Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

evet bende sevdim ziynebim yeni adınıı
raaZİİİyee....
raaZİİİyee....
raaZİİİyee....

Sumruuşş çubuk kreker buldum o olur muu...bide acık cay soylesek..

kızlar dedimm kahve falı bakrtırdımm dedimmm. ikiziilerimmm yakındadaaa geliyooo dediimmmm alooooooooooooooooooooo

raZİİİye sitirestendir o sitiresten düşünme doktora gideceğini.ben hastanenin kapısından giriyorum.o kokuyu duyunca tansiyon düşüyoo..doktorda yazık benım sureklı tansıyonum dusunk sanıo..

didem hanım sizinde tıkındığınız günleri gördükk.hiç boşa ne ayaksınız deme...

efnan hosgeldiin..çok sükür turup gibi millett maşallah...sen nasılsın..

kızlar dedimm kahve falı bakrtırdımm dedimmm. Ikiziilerimmm yakındadaaa geliyooo dediimmmm alooooooooooooooooooooo
hadi inşallah bacıııııııııııııııı
slmm herkese nasılsınız umarımm herkeste herşey yolundadır
hoşgeldin canım maşallahımız var bugün sen nasılsın

niye kiiiizzz nohutlu dürüme aserdigin zamanlari unuttun heralde. Kocisimde aradi simdi aksama bana döner alacak :d yasasin
sizde hiç bişeyi unutmuyonuz

aman unutmayın bacım unutmayınnnnn ama benim sadece karnım büyüyo popom değil

Ayyyy kepeklim görmen lazım haaa:) geberiyom ağrıdan :) Uuuuuf Rabbim korktuklarımızı yaşatmasın
Maşallah çoook neşeliyiz bugün en kötü günümüz böyle olsun:)

Sumru senin bebekle benimki aynı cinsiyette olacak kesin aynı şeyleri aşeriyoruz hep:)

kiz benimki bi belli olsa. simdilik oglan ama pazartesi yine göremiyorum dedi doktor kizda olabilir. son iki randevuda bende pipi gibi birsey gördüm ama pazartesi birsey göremedim. doktor bacaklarini kapatmis ondan dedi. ama yinede birsey demek istemiyorum birdahaki randevuyu bekliyelim dedi. kiz ben bastan beri böyle acayip seylere aseriyom ya. hic tipik seyler istemedi canim

herkese merahaba ben 7 aylık evliyim yeni bebek düşünmeye başladık 4. denememiz 25 aralıkta adet olmuştum... bir sorum var size hamile kalmak için pozisyon önemlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…