehhehe ohhah eheheh... ne yağcılığıııı kimse yokki başka burada gidecek ailem istanbulda kaldım burada onların eline :)))
''rodinia nın maceraları'' yazsan kitap olur..cok akıcı ve sürükleyici..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?