degistir bari. niye doktora gidiyon? kontrol mü?
bomba gibiyizzz görmüyonmuu heran patladı patlayacağızzzzslmm herkese nasılsınız umarımm herkeste herşey yolundadır
bomba gibiyizzz görmüyonmuu heran patladı patlayacağızzzz
kızlar dedimm kahve falı bakrtırdımm dedimmm. ikiziilerimmm yakındadaaa geliyooo dediimmmm alooooooooooooooooooooo
o koca poponu kaldıramadınmı halaaaa
abi siz ne tür bişeysiniz yaaaaaaaaaaaaa
niye kiiiizzz nohutlu dürüme aserdigin zamanlari unuttun heralde. kocisimde aradi simdi aksama bana döner alacakyasasin
evet bende sevdim ziynebim yeni adınıı
raaZİİİyee....
raaZİİİyee....
raaZİİİyee....
Sumruuşş çubuk kreker buldum o olur muu...bide acık cay soylesek..
hadi inşallah bacııııııııııııııııkızlar dedimm kahve falı bakrtırdımm dedimmm. Ikiziilerimmm yakındadaaa geliyooo dediimmmm alooooooooooooooooooooo
hoşgeldin canım maşallahımız var bugün sen nasılsınslmm herkese nasılsınız umarımm herkeste herşey yolundadır
sizde hiç bişeyi unutmuyonuzniye kiiiizzz nohutlu dürüme aserdigin zamanlari unuttun heralde. Kocisimde aradi simdi aksama bana döner alacak :d yasasin
aman unutmayın bacım unutmayınnnnn ama benim sadece karnım büyüyo popom değilraziiiye sitirestendir o sitiresten düşünme doktora gideceğini.ben hastanenin kapısından giriyorum.o kokuyu duyunca tansiyon düşüyoo..doktorda yazık benım sureklı tansıyonum dusunk sanıo..
Didem hanım sizinde tıkındığınız günleri gördükk.hiç boşa ne ayaksınız deme...
Efnan hosgeldiin..çok sükür turup gibi millett maşallah...sen nasılsın..
raZİİİye sitirestendir o sitiresten düşünme doktora gideceğini.ben hastanenin kapısından giriyorum.o kokuyu duyunca tansiyon düşüyoo..doktorda yazık benım sureklı tansıyonum dusunk sanıo..
didem hanım sizinde tıkındığınız günleri gördükk.hiç boşa ne ayaksınız deme...
efnan hosgeldiin..çok sükür turup gibi millett maşallah...sen nasılsın..
Sumru senin bebekle benimki aynı cinsiyette olacak kesin aynı şeyleri aşeriyoruz hep:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?